Mat og drikke
Sanoi: Bitastad lanserer nytt asiatisk restaurantkonsept
Sanoi: Bitastad lanserer nytt asiatisk restaurantkonsept
Bitastad står bak restaurantkonsepter som Sabrura, Big Bite, Jordbærpikene og Kompis. Nå lanserer serveringsgiganten et nytt asiatisk restaurantkonsept, Sanoi.
Coop tilbakekaller Xtra grillpølser
Coop tilbakekaller Xtra grillpølser
Coop tilbakekaller Xtra grillpølser på grunn av mistanke om listeria i produktet. Norgesgruppen tilbakekaller First Price grillpølser av samme grunn.
Mosel-vin: Arvet masseproduksjon – skapte viner i verdensklasse
Mosel-vin: Arvet masseproduksjon – skapte viner i verdensklasse
Viner fra Moseldalen oppnådde høyere priser enn Bordeaux på 1900-tallet. To verdenskriser satte området tilbake. Så kom Ernst Loosen.
Dette er Kanariøyenes beste hamburger
Dette er Kanariøyenes beste hamburger
Denne hamburgeren er kåret til Spanias 10. beste, og den aller beste på Kanariøyene
Lunsjguide: Fat City - ny vinbar med strålende lunsjmeny
Lunsjguide: Fat City - ny vinbar med strålende lunsjmeny
Grünerløkkas nyeste vinbar og deli er verdt et besøk for lunsjmenyen alene.
Nå kan du spise kjøtt uten å drepe dyr
Nå kan du spise kjøtt uten å drepe dyr
Er det å dyrke kjøtt fremtiden?
Burger King - helt uten kjøtt
Burger King - helt uten kjøtt
Burger King Storgata i Oslo sentrum vil i hele mars måned kun servere plantebaserte produkter, noe som betyr at ost, kjøtt og fjærfe vil bli erstattet med plantebaserte alternativer.
Toblerone dropper ikonisk fjellbilde på emballasjen
Toblerone dropper ikonisk fjellbilde på emballasjen
Toblerone-sjokoladen skal ikke lenger prydes med fjellet Matterhorn. Produksjonen flyttes nemlig ut av Sveits, som nylig har strammet inn reklamereglene.
Podcast: Imponerende takter fra Truls og Hellstrøm
Podcast: Imponerende takter fra Truls og Hellstrøm
Vinprisen er en sensasjon i forhold til kvaliteten.
For enkelte med epilepsi kan ketogen diett være en mirakelkur. Men forskerne vet ikke hvorfor
For enkelte med epilepsi kan ketogen diett være en mirakelkur. Men forskerne vet ikke hvorfor
Da Cathrine Adriaenssens var 33 år, hadde hun så alvorlig epilepsi at legen fryktet hun kunne dø av det. I dag er hun helt frisk.