Meny
Reise
Raser mot British Airways: – Jeg ble umiddelbart klar over at det kom til å bli et problem
En 51-åring fra Wales mener han pådro seg skader og påfølgende tap av inntekt fordi han måtte sitte ved siden av en overvektig passasjer. Nå saksøker han flyselskapet British Airways.
Hvordan sikre deg billige billetter til romjulen
Juleferien er, i likhet med andre skoleferier, høysesong for utenlandsreiser. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for hvor du vil dra i julen eller romjulen, bør du komme i gang nå.
Bjørns reisetips: Slik reduserer du jetlag - 7 gode tips
Den eksplosive veksten i interkontinentale reiser gir millioner av mennesker søvnforstyrrelser vi ikke ennå ikke helt aner rekkevidden av. Det finnes imidlertid metoder som hjelper mot ubehaget. Her er syv tips.
Solberg gir millionstøtte til helelektrisk turistskip i Oslofjorden
Statsminister Erna Solberg (H) gir 22,7 millioner kroner til Norges andre helelektriske skip som skal trafikkere i Oslofjorden.
Kinas nye spektakulære luksushotell ligger i et steinbrudd
Like utenfor Shanghai kan man leve som Bond-skurk i et luksushotell som går 88 meter under bakken.
Dette var det dødeligste sted på jord
Da amerikanske arkeologer på midten av 80-tallet gransket satellittbilder over Mexicos Yucatan-halvøy kom de over et merkelig mønster. En nærmest perfekt sirkel, 180 km på tvers.
Byggingen av ny egyptisk hovedstad i gang
Egypt er i gang med byggingen av en ny hovedstad. Det er foreløpig ukjent hva den skal hete.
Dette kan gi deg klekkelig bot i Roma
Den italienske hovedstaden kommer med nye tiltak for å takle «uregjerlige turister». Bøter på hundrevis av euro kan bli delt ut for kostymer, alkohol og bading i fontener.
Skifergruvene i Wales: Philip lever med arven fra mørket
Kaldt, ensomt, slitsomt, deprimerende og veldig mørkt. – Noen har en følelse av romantisk nostalgi for gruvene. Men dette stedet var helvete.
282 passasjerer strandet i Sibir
282 Air France-passasjerer satt fast i Sibir uten visum, pass og bagasje etter at både flyet og reserveflyet fikk tekniske problemer.