Meny
Penger
– Prisene økes i forkant av Black Friday og julehandelen
– Jeg forstår at butikkene ønsker å gjøre noe for å skape oppmerksomhet, men det er lett å gjennomskue dem om man vil det, sier Amund Espelien i Prisguiden som står bak en ny prisanalyse.
Toppsjef for Renault og Nissan mistenkt for lovbrudd
Nissans og Renaults øverste sjef Carlos Ghosn anklages for å ha underrapportert inntekten sin til japanske myndigheter.
Oslo kommunes Hafslund-bud opp for retten
Rundt 1.500 aksjeeiere i Hafslund har trukket Oslo kommune for retten for å få avgjort hvor mye de skal få for aksjene sine. Mandag starter saken i tingretten.
Frekk svindelmetode med kredittkort brer om seg
Enkelte innehavere av kredittkort utnytter den gode forbrukerbeskyttelsen som følger med kortene til å begå svindel. Bransjen følger imidlertid nøye med på trenden.
Skatteinntekter fra olje foran skjema
Hittil i år har staten fått inn 41 milliarder kroner mer i oljeskatt enn på samme tid i fjor. Skatteveksten ligger an til å overgå anslaget i statsbudsjettet.
Oppgang på asiatiske børser
Børsene i Asia steg ved åpningen mandag i takt med økende handelsoptimisme. Men i bakgrunnen ulmer det turbulente forholdet mellom Kina og USA.
Færre bønder sier gårdsøkonomien utvikler seg positivt
For første gang siden 2002 faller andelen bønder som sier at det økonomiske resultatet fra gårdsdriften går i positiv retning.
Norges største fødestue
På alle de andre Nortura-anleggene i Norge handler det om slakt. På Våler i Hedmark skapes det liv. Nærmere bestemt 34 millioner kyllinger klekkes der. Hvert år.
Ivar Tollefsens kjøp av leiegårder granskes
Kjøp av 600 leiligheter skal ha gått under myndighetens radar.
Nordmenn blar opp 1 milliard kroner på julekalendere
I snitt planlegger nordmenn å bruke 461 kroner på å telle ned til julaften i år. Julekalendere er blitt big business og stadig nye varianter dukker opp.