Meny
Penger
Dette cruiseskipet er fremtiden for norske skipsverft
Fredag 15. juni ble Le Laperouse levert som det første cruiseskipet i en serie av flere nybygg fra Vard Søviknes. Statlige GIEK er sentral i finansieringen av alle skipene.
Ber Stortinget stanse ny offentlig pensjonsavtale
Alle partene har nå sagt ja til ny pensjonsavtale i offentlig sektor. Nå går avtalen til Stortinget. Politikerne bør sette ned foten, mener pensjonsekspert.
Fra juli får pensjonister og uføre utbetalingsmeldinger i posten igjen
Fra og med juli må Nav igjen begynne og sende utbetalingsmeldinger i posten til pensjonister og uføre som måtte ønske det. Det har Stortinget vedtatt.
Petter Stordalen satser på svensk uteliv
Strawberry Equities går inn i Stureplansgruppen.
Gustav (25) er Norges rikeste: – Jeg har sittet i fengsel
Milliardæren Gustav Magnar Witzøe (25) beskriver fengselsoppholdet som en konfirmasjonsleir.
Equinor inngår rekordkontrakter for brønn- og boreservice-tjenester
Equinor har inngått servicekontrakter verdt 30 milliarder kroner for integrerte bore- og brønntjenester med Baker Hughes, Halliburton og Schlumberger.
Lufthansa vurderer å kjøpe Norwegian
Lufthansa er i kontakt med Norwegian om et oppkjøp. Norwegian-aksjen var opp 8,36 prosent på Oslo Børs noe før klokka 10 mandag.
IMF: – Magre lønnsoppgjør blir normalen de neste 15 årene
Nordmenn må belage seg på at de gode tidene med lommebok som vokser hvert år, er over. Det er den klare beskjeden fra Pengefondet.
Siv Jensen bes holde løpsk boligmarked i sjakk: – Her ligger en tapsbombe
Ikke rør forskriften som begrenser bankenes muligheter til å låne ut penger til boligkjøp. Det er beskjeden finansminister Siv Jensen (Frp) får fra eksperthold.
Elsykkelfeberen har for alvor inntatt Norge
Privatpersoner, bedrifter og kommuneansatte. Alle skal ha elsykler. Forhandlere gnir seg i hendene og lar elmotoren ta dem til nye høyder.