Meny
Stemmer
Kredittkort kan gi trippel gjeld på tre år
Bruker du mer på julehandelen enn du vil kunne betale ned med januar-lønnen, risikerer du å bli fanget i din egen gjeldsspiral, advarer Elisabeth Realfsen.
En sjelden uetisk legemiddelpris?
Økonomiprofessor Dag Morten Dalen er nysgjerrig på hva som ligger bak Beslutningsforums kraftsalve mot Biogen.
Er Putin en russisk Gerhardsen?
Vladimir Putin har erklært at han ønsker å stille til gjenvalg som president i 2018. Det betyr at det russiske presidentvalget er avgjort, skriver Bjørn Nistad.
Knebling av BDS-aktivisme
Det er grunn til å spørre hvilken innflytelse israelske lobbyister har på det norske statsbudsjettet, skriver Lars Gule og Markos Pizarro.
Hvordan kan livsviktige medisiner ha så høye priser?
Hva skal vi tenke om livsviktig medisin som koster flere årslønner for hver enkelt behandling?, undrer Erling Røed Larsen.
Styr barnas forventninger til gavehaugen
Seks av ti nordmenn føler at det er stort kjøpepress rundt julen. På tide å sette ned foten?
Nei, rikdom sildrer ikke ned
I en tid der de enorme ulikhetene splitter USA, kjører Donald Trump brutalt gjennom en ny skattereform hvis viktigste effekt er at de rikeste blir rikere. Det er bekymringsfullt.
Hvordan går Storbritannias marsj ut av EU?
Den 29. mars 2019, klokken elleve om kvelden, er Storbritannia ute av EU. Arne Jon Isachsen trekker frem to store spørsmål og tre problemer som må løses.
Slik outer du deg selv som en gjerrigknark
Tror du en gjerrigknark er en surpompa grinebiter som snylter på alt og alle?
Pensjonsrådgivning - lenge leve uavhengigheten
Nytt pensjonsregelverk gjør at mange stilles overfor en rekke valg i et fagområde man har lite kunnskap om. Det er ikke ok, skriver pensjonsekspert Alexandra Plahte.
Populært