Meny
Stemmer
Tvil om russersaken mot Trump fullføres
Det er ganske utrolig å se hvordan Trump-etterforskningen nå begynner å nærme seg «alle politiske skandaler mor», Watergate fra 1972-74, skriver vår USA-kommentator Audun Tjomsland. 
Når manndommen sitter i pungen
Mannen. En kåt testosteronbombe på to ben, klar til å erobre verden med sin batongpenis! Eller…?
Vi trenger ikke endre kvinners holdninger til abort
At KrF ønsker å endre samfunnets holdninger til abort er en fornærmelse mot alle kvinner som noen gang har gjennomført et slikt inngrep.
Høyt opp og langt fram til Brexit
Det blir neppe enkelt å gjennomføre Brexit. Theresa May har fått en særs utakknemlig jobb, mener vår kommentator Audun Tjomsland.
Ta grep før nyttår for å utsette aksjeskatten
Fristen for å flytte aksjer og aksjefond til en aksjesparekonto nærmer seg. Her kan det bli dyrt å sove i timen. Dette skatteamnestiet kommer neppe tilbake, skriver Bjørn Erik Sættem.
Himmelen er et bedre sted for Sesam Rufus fremover
Uten å sette oss selv som dommere over andres valg, så var ikke abort noe vi noen gang kom til å vurdere. Trodde vi. Ei heller var det en enkel løsning.
Arbeiderpartiets «middelklassebudsjett» – Jonas Gahr Støres «comeback»
Vil ta inn mindre skatt enn de gikk på valg på, og gir garanti mot overraskende særavgifter.
Flere kvinner og økt mangfold i Kongressen
Dette mellomvalget vil skape konsekvenser for USA i generasjoner framover. Det gjelder politisk, og det gjelder hvem som nå er valgt inn i Kongressen, mener vår kommentator Audun Tjomsland.
Sporhunder på anbud
Ideelle aktører har formet velferdsstaten. Men det klarer de ikke på anbud.
KrF – partiet for enhver anledning
Sentrumspartiet Kristelig Folkeparti har dobbelt av alt: Partiledelse og ministere for enhver anledning, skriver Torbjørn Leidal.