Meny
Stemmer
Donald Trump snubler videre
For oss medlemmer i NATO er det mest alvorlige punktet at Trump ikke høres ut til å ta artikkel 5 i Atlanterhavspakten særlig alvorlig, skriver Audun Tjomsland.
Hva skjer med pensjon ved tidlig dødsfall?
En god pensjonsordning er ofte det mest verdifulle, men minst synlige godet utover lønn. Men hva skjer med alt som er innbetalt for å sikre deg en god alderspensjon dersom du skulle falle fra tidlig?
Trump takket Putin for valget
Det ble ikke utarbeidet noe kommuniké, og det som eventuelt skrives i form av et skriftlig referat, vil bli det som de to hovedpersonene oppfatter som det mest interessante - og mest fordelaktige - for dem, skriver Audun Tjomsland.
Slik handler du smartest mulig
Med planlegging og smart handling i kombinasjon med små og store triks kan du spare mange kroner i løpet av et år. Slik forbereder jeg og gjennomfører matvarehandelen smartest mulig.
30 år senere lyver klimafornekterne fortsatt om James Hansens forutsigelse
Lønnslipp fra oljeindustrien ser ut til å gi gode grunner for å lyve.
Dommerkandidat freder trolig president Trump
Det føres et høyt spill om den politiske sammensetning av dommerne i USAs høyesterett, for å kunne møte et eventuelt forsøk på å tiltale presidenten for eventuelt ulovlig samarbeid med russiske agenter før presidentvalget i 2016.
Døende Brexit kan utvide krisen
Trumps «splitt og hersk» undervurderer Europa grovt
Fjorårets toppmøte i Nato ble av enkelte kalt en «katastrofe» etter hardkjøret fra USAs president. Blir det mer forsonlig denne gang, eller får Nato-toppene nok en gang møte bulldoseren Donald Trump?
Vi har et felles ansvar for at alle små får en fin sommer
«Jeg skal til Maldivene i sommer og på rideleir, hva skal du?» Økonomiske forskjeller kommer tydeligere frem i sommerukene og det kan gå ekstra hardt utover de små.
Trump vil gjøre USA til «et land i sitt bilde»
Trump er i ferd med å sette sitt preg på USA. Med utnevnelse av to høyesterettsdommere skaper presidenten Trumps forente stater - også for ettertiden.