Meny
Stemmer
Tidlig uttak av pensjon eller ikke?
Tusen-kroners-spørsmålet vi som regel får er: Hva lønner seg for meg?, skriver Alexandra Plahte.
Rohingya-barn tør ikke å gå på do i frykt for overgrep
Barn sulter, dårlige sanitærforhold gjør dem syke, og jentene kan ikke en gang gå på toalettet i frykt for overgrep og kidnappinger. Mange av barna i flyktningleirene er helt alene, skriver Kjell Erik Øie i Plan Norge.
Man får ikke jobb av å miste dagpenger
Både som gründer, karriereveileder og som evig arbeidssøkende er jeg bekymret for det nye forslaget om kutt i dagpengestøtten i statsbudsjettet.
Jeg blir kvalm av julegodteri i oktober
Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg har ikke særlig julefølelse midt i oktober. Jeg blir rett og slett dårlig av å se julegodteri i butikkene nå, jeg altså, skriver Gjerrigknarken.
Hvis ingen går i fella…
Hvordan møte provokasjoner fra ytre høyre?
Er Statsbudsjettet egentlig så flott?
Så er Prop 1 lagt frem. At budsjettet alltid er nr 1 er ikke tilfeldig - budsjettet legger føringer for politikken både det neste året og i årene fremover. Men årets budsjett – er det egentlig så flott?
Fahad Qureshi tar som vanlig feil
At enkelte jenter vokser opp i Norge i dag under sterk sosial kontroll, ikke kan gifte seg med hvem de vil eller bestemme over egne liv, burde bekymre Qureshi mer enn sterke muslimske damer, og kvinnelige politikere fra Frp, skriver Aina Stenersen.
Er det behov for en internasjonal jentedag?
Likestillingen i verden burde ha kommet lenger. 11. oktober er dagen for å minne oss selv og verden på at det er nødvendig å intensivere arbeidet for jenters rettigheter. Og det litt brennkvikt.
De glemte i skvis
De som stemmer på populister er verken fattige eller rasister.
Sykepleiermangel: En lenge varslet krise
Jeg har blitt overbevist om at vi trenger nasjonale normer. Både hva gjelder bemanning, kompetanse og ledelse, skriver Silje Naustvik.
Populært