Meny
Siste artikler
34-årig mann meldt savnet i Aust-Agder
En 34 år gammel mann er meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i Aust-Agder. Politiet trapper opp leteaktiviteten søndag morgen.
Fem bekreftet døde etter kraftig etterskjelv i Mexico
Fem personer er bekreftet omkommet som følge av det kraftige etterskjelvet som rammet Mexico lørdag. Arbeidet med å lete etter overlevende i ruinene fortsetter.
Oslo S delvis åpnet igjen
En jordfeil førte til stans av all togtrafikk på Oslo S. Søndag morgen var feilen rettet, men mellom Oslo S og Lillestrøm og Grefsen er det fortsatt stengt.
Åtte til sykehus etter brann i rekkehus i Verdal
Åtte personer ble sendt til sykehus og åtte ble evakuert etter at det brant i et rekkehus med tolv leiligheter i Verdal i Nord-Trøndelag natt til søndag.
Lørdag kom endelig nødhjelpen til Puerto Rico
Elleve skip lastet med over 6 millioner liter vann, barnesenger og mat ankom Puerto Rico lørdag. Behovet for nødhjelp er enormt etter orkanen Marias herjinger.
Flere land reagerer på Irans missiltest
Lørdag testet Iran et nytt missil som angivelig har en rekkevidde på 2.000 kilometer. Det vekker sterke reaksjoner i USA, Frankrike og Israel.
Redningsmannskaper på vei til fjellfast mann på Svalbard
Redningsmannskaper er på vei til en italiensk mann som lørdag meldte at han var fjellfast på Svalbard og trengte assistanse.
Kvinne reddet etter fallulykke i Malangen
En kvinne i 30-årene ble lørdag kveld skadd i et fall og måtte reddes ut ved Søndre Bentsjordtind i Malangen, sør for Tromsø.
Angrep med giftig spray i London var ikke terror
Minst fem personer ble skadd i det som trolig var et syreangrep i London lørdag. Politiet mener det ikke er snakk om et terrorangrep. 
Helikopterpiloter frykter ulykke med droner på Preikestolen
Helikopterpiloter i Rogaland er redde for å kollidere med droner ved Preikestolen. Nå kommer nye skilt som skal opplyse om reglene.
Populært