Meny
Siste artikler
Drapssiktet eks-nynazist var «ikke levende» i folkeregisteret
Dem tidligere drapsdømte 55-åringen som er siktet for drap i Maridalen i Oslo, var lenge oppført som «ikke levende» i folkeregisteret.
Norsk løsning på Brexit mer aktuelt?
Den tidligere utenkelige situasjonen at UK skulle stå uten avtale med EU når bruddet kommer, er i disse dager blitt en mer realistisk tanke enn tidligere, skriver Audun Tjomsland.
Zlatan erkjenner at comebacket kom for tidlig
Zlatan Ibrahimovic innrømmer at han ikke var tålmodig nok etter kneskaden. Spissveteranen klarte ikke å tøyle iveren etter å få spille igjen.
Frankrike og Russia samarbeider om humanitær hjelp til Øst-Ghouta
Et russisk fly har lettet fra den franske byen Châteauroux. Nødhjelpssamarbeidet er det første mellom Russland og et vestlig land under krigen i Syria.
Røde Kors ber festglade folk på festival drikke vann innimellom halvliterne
Skal du på festival er huskelisten for en problemfri opplevelse lang: Solkrem, ørepropper, kondom og påfyll av vann innimellom halvliterne er noen av rådene.
Filip frykter lillebror Jakob: – Vi får alle et problem om han forbedrer seg like mye til neste år
Jakob Ingebrigtsen (17) fortsetter å forbløffe en hel friidrettsverden. Ungguttens superløp i Monaco får storebror Filip til å se seg over skulderen.
Trekke henger? Da bør du vurdere denne
Skoda Kodiaq vant prestisjekåring.
Kinas president på Afrika-rundreise
Kinas president Xi Jinping lander lørdag i Senegal, for så å reise videre til tre andre afrikanske land. Målet er å styrke økonomiske og militære bånd.
Kjentmannens guide til Edinburgh: De 10 beste tipsene
Festivalene i Skottlands hovedstad trekker mye folk, men i byens bortgjemte hjørner yrer det av liv året rundt – med elegante kafeer og spisesteder, stemningsfulle barer og blomstrende kunstgallerier.
Tidsgrensen i Tour de France kritiseres etter spurternes blodbad
Tour de France går inn i sin siste uke uten en rekke av de beste spurterne etter at de tøffe fjelletappene i Alpene felte den ene spurtkanonen etter den andre.