Siste artikler
Eks-politimann dømt for uønsket seksuell tilnærming
En tidligere leder i politiet i Trøndelag er dømt til 60 dagers betinget fengsel for uønskede seksuelle tilnærmelser mot en kvinne som søkte hjelp hos politiet.
Xi Jinping: Kun sosialisme kan redde Kina
Kinas president Xi Jinping forsikret om kommunistpartiets grep om landet  og slo fast at «kun sosialisme kan redde Kina», da han talte til folkekongressen.
Sør-Korea og USA klare for militærøvelse på Koreahalvøya
Sør-Korea og USA planlegger å holde en felles militærøvelse 1. april, som ble satt på vent på grunn av vinter-OL i Pyeongchang.
Facebooks sikkerhetssjef går av i august
Facebooks sikkerhetssjef Alex Stamos forlater Facebook i august etter uenigheter om hvordan selskapet skal håndtere spredningen av falske nyheter.
Lærer siktet for besittelse av overgrepsbilder av barn
En barneskolelærer i 30-årene er siktet for nedlasting, deling og oppbevaring av overgrepsbilder og -videoer av barn, opplyser politiet i Trøndelag. 
Mann tiltalt for misbruk av datteren
En mann i Hordaland er tiltalt for langvarig seksuelt misbruk av datteren sin. 
Florida-skoleskytterens bror arrestert ved den samme skolen
Broren til 19-åringen som er siktet for skoleskytingen ved en videregående skole i Parkland Florida, er arrestert for å ha oppholdt seg ved den samme skolen.
Flere dyr døde etter at tak kollapset i Ringsaker
137 dyr måtte reddes mandag kveld da taket på en driftsbygning kollapset i Ringsaker i Hedmark. Flere dyr måtte avlives. 
Tysk minister tror på enighet om Trump-toll
Et kompromiss kan nås mellom EU og USA over Donald Trumps importtoll på stål og aluminium, mener Tysklands økonomi- og energiminister Peter Altmaier.
Britiske myndigheter ber om ransakingsordre etter Facebook-avsløring
Britiske tilsynsmyndigheter vil be om en ransakingsordre av analyseselskapet Cambridge Analytica, som bisto under Donald Trumps valgkamp.