Siste artikler
Brady og Patriots til Superbowl etter drama
Tittelforsvarer New England Patriots var ille ute i semifinalen mot Jacksonville Jaguars, men Tom Brady førte laget til Superbowl med en dramatisk 24-20-seier.
Over 1.000 uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold
I overkant av 1000 kunder var søndag kveld uten strøm i Agder, Telemark og Vestfold, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat.
Christiansen vant i California
Fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen vant det siste verdenscuprennet i slopestyle før OL. Felix Stridsberg-Usterud ble nummer fire blant mennene.
Alves så rødt og Mbappé ut på båre da PSG tapte
Paris Saint-Germain gikk på sesongens annet ligatap med 1-2 borte mot Lyon i Ligue 1 søndag.
Blodig Ronaldo i scoringsform da Real Madrid ydmyket Deportivo
Deportivo La Coruña tok ledelsen borte mot Real Madrid, men to mål hver av Gareth Bale og Cristiano Ronaldo bidro til at vertene til slutt vant hele 7-1.
Ny avstemning i vente om USAs budsjettkrise
Senatorene samlet seg søndag til en sjelden helgeseanse i Kongressen for å prøve å hindre at nedstengningen av det offentlige apparatet fortsetter utover i uka.
– Vestens russerhat verre enn den kalde krigen
Vestens «russerfobi» er verre enn under den kalde krigen, sier Russlands utenriksminister Sergej Lavrov.
Tyrkia advares fra flere hold mot kurder-offensiv
Tyrkia får reaksjoner fra mange hold for offensiven mot kurdiskkontrollerte områder i Syria. Både USA, Russland, Iran og Frankrike løfter en advarende finger.
Bale og Ronaldo i scoringsform da Real Madrid vant 7-1
Deportivo La Coruña tok ledelsen borte mot Real Madrid, men to mål hver av Gareth Bale og Cristiano Ronaldo bidro til at vertene til slutt vant hele 7-1.
Rekordlavt antall dødsulykker i trafikken
109 personer omkom i trafikken i 2017, 26 færre enn året før. I tiårsperioden 2007–2016 har det i gjennomsnitt omkommet 181 personer.