Meny
Siste artikler
PST vil forlenge varetektsfengslingen av Botsjkarev
Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vil be om forlenget varetektsfengsling av den spionsiktede russeren Mikhail Botsjkarev (51), opplyser Oslo tingrett til NTB.
Kvinner føder stadig færre barn
Mye av befolkningsveksten framover vil skje i Afrika, mens folketallet i mange industriland er på vei nedover, viser ny rapport.
Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Hønefoss
Politiet er sikre på at de har gjerningsmannen, en mann i 30-årene, etter at en jevnaldrende mann ramlet knivstukket og blodig ut av en bil i Hønefoss sentrum.
Matsvinnet gikk ned også i 2017
Svinnet i matbransjen gikk ned med 13 prosent fra 2015 til 2017. Klimafotavtrykket og det økonomiske tapet ble også redusert, med henholdsvis 18 og 8 prosent.
Skade på skade for Liverpool
Liverpools medisinske støtteapparatet får en stri tørn når alle klubbens landslagsspillere nå vender tilbake til Anfield. Skadene florerer.
Sterke reaksjoner på Solbergs angrep på Hareide
En rekke KrF-politikere reagerer kraftig på statsminister Erna Solbergs (H) kritikk av KrF-leder Knut Arild Hareides venstresving.
Nordea-rapport levert til Økokrim
Rapporten som skal knytte Nordea til hvitvasking av russiske milliarder i Norden er levert til Økokrim og Ekobrottsmyndigheten i Sverige.
– Hundrevis av antatte militante opprørere drept i egyptisk offensiv
Egyptiske styrker har drept over 450 islamistiske opprørere i en landsomfattende offensiv på Sinai-halvøya de siste månedene, ifølge en militærtalsmann.
Pompeo i Tyrkia for å diskutere Khashoggis forsvinning
USAs utenriksminister Mike Pompeo og Tyrkias president Tayyip Recep Erdogan har diskutert forsvinningen til den saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi.
Her kommer de med en drøm av en familiebil
Men billig er den ikke!