Meny
Siste artikler
Bergensere vil ha byseglet hjem fra Danmark
Det eldste avtrykket av Bergens bysegl befinner seg i en samling i København, men nå kommer det krav om at «seglet skal hem».
Dette skjer i dag
Dette er blant de ventede hendelsene mandag 19. november.
77 døde og 1.000 savnet etter California-brann
Antallet savnede etter California-brannen nedjusteres kraftig, men dødstallet fortsetter å stige. 77 personer er døde og 1.000 er savnet.
Skatteinntekter fra olje foran skjema
Hittil i år har staten fått inn 41 milliarder kroner mer i oljeskatt enn på samme tid i fjor. Skatteveksten ligger an til å overgå anslaget i statsbudsjettet.
Dette skjedde i natt
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til mandag 19. november.
Lotteritilsynet til aksjon mot pengespillnettverk
Lotteritilsynet har slått til mot et nettverk av nettsider som er lenket til pengespill og har truet med dagbøter på 56.000 kroner.
Oppgang på asiatiske børser
Børsene i Asia steg ved åpningen mandag i takt med økende handelsoptimisme. Men i bakgrunnen ulmer det turbulente forholdet mellom Kina og USA.
Intens brexit-uke for May før EU-toppmøte
Mens Theresa May skal gjennom tøffe spørretimer, skal EU-land denne uken diskutere fremtidige relasjoner til London. Søndag skal skilsmissepapirene signeres.
Søreide i Kabul: – Sikkerhetssituasjonen er svært alvorlig
I forbindelse med en snarvisitt til den afghanske hovedstaden i helgen, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) at sikkerhetssituasjonen er alvorlig.
Eksperter advarer: Betydelig mangel på barnemedisin
Årlig opplever flere tusen barn i Norge at medisinen de har behov for ikke er tilgjengelig, skriver to leger i en kronikk.