05:52

Irak: Offensiven mot IS' siste bastion i Mosul er i gang

Irakiske regjeringsstyrker sier de har satt i gang en offensiv for å gjenerobre den siste IS-kontrollerte enklaven i byen Mosul.
05:23

Politiet la ut spikermatte i biljakt i Sandnes

En politibil ble natt til søndag påkjørt av en kassebil i sentrum av Sandnes. Sjåføren stakk fra stedet, men ble stanset etter at politiet la ut spikermatter.
04:47

Sikkerhetssone rundt Aass Bryggeri i Drammen

Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 300 meter rundt Aass Bryggeri i Drammen grunnet en lekkasje av etsende væske.
04:25

– Nord-Korea testet nytt luftvernvåpen

Nord-Koreas leder skal ha overvært en test av et nytt luftvernvåpen og gitt ordre om at det skal masseproduseres og plasseres ut i hele landet.
03:58

Axios: Trump vil trekke seg fra Parisavtalen

President Donald Trump har sagt til noen av sine fortrolig, inkludert klimasjef Scott Pruitt, at han planlegger å trekke seg fra Parisavtalen, melder Axios.
03:30

Politimann dyttet i sjøen fra brygge

En tjenestemann fra Agder politidistrikt ble dyttet utfor en bryggekant og havnet i sjøen i Kristiansand natt til søndag.
03:09

Libysk islamistgruppe oppløses

Den libyske islamistgruppen Ansar al-Sharia, som er tilknyttet al-Qaida, kunngjør at den oppløser seg selv.
03:04

Veien åpnet etter MC-dødsulykke nær Voss

Natt til søndag ble E16 vest for Voss i Hordaland åpnet for normal trafikk igjen etter at en motorsyklist mistet livet i en utforkjøring på stedet.
03:00

British Airways satser på «nesten normal» søndag

Flyselskapet British Airways prøver å få til «nesten normal» drift søndag etter at dataproblemer skapte kaos hos flyselskapet lørdag.
01:33

Elvis' privatfly solgt på auksjon

Et jetfly som har tilhørt Elvis Presley er solgt på auksjon for 3,6 millioner kroner. Oppussingsobjektet har stått på bakken i 35 år.
01:06

Togtrafikken ved Skøyen i gang igjen

Togtrafikken mellom Lysaker og Nationaltheatret kom i gang igjen noe før klokka 1 natt til søndag.
00:59

Motorsyklist til sykehus etter ulykke ved Hemnes

En motorsyklist er brakt til sykehus etter en trafikkulykke ved Hemnes i Akershus sent lørdag kveld.
00:27

Faren over ved flyplassterminal ved New York

Politiet sier faren er over etter at innenriksterminalen ved New York-flyplassen ble Newark er evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand.
00:01

Jakob Ingebrigtsen brøt drømmegrensen som den yngste noensinne

Jakob Ingebrigtsen løp inn til 3.58,07 i Eugene lørdag. Dermed er 16-åringen den yngste som har løpt under fire minutter på en engelsk mil.
I går 23:58

Politiet frigir nye bilder av bombemann

Politiet i Manchester har frigitt nye overvåkingsbilder som viser den antatte bombemannen Salman Abedi kort tid før angrepet mandag kveld.
I går 23:53

Tutta to slag bak lederen i Michigan

Suzann Pettersen er med i seierskampen for fullt før siste runde i LPGA-turneringen i golf i Michigan. Hun er på 3.-plass to slag bak lederen.
I går 23:46

Messi herjet da Barcelona vant cupen

Lionel Messi viste seg fra sin beste side da Barcelona avsluttet en vanskelig sesong med 3-1-seier over Alavés i den spanske cupfinalen lørdag.
I går 23:43

Gregg Allman er død

Vokalisten og keyboardisten Gregg Allman er død. Han regnes som en av sørstatsrockens pionerer og var en av grunnleggerne av The Allman Brothers Band.
I går 23:23

Selvmål på overtid ga PSG cuptittelen

Issa Cissokho gjorde selvmål på overtid da Paris Saint-Germain ble fransk cupmester i fotball med 1-0 over Angers lørdag.
I går 23:04

Genk og Berge mot europaligaen

Sander Berge og hans Genk vant 3-0 over St. Truiden i semifinalen i den belgiske europaligakvalifiseringen i fotball. Oostende er eneste gjenværende hinder.
I går 22:56

Norsk glede da Borussia Dortmund vant

Pierre-Emerick Aubameyang ble matchvinner på straffespark da Borussia Dortmund slo Eintracht Frankfurt 2-1 i den tyske cupfinalen lørdag.
I går 22:46

Juventus avsluttet med stil

Juventus avsluttet seriesesongen ved å vende til 2-1-seier i bortekampen mot Bologna lørdag.
I går 22:43

Grøvdal perset på 1500 meter

Karoline Bjerkeli Grøvdal satte lørdag personlige rekord på 1500 meter med 4.07.15. Det holdt til 2.-plass på distansen under et stevne i belgiske Oordegem.
I går 21:54

Flo ble mester med Slavia

Per-Egil Flo spilte en drøy halvtime som innbytter da Slavia Praha ble tsjekkisk seriemester i fotball med 4-0 over Zbrojovka Brno lørdag.
I går 21:44

Seriegullet glapp for Henning Bergs lag

Henning Berg fikk ikke feire seriegull med sitt Videoton. Den gamle storklubben Honved vant lørdagens seriefinale 1-0.
I går 21:36

Wenger varsler avklaring til uken

Det har hele sesongen vært usikkerhet rundt Arsène Wengers framtid i Arsenal. Onsdag eller torsdag neste uke vil alt være mye klarere, varsler manageren.
I går 21:24

Skarpe reaksjoner på Dutertes voldtektskommentar

Filippinenes president Rodrigo Duterte får skarp kritikk etter at han sa han selv ville ta straffen for soldater som voldtok kvinner.
I går 21:23

Ny varmerekord for mai

Lørdag går inn som den varmeste maidagen siden målingene startet. Rekorden på 31,8 varmegrader ble satt i Sigdal i Nedre Eggedal. 
I går 21:15

Se hva som har blitt ambulanse nå

Her kan du bli hentet på første klasse.
I går 21:13

Caroline Graham Hansen tysk dobbeltmester

Caroline Graham Hansen og hennes lagvenninner i Wolfsburg er tyske dobbeltmestere. Lørdag ble Sand slått 2-1 i cupfinalen tross to utvisninger.
I går 21:08

Ramseys hodestøt gjorde Wenger til tidenes FA-cupkonge

Arsenal rundspilte tidvis Chelsea på veien mot nok en FA-cuptriumf. Elleve minutter før slutt stanget Aaron Ramsey inn 2-1-scoringen på Wembley.
I går 21:01

Kjæresten om første møte med Jensen: – Et skjær av tristhet over hele ham

Ragna Lise Vikre (57) ble sammen med Eirik Jensen (59) da det stormet som verst rundt den tidligere politimannen. – Han var framstilt som en grådig og korrupt mann helt uten moral, sier hun om kjæresten.
I går 20:56

British Airways: Svikt i strømforsyningen årsak til dataproblemene

British Airways har innstilt alle fly fra Heathrow og Gatwick resten av dagen på grunn av store dataproblemer. Svikt i systemenes strømforsyning kan ligge bak.
I går 20:55

Pass-skannere på Gardermoen skaper kø

Tekniske problemer med de automatiske pass-skannerne ved Gardermoen lufthavn har skapt kø for ankommende lørdag. Politiet setter inn alt tilgjengelig personell.
I går 20:20

Frustrert Fagermo etter poengdeling

Odd var heldig som kunne reise fra Sandefjord med ett poeng etter en svak 0-0-kamp i lørdagens oppgjør i Eliteserien.
I går 20:17

Brodtkorb: – Jeg skal ikke legge skjul på at det har kostet mye

– Jeg er best i mindre doser, sier Julie Brodtkorb. Så Erna Solberg må greie seg uten.
I går 19:42

Næsheim om rollen som fiskepredikant

Frank Arne Næsheim var første nordmann som eksporterte norsk laks til Singapore. Så ballet det på seg. Nå omsetter han for 200 millioner kroner i året, skal starte ny business og spår kollaps i laksepriser og - aksjer.
I går 19:33

Overtidsmål fullførte Celtics supersesong

Innbytter Tom Rogics scoring på overtid ga Celtic 2-1-seier over Aberdeen i den skotske cupfinalen i fotball og fullførte klubbens rekordsesong.
I går 19:30

IS hevder å stå bak bussangrep i Egypt

Islamistgruppa IS hevder den sto bak terrorangrepet mot en buss med kristne i Egypt. Egypt svarer med å bombe jihadister i Libya.
I går 19:25

Clinton om Trump-nederlaget: – Et veldig forstyrrende øyeblikk

Hillary Clinton snakker ut om Donald Trump og sine politiske motstandere.
I går 19:06

Tåregass mot demonstranter etter G7-møtet

Italiensk politi har tatt i bruk tåregass mot demonstranter etter G7-møtet på Sicilia.
I går 18:50

Stosur fortsatt australsk ener

Samantha Stosur vendte til seier over Daria Gavrilova i finalen i WTA-turneringen i Strasbourg og er fortsatt Australias høyest rangerte tenniskvinne.
I går 18:43

Ingenting mistenkelig funnet på Old Vic-teateret

Hundrevis ble evakuert fra en teaterforestilling på Old Vic i London lørdag. Politiet har gjennomsøkt bygningen, men det er ikke funnet noe mistenkelig. 
I går 18:40

Boasson-støt ga seier i Sandnes

Med et magadrag klinket Edvald Boasson Hagen til med nok en etappeseier i Tour des Fjords. Han er fem sekunder unna ledertrøya før alt skal avgjøres søndag.
I går 18:37

Gjennombrudd på grus for Tsonga

Det franske tennishåpet Jo-Wilfried Tsonga varmet opp til Roland-Garros ved å ta sin første grustittel med finaleseier over Tomas Berdych i Lyon.
I går 18:25

To barn ved bevissthet etter badeulykke i Kristiansand

To små gutter var involvert i hver sin badeulykke i Kristiansand Dyrepark lørdag ettermiddag. Begge er ved bevissthet og ikke alvorlig skadd. 
I går 18:18
I går 17:55

G7 legger nytt klimapress på Trump

G7-landene er enige om å gi Donald Trump mer tid til å finne ut om USA skal overholde Parisavtalen. Men Tysklands Angela Merkel er ikke fornøyd.
I går 17:53

Solberg med to seirer i England

Petter Solberg seiret i begge lørdagens to kvalifiseringsrunder i helgens VM-runde i rallycross på Lydden Hill i England.
I går 17:49

Mot en nervepirrende tempoavslutning i Giroen

Det går mot en utrolig jevn og ikke minst nervepirrende avslutning av den 100. utgaven av Giro d'Italia. Franske Thibaut Pinot vant lørdagens etappe.
I går 17:41

LSK Kvinner i rygg på Avaldsnes

Avaldsnes lå under to ganger mot Arna-Bjørnar, men greide 2-2 og forsvarte så vidt ledelsen i kvinnenes eliteserie fotball. LSK Kvinner er nå bare poenget bak.
I går 17:04

Kvinne siktet for ildspåsettelse etter brann i Skien

En kvinne i 40-årene er siktet for ildspåsettelse etter at et bolighus nær Skien sentrum ble totalskadd i en brann lørdag. 
I går 16:59

Evakuering fra Old Vic-teateret i London

Hundrevis av publikummere er evakuert fra en teaterforestilling på Old Vic Theatre i London.
I går 16:25

Frp vil ha bybiler

En ny bildelingstjeneste får byfolk over hele Europa til å selge bilen. Nå vil Frp ha en lignende ordning her til lands.
I går 16:06

Ville ha 45 mill. for oppussings-objekt - kutter til 29 mill.

– Denne gangen tror jeg sjansen absolutt er til stede for å få i stand et salg, sier eiendomsmegler Nils O.M. Nordvik.
I går 15:47

Merkel misfornøyd med mangel på klimaenighet i G7

Angela Merkel er ikke fornøyd med at G7 ikke kom til enighet om en erklæring om klimatiltak. «Ekstremt problematisk», sier den tyske statsministeren.
I går 15:46

To barn i badeulykke i Kristiansand dyrepark

To små gutter var involvert i hver sin badeulykke i Kristiansand Dyrepark lørdag ettermiddag. Begge er ved bevissthet og ikke alvorlig skadd.
I går 15:41

Mange sliter med glovarm bil – så lett kan det løses

– Dette er gjerne noe eieren må følge opp selv.
I går 15:21

Räikkönen med etterlengtet pole, Hamilton skuffet stort

Kimi Räikkönen sikret seg beste startspor i Formel 1 for første gang på ni år i kvalifiseringen til Monacos Grand Prix. Lewis Hamilton ble bare nummer 14.
I går 15:04

Silva overtar Watford

Tidligere Hull-manager Marco Silva blir ny manager i Premier League-klubben Watford.
I går 14:30

– Britiske jagerfly sendt på hasteoppdrag

To britiske jagerfly er sendt på hasteoppdrag fra en base i Skottland, melder TV-stasjonen Sky News.
I går 14:29

Stavtrøbbel for Larsåsen

Cathrine Larsåsen fortviler. Staver for 100.000 kroner er sporløst borte, skriver Dagbladet.
I går 14:24

Mann krever å få utlevert nakenbilder beslaglagt ved Malmö-skoler

En mann går rettens vei for å få utlevert samtlige nakenbilder som ligger lagret på telefoner som er beslaglagt ved videregående skoler i Malmö.
I går 14:16

Tre skadd i møteulykke på Ringerike 

En person er fløyet til Ullevål og to er kjørt til Ringerike sykehus etter en møteulykke på E16 ved Hallingby i Ringerike kommune i Buskerud. 
I går 14:10

Regjeringen i Storbritannia senker trusselnivået

Storbritannias statsminister Theresa May sier trusselnivået i landet er blitt senket fra «kritisk» til «alvorlig».
I går 14:00

Skapte et idyllisk hageparadis

Ifølge Sigrid Bonde Tusvik er det foreldrene som skal berømmes for den gjennomførte generasjonshagen.
I går 13:29

Spår bensinbilens død om åtte år

I en ny rapport spår en britisk økonom at forbrenningsmotoren vil være avlegs om allerede åtte år. Det vil skape store problemer for oljeselskap, bilprodusenter og land med oljebasert økonomi, mener han.
I går 13:04

Snøsmelting gir fare for flom flere steder i landet

NVE varsler om flomfare på store deler av Vestlandet og i Midt-Norge. Vamre og snøsmelting får skylda. 
I går 12:49

Bydel evakueres i terrorjakt

Beboerne i en bydel i Manchester ble lørdag formiddag evakuert i forbindelse med terrorangrepet tidligere i uken.
I går 12:48

Roing: Ullundertøy og regntøy i finværet skal sikre Brun EM-gull

Roeren Kristoffer Brun (29) skal koble inn «kvernegiret» og male konkurrentene i stykker i søndagens EM-finale. Først venter vektpining.
I går 12:36

Selvmordsangrep mot militsgruppe i Afghanistan

Taliban sier de står bak et selvmordsangrep mot en amerikansk-støttet militsgruppe i Afghanistan. Minst 13 mennesker ble drept i bombeaksjonen.
I går 12:10

Se forskjellen: Oslo bader i sol - Hammerfest våknet opp til snø

Opp mot 30 varmegrader den siste helga i mai kan kalles en god start på sommeren. Noen dager til varer varmen i sør, mens de nordpå må beholde ullgenseren på. 
I går 12:09

1000 ville se på offentlig pisking av homofile

Denne uken ble ti personer offentlig pisket for å ha hatt sex i provinsen Banda Aceh. – En lærdom, mente en av de som så på.
I går 11:44

Andreas Stjernen lover å tale hoppernes sak

Andreas Stjernen ber lagkamerater og konkurrenter ta kontakt dersom de ønsker å ta opp noe med FIS. Sprova-hopperen er valgt inn i utøverkomiteen.
I går 11:13

To nye pågripelser i Manchester

To menn ble lørdag morgen pågrepet i Manchester i forbindelse med etterforskningen av terrorangrepet i byen.
I går 11:06

Betaler mest i Oslo

Det aller meste av skatten er ilagt på næringseiendom, som i år beskattes med to promille av takster som Oslo kommune har fått innhentet.
I går 11:04

Palestinske fanger har avsluttet sultestreik

Flere hundre palestinske fanger i israelske fengsler har avsluttet en 40 dager lang sultestreik.
I går 10:53

Basehopper alvorlig skadd etter ulykke ved Kjerag

Basehopperen som måtte reddes ned fra en fjellhylle etter en ulykke under et hopp i Kjerag fredag, er alvorlig skadd.
I går 10:41

Justisministeren om overgrepssak: – Uverdig håndtering

Justisministeren er kraftig opprørt over hvordan politi- og påtalemakten har håndtert saken der en 14 år gammel jente ble utsatt for grove seksuelle overgrep av sin stefar, en mann i slutten av 50-årene.
I går 10:19

Farlig turistperle i Lofoten stenges av kommunen

Turister i hopetall trosser advarslene mot å bestige Reinebringen i Moskenes i Lofoten. Nå sperrer kommunen av fjellperlen til stien opp er sikret.
I går 10:12

Solbakken sier han blir i FCK

Ståle Solbakken er ønsket av mange klubber, men sier til VG at han tar enda en sesong i danske FC København.
I går 09:50

Politiet: Folk doper seg i jakten på sommerkroppen

Politiet mener ønsket om den perfekte sommerkroppen er grunnen til at mange menn bruker anabole steroider. 
I går 09:49

Chelsea jakter «The double» på Wembley

– Det har vært en god sesong, men den kan bli fantastisk, sier Chelsea-manager Antonio Conte før lørdagens FA-cup finale mot Arsenal.
I går 09:34

– Uttalelsen om de med Downs er helt horribel. Jeg får en kvalmende smak i munnen

Om det så er det siste hun gjør, skal Silje Ask Lundberg sørge for at vi aldri glemmer sjøfuglen utenfor Røst.
I går 09:14

Tutta jakter seier i Michigan

Suzann Pettersen (36) gikk nok en 67-runde under LPGA-turneringen i Ann Arbor, Michigan. Den norske golfdronningen er med i seierskampen.
I går 09:04

Mot rekordår for kombinertsporten

Kommende vinters verdenscupprogram i kombinert er tidenes største. Det blir 28 renn, i tillegg til tre OL-renn. 
I går 08:47

Tvangsarbeid og grov menneskehandel i lagmannsretten

Da menneskehandelssaken gikk for tingretten, fikk den 45 år gamle mannen fem års fengsel. Nå skal saken opp for Borgarting lagmannsrett
I går 07:24

Skatt øst krever Tidal for 14 millioner

Skatt øst har registrert et krav på drøyt 14 millioner kroner mot den norskutviklede strømmetjenesten Tidal.
I går 05:14

Mange søkere til støtte fra Kulturminnefondet

Kulturminnefondet har mottatt i alt 1.242 søknader om støtte til bevaring av kulturminner i privat eie i år.
I går 05:05

Carters sikkerhetsrådgiver Brzezinski er død

Zbigniew Brzezinski, som var nasjonal sikkerhetsrådgiver for USAs president Jimmy Carter, er død. Han ble 89 år gammel.
I går 04:37

To nye pågripelser i Manchester

Ytterligere to personer er pågrepet etter mandagens selvmordsangrep i Manchester, opplyser politiet i byen.
I går 03:44

Avis: Kushner foreslo hemmelig Russland-kanal

Donald Trumps svigersønn Jared Kushner foreslo å opprette en hemmelig kanal mellom Trumps overgangsteam og russiske myndigheter, ifølge Washington Post.
I går 03:40

Norske bridge-ess tiltalt for grovt skattesvik

To nordmenn som regnes blant verdens beste bridgespillere, er tiltalt for grovt skattesvik og for å ha skjult inntekter fra spillet på 18 millioner kroner. 
I går 02:41

Mann siktet for voldtekt av ung kvinne i Bergen

En 41 år gammel mann ble fredag varetektsfengslet i fire uker, siktet for å ha voldtatt en 19 år gammel kvinne i sin leilighet i Bergen sentrum.
I går 01:20

Libyske opprørsstyrker støttet Egypts bombing i Libya

Styrkene til den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar sier de støttet et egyptisk luftangrep i Libya i kjølvannet av et terrorangrep mot koptere i Egypt.
I går 00:24

Dyster avskjed med Chris Cornell

Musikkeliten og kjendiser samlet seg til en dyster minnestund for Soundgardens frontfigur Chris Cornell, som døde i forrige uke, 52 år gammel.
I går 00:00

Sykepleier mistenkt for 60 barnedrap

En sykepleier i Texas som soner en dom for å ha drept et småbarn og som er siktet for et annet barnedrap, mistenkes for å ha drept så mange som 60 små barn.
2 dager siden 23:32

USA skal teste antimissilvåpen

USA varsler at landet skal teste sin evne til å skyte ned interkontinentale missiler. Øvelsen skjer i lys av Nord-Koreas fortsatte våpenutvikling.
2 dager siden 22:51

USA forbereder seg på rakettkrig med Nord-Korea

Nord-Koreas plan om å lage raketter som kan nå fastlandet til USA, får amerikanerne til å reagere. 
2 dager siden 22:24

Egypt har bombet seks treningsleirer i Libya

Egyptiske kampfly har rettet angrep mot treningsleirer i nabolandet Libya. Det skjer etter at 28 kristne er drept i et terrorangrep mot en buss i Egypt.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden