Mat og drikke

Ribberull

Publisert
Tid
180 min
Porsjoner
1

Ribberull er et klassisk pålegg som hører hjemme på julebordet. Denne passer seg både til frokost, lunsj, men også koldtbord!

Laget av saftig tynnribbe og fylt med aromatiske krydder, blir dette en smakfull og delikat rett som setter stemningen for høytiden. Hjemmelaget ribberull er ikke bare enklere enn du tror, men også langt bedre enn ferdigkjøpt – perfekt til julefrokosten eller som en gave til noen du vil glede.

Ta deg tid til å lage denne klassikeren fra bunnen av, og nyt smaken av julen sammen med de du er glad i!

Ingredienser

    • 2 kg tynnribbe, benfri
    • 1 ss salt
    • 1 ts pepper, malt
    • 1 ts hvit pepper, malt
    • 1 ts allehånde
    • 1 ts ingefærpulver
    • 1 ts nellik, malt
    • 2 stk sjalottløk
    • 3 ss gelatin, pulver