Annonse
Tid
120 min
120 min
Porsjoner
1
1
Pistasjboller i form er både praktisk og lekkert – perfekt når du vil servere nydelig gjærbakst med litt ekstra omtanke. Her får du luftige boller fylt med en kremete blanding av vanilje og pistasj, bakt i små former som gjør dem enkle å dele ut og fine å sette rett på bordet. De ser forseggjorte ut, men er enkle å lage, og passer like godt til kaffen som til bursdag, selskap eller som spiselig gave.
Formene holder bollene saftige og gir dem et eksklusivt preg – spesielt når de toppes med ekstra pistasjkrem og hakkede nøtter. Dette er bakst som kombinerer hverdagskos med luksus.
Ingredienser
- 450 g hvetemel
- 50 g sukker
- 25 g gjær, fersk
- 0.5 ts salt
- 1 ss vaniljesukker
- 2 dl melk
- 1 stk egg
- 75 g smør
- 100 g pistasj
- 100 g sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 4 dl vaniljekrem
- 0.5 dl fløte