Mat og drikke
Marengs
Små marengstopper som smaker kjempegodt. Perfekt å servere til kaffen eller som dessert med friske bær og krem.
Annonse
Marengs
Tid
90 min
90 min
Porsjoner
1
1
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.