Mat og drikke

Kyllingwrap med aioli

En sunn og rask wrap med kylling, aioli og grønnsaker.

Kyllingwrap med aioli

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 4 stk fullkornslefse
  • 2 stk kylling, filet
  • 1 stk hjertesalat
  • 100 g ruccula
  • 4 ss aioli
  • 1 stk lime
  • 1 stk rødløk
  • salt og pepper

Slik gjør du

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

Kutt opp grønnsakene og kyllingen.

Server wrapen i fullkornslefser med aioli, kylling og grønnsaker.