Mat og drikke

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus er en utrolig god tradisjonell norsk rett som kombinerer milde smaker med en deilig kremet saus, ofte servert med kokte poteter og gulrøtter. Denne retten er kjent for sin enkle tilberedning og popularitet blant både barn og voksne! Hvem liker vel ikke litt klassisk husmannskost? Ofte er dette det aller beste!Her har vi gjort det lille ekstra på retten ved å tilsette et dryss av bacon og en bunt gressløk over. Dette hever smaken enda mer! Nyt og kos deg.

Fiskeboller i hvit saus

Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 8 stk potet
  • 4 stk gulrot
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 2.5 dl melk
  • 0.25 ts revet muskat
  • 1 boks fiskebolle
  • 50 g bacon
  • 1 bunt gressløk

Slik gjør du

Se hele oppskriften