Mat og drikke

Fine rundstykker

Disse fine rundstykkene er luftige, myke og perfekte til både helge og hverdagsfrokost, lunsj og mer spesielle anledninger.

Oppskrift på fine rundstykker

Tid
120 min
Porsjoner
1

Med en enkel oppskrift og få ingredienser får du nystekte rundstykker med en deilig, gyllen skorpe. Ønsker du en ekstra myk overflate, kan du pensle dem med melk før steking. Lag mange, så du ikke går tom for disse for raskt, da de er skikkelig koserundstykker. Perfekt å servere med pålegg eller som tilbehør til supper og salater! Hva er bedre enn nystekte rundstykker? Denne går også superraskt å lage, så verdt å prøve ut! Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 50 g gjær, fersk
  • 6 dl vann
  • 6 ss olivenolje
  • 800 g hvetemel
  • 2 ts salt