Høstferie: Go-Ahead gjentar Sørpasset-suksessen

Høstferie kan også være togferie
Høstferie kan også være togferie
Artikkelen fortsetter under annonsen

I sommer kunne togpassasjerer hoppe av og på med Go-Aheads Sørpasset. Nå blir det mulig å ta en fleksibel ferie på skinner også i høstferien.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på Sørpasset i sommer, og ble derfor inspirerte til å kjøre dette tilbudet også i høstferien. Sørpasset gir deg mulighet til å utforske små og store steder langs våre linjer – på en fleksibel måte. Norge er et fantastisk ferieland, og det er mange små og store skatter en kan oppleve året rundt, sier Tonje Løkaas Fossum, kommersiell leder for Go-Ahead Norge i en pressemelding.

Sørpasset gir deg mulighet til å hoppe av og på Sørlandsbanen og Arendalsbanen i en hel uke.

Helhetlig reiseopplevelse

Billetten bestilles i Go-Aheads app, og den er et svært prisgunstig alternativ. En hel ukes høstferie på skinner koster faktisk rundt 1000-lappen. Passet er også perfekt for deg med barn. Kjøper du en voksenbillett kan du ta med deg et barn mellom 0-17 år på samme billett, helt kostnadsfritt. Passet gir deg også rabatt på et utvalg hoteller.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lurer du på hva du kan oppleve denne uken, er mulighetene mange – og det finnes noe for enhver smak. Lengter du etter storbyferie? Hva med en tur til Oslo eller Stavanger og opplev god mat, urbane impulser og kultur? Eller en tur til Kristiansand og Dyreparken om du har barn? De har åpent året rundt og er en fin høstferiedestinasjon. Du finner også fantastiske naturopplevelser langs linja, enten du liker fjell eller hav, eller begge deler.

– Vi i Go-Ahead har ambisjoner om å være mer enn en transportør. Vi vil være en del av den helhetlige reiseopplevelsen, og vi jobber hele tiden mot fremoverlente, nye løsninger. Sørpasset er en del av dette. Nå håper vi at folk vil ta høstferien med oss, og nyte vakre utsikter, deilig mat og avslappende omgivelser om bord, sier Tonje Løkaas Fossum.

Sørpasset-kampanjen gjelder fra 1. til 17. oktober, men billetten kan kjøpes allerede nå i Go-Aheads app.