Meny
Verden
EUs utenrikssjef smeller tilbake mot Israel
EUs utenrikssjef Federica Mogherini mener det er uakseptabelt når Israel beskylder EU for å støtte organisasjoner med forbindelser til terror.
Kjøpesenter i Stockholm evakuert etter funn av mulig håndgranat
Kjøpesenteret Gallerian i sentrum av Stockholm blir evakuert etter funn av en mistenkelig gjenstand. Én person er pågrepet, melder Aftonbladet.
Lava skapte ny øy utenfor Hawaii
En ny øy dukket opp utenfor Hawaiis Big Island forrige uke. Øya er formet av lavaen som begynte å renne ut av Kilauea-vulkanen i mai i år.
Spania går forbi Italia som landet med flest nye båtmigranter
Spania har erstattet Italia som hovedporten inn til EU for migranter og flyktninger, ifølge Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM).
Advokat: – Nytt fengslingsmøte for Frode Berg
Frode Bergs russiske advokat sier retten onsdag skal ta stilling til fortsatt varetektsfengsling av spionsiktede Frode Berg.
Forskere hevder å funnet de første sporene etter tidlige mennesker i Kina
Noen av disse tidlige steinverktøyene kan være over to millioner år gamle.
Menneskelig feil var årsaken til flystyrten på Cuba i mai
Kapteinen førte flyet med for bratt stigningsvinkel etter avgang, noe som førte til styrten i Cuba i mai som kostet 112 liv.
Pakistansk politi forsvarer pågripelsen av TV 2-reporter
Pakistansk politi sier at TV 2-reporter Kadafi Zaman ble pågrepet fordi han satt i samme bil som en politiker. De vil fortsette sin etterforskning av saken.
Trump møter kongressen etter toppmøte med Putin
USAs president Donald Trump møter tirsdag medlemmer av kongressen, melder Det hvite hus.
Minst 80 skogbranner i Sverige – beredskapen tynnslitt
Flere store skogbranner fortsetter å herje i Sverige, og det brenner nå minst 80 steder i landet. Vi har en bemanningskrise, sier en svensk beredskapsleder.