Verden
Ingen enighet om våpenhvile i Syria – FN-diplomater håper på votering fredag
Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag. FN-diplomater håper på votering over forslaget fredag.
– Vi kaster kroppsdeler i massegraver. Det er alt vi kan gjøre
Assads bombardement av Øst-Ghouta har blitt kalt en av de voldeligste episodene i den sju år lange borgerkrigen i Syria. – Vi er vant til flyangrep, men har aldri sett noe som dette, sier et øyenvitne til Washington Post.
Høyesterett avslår Knutby-pastorens bønn
For 14 år siden rystet «Knutby-saken» Skandinavia. Den norske frikirkepastoren Helge Fossmo (46) ble til slutt dømt for bestillingsdrap. Nå er han igjen nektet tidsbestemt straff i Sverige.
Trump advarer mot våpenfrie skoler
Dagen etter at han foreslo å væpne USAs lærere, tvitret president Donald Trump at våpenfrie skoler ville være som magneter for «slemme folk».
Putin skal ha stoppet israelsk storangrep på Syria
Etter at syriske styrker skjøt ned et F-16 fly, stoppet en sint telefon fra Putin en israelsk hevnaksjon, ifølge gravejournalisten Ronen Bergman. 
Politiaksjon etter meldinger om væpnet mann i Brussel-forstad
Belgisk politi sperret av deler av Brussel-forstaden Forest etter meldinger om væpnede menn og et drap, men uten å finne noe. Det var ingen terrormistanke.
Trump brukte huskelapp i møte med ofrene for skyting
President Donald Trump hadde med seg en huskelapp da han møtte pårørende og overlevende etter skyteepisoden i Florida.
Säpo mener trusselen mot Sverige er større enn på lenge
De ekstremistiske miljøene i Sverige vokser, og trusselen er størst fra islamistiske grupperinger, mener det svenske sikkerhetspolitiet Säpo.
Flere våpen enn innbyggere i USA
USA er det eneste land i verden med flere skytevåpen enn innbyggere, og risikoen for å bli skutt og drept der er 30 ganger høyere enn i Norge. 
Facebook og Instagram var nede
Både Facebook og Instagram var nede over hele verden ved 12-tiden torsdag. Facebook var oppe igjen etter kort tid.