Meny
Verden
Norwegian enige med Boeing om utsettelse av levering av 14 MAX-fly
Norwegian har kommet til enighet med Boeing om å utsette leveringen av 14 fly av typen 737 MAX. Norwegian får også utsatt Airbus-kjøp for 3 milliarder dollar.
Boligblokk i brann i Sør-Sverige
Det brenner kraftig i en nybygd leilighetsblokk i Falkenberg sørvest i Sverige. Ingen personer skal være i det 16 etasjer høye bygget.
Massesøksmål mot norske oppdrettskjemper i USA
De amerikanske grenene av oppdrettsselskapene Mowi, Lerøy, Salmar og Grieg Seafood saksøkes for «ulovlig koordinering» i et amerikansk massesøksmål.
«Norsk» James Bond-film lanseres torsdag
Tittelen og skuespillerne i James Bond-filmen som delvis er spilt inn i Nittedal i Akershus, blir offentliggjort torsdag på et «ikonisk 007-sted».
Japans regjering beklager tvangssteriliseringer av titusener
Den japanske regjeringen har bedt om unnskyldning for å ha tvangssterilisert titusener av mennesker. Ofrene loves erstatning.
Trump truer Mexico med å sende væpnede soldater til grensen
President Donald Trump har igjen truet Mexico med at han vil sende væpnede soldater til grensen, samtidig som han refser landet for ikke å stanse migranter.
Krigen har satt Jemen over 20 år tilbake i tid
Krigen i Jemen har satt landet over 20 år tilbake i tid og ruinert økonomien, konkluderer en rapport utarbeidet for FNs utviklingsfond (UNDP).
Ambassadøren overleverte kondolanseprotokoll til Maren Uelands foreldre
Foreldrene til Maren Ueland, som ble drept da hun ferierte i Marokko i fjor, fikk onsdag overlevert en kondolanseprotokoll av den marokkanske ambassadøren.
Søreide forferdet over henrettelser i Saudi-Arabia
Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) reagerer sterkt på Saudi-Arabias henrettelse av 37 menn, flere av dem dømt til døden for å ha demonstrert.
Skotsk leder vil ha ny folkeavstemning
Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon mener skottene må få valget mellom brexit og en framtid som uavhengig europeisk nasjon.