Meny
Verden
General Electric fjernes fra Dow Jones etter 110 år
Gigantkonsernet General Electric fjernes fra Dow Jones etter å ha vært en del av den viktige industriindeksen på Wall Street i 110 år.
Harde sammenstøt i sandinistenes gamle høyborg
Store politistyrker og regjeringsvennlig milits har rykket inn i byen Masaya i Nicaragua, for å slå ned et opprør mot president Daniel Ortega og hans regime.
Danmarks prinsesse Elisabeth er død
Prinsesse Elisabeth av Danmark døde tirsdag. Hun ble 83 år gammel og sovnet stille inn etter lang tid med sykdom, opplyser kongehuset.
Israelske fly angrep mål på Gazastripen
Israelske kampfly har angrepet en rekke mål på Gazastripen etter at det ble avfyrt raketter og granater mot Israel.
Tidligere amerikansk toppdiplomat bekrefter Norges rolle i Nord-Korea-forhandlinger
Otto Warmbiers løslatelse skulle bidra til å tine forholdet mellom USA og Nord-Korea, men verken amerikanerne eller nordkoreanerne visste at han var dødssyk.
Kim priser tette bånd og fellesskap med Kina
Nord-Koreas leder Kim Jong-un takket Kinas president Xi Jinping for god hjelp og støtte i forkant av toppmøtet med USAs president Donald Trump.
Minst 178 fryktes omkommet etter at ferje sank i Indonesia
Tallet på omkomne etter at en ferje sank på Tobasjøen i Indonesia, er langt høyere enn først oppgitt, opplyser indonesiske myndigheter. 178 skal være savnet.
Republikanerne splittet om migrantbarna
USAs president Donald Trumps eget parti er splittet i arbeidet med å finne en løsning på problemet ved grensene, men essensen er å internere familier sammen.
Canada legaliserer cannabis
Senatet i Canada har vedtatt regjeringens lovforslag om å legalisere cannabis til fritt bruk.
Canada varsler alvorlig og økende opioidkrise
I fjor døde nesten 4.000 mennesker som følge av overdose på opioider i Canada. Flesteparten av dødsfallene skyldes legemiddelet fentanyl.