Meny
Verden
Kina avlyser militære samtaler med USA
Kina avlyser planlagte militære samtaler med USA etter at USA innførte sanksjoner fordi Kina kjøper russiske jagerfly og våpen.
Anklagene mot Kavanaugh har utløst metoo-storm
En ny metoo-storm ble utløst i USA da president Donald Trump sådde tvil om anklagene mot dommerkandidat Brett Kavanaugh om seksuelt overgrep.
Vestlige ambassadører innkalt på teppet i Iran
Iran har innkalt ambassadørene fra Danmark, Nederland og Storbritannia på teppet etter angrepet på en militærparade lørdag der 25 mennesker ble drept.
Ungarn til Norge: – Det er våre penger!
Norge nekter å fire på kravene i forhandlingene med Ungarn om EØS-midlene. Nå advarer den ungarske regjeringen Norge mot å tro at pengehjelpen er frivillig.
Kinesisk hospitalskip i Venezuela
Et hospitalskip tilhørende den kinesiske marinen har lagt til kai i Venezuela for å tilby helsetjenester til venezuelanere.
Protester mot Trump på ettårsdagen for orkanen på Puerto Rico
Aktivister fra Puerto Rico markerte ettårsdagen for at Puerto Rico ble rasert av en orkan, med en demonstrasjon ved Donald Trumps landsted i Florida.
Kavanaugh og Ford enige om å vitne torsdag
Både dommerkandidat Brett Kavanaugh og kvinnen som har anklaget ham for seksuelt overgrep, er enige om å møte i en høring i Senatets justiskomité torsdag.
Politiet forbyr demonstrasjon til støtte for skogvernere i Tyskland
Tysk politi gir ikke tillatelse til en demonstrasjon til støtte for aktivister som forsøker å forsvare et skogsområde ved Aachen mot gruvedrift.
Demonstrasjoner mot Erdogan i Tyskland
Allerede før Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kommer til Tyskland torsdag, er det demonstrasjoner mot ham i flere byer.
Norsk sjømann savnet i Middelhavet
Et søk er satt i gang i Middelhavet etter en norsk sjømann som er savnet fra skipet Normand Tonjer.