Hushjelper i Qatar får rettsvern mot lange arbeidsdager

Qatar har vedtatt en lov som skal sikre at hushjelper, barnepassere og private kokker ikke behøver å arbeide med enn ti timer om dagen.

Medier: Over 30 sivile drept i luftangrep i Jemen

Over 30 sivile er drept i et luftangrep i Jemens hovedstad Sana, ifølge en lokal TV-kanal.

Sju drept i selvmordsangrep sør i Afghanistan

Sju personer er drept og 42 såret i et bilbombeangrep i Helmand-provinsen sør i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Mange av ofrene skal ha vært sivile.

Jegere bitt av bjørn i Sverige

To jegere ble bitt av en hannbjørn i Ljusdal sentralt i Sverige på dag to av årets bjørnejakt.

En av Russlands fremste teatersjefer pågrepet for korrupsjon

Den russiske teatersjefen og filmregissøren Kirill Serebrennikov er pågrepet, mistenkt for omfattende korrupsjon, ifølge russiske myndigheter.

Flere siktes for terror i Finland

Mannen som er siktet for knivangrepet i Åbo, erkjenner straffskyld, ifølge finske medier. Både han og tre andre pågrepne i saken er også siktet for terror.

Over 30 skadd i togkollisjon i USA

33 mennesker ble skadd da et passasjertog kjørte inn i et annet tog på en stasjon i en forstad til Philadelphia i USA, opplyser lokale myndigheter.

Minst én omkom i jordskjelv på italiensk øy

En eldre kvinne omkom etter et jordskjelv på den italienske øya Ischia, melder italienske medier. Det er flere skadde og savnede etter skjelvet.

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden