Nyheter
Draps- og voldtektsdømt henrettet i Florida
47 år gamle Eric Scott Branch, som ble dømt for drapet på en student i Florida i 1993, er blitt henrettet.
Åtteåring savnet i Halden
Politiet i Østfold leter etter en åtte år gammel jente som er savnet fra sitt hjem på Brødløs. Politiet utelukker ikke at hun kan ha tatt tilhold hos noen. 
Det norske tremilslaget er klart
Det blir som ventet Marit Bjørgen, Ingvild Flugstad Østberg, Ragnhild Haga og Heidi Weng som går søndagens 30 kilometer klassisk i Pyeongchang.
Mueller utvider tiltalen mot Manafort
Spesialetterforsker Robert Mueller har ført opp nye punkter på tiltalen mot Paul Manafort. Han anklages for å ha oppgitt feil opplysninger da han søkte om lån.
DN: Stortingets byggeprosjekt har gitt 2,7 millioner i strafferenter
I tillegg til milliardsprekken på byggeprosjektet har Stortinget utbetalt 2,7 millioner kroner i forsinkelsesrenter i perioden 2015 til 2017.
Arsenal flørtet med katastrofe mot Östersund
Arsenal er videre i europaligaen, men tar ikke med seg gode minner fra torsdagens hjemmemøte med lille Östersund. Svenskene sjokkerte med 2-1-seier i London.
Syriske helikoptre har sluppet flygeblader over Øst-Ghouta
Den syriske hæren har sluppet flygeblader over Øst-Ghouta. Innbyggerne bes flykte for sin egen sikkerhet, og opposisjonen oppfordres til å overgi seg. 
Politimann døde etter supporterbråk i Bilbao
En spansk politimann døde av hjerteinfarkt etter fotballbråket mellom supporterne til Athletic og Spartak Moskva i Bilbao torsdag.
Valon Berisha sendte Salzburg videre i europaligaen
Et straffespark fra Valon Berisha ble avgjørende da Salzburg slo La Liga-klubben Real Sociedad 2-1 torsdag. Det sikret en plass i europaligaens åttedelsfinale.
NSB-sjef innrømmer: Har ikke folk nok til normal rutetrafikk
Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Grunnen er at konsernet har kvittet seg med for mye personell.