Meny
Forbruker
DNB og Sparebank 1 setter opp boliglånsrenten
DNB var først ute med å øke renten på boliglån etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,25 prosentpoeng. Like etter fulgte SpareBank 1 Østlandet etter.
Annonsørinnhold
Unngå strømsjokk – skaff deg varmepumpe
Nå kan du både spare penger på energiutgiftene dine og få det godt og varmt i vinter!
Forbrukerrådet: – Ikke godta renteøkning på boliglånet
Folk som allerede betaler 3 prosent eller mer rente på boliglånet, bør ikke godta noen renteøkning fra bankene, mener Forbrukerrådet.
Rekordmange milliardærer i Norge
Norge har nå 308 milliardærer – og det er blitt 38 flere av dem siden i fjor, ifølge Kapitals årlige oversikt over Norges 400 rikeste.
Kortsvindel øker – nordmenn blant de som rammes hardest
– De nye betalingskortene gjør det helt klart enklere for svindlerne å stjele pengene dine, forteller sikkerhetsekspert.
Rentehopp gir ny situasjon for norsk økonomi
Hva som skjer med kronekursen, forbruket og boligmarkedet etter torsdagens ventede rentehopp, vil påvirke tempo og omfang av ytterligere renteøkninger.
I oktober kommer de nye 50- og 500-kronesedlene
I mai 2017 fikk vi nye 100- og 200-kronesedler, og snart kommer også de nye 50- og 500-kronesedlene. Motivene på sedlene blir henholdsvis Utvær fyr og redningsskøyta RS 14 «Stavanger».
Ville ha 14,9 millioner - fikk ikke solgt - ny pris: tre millioner mer
- Interessen er tilstede selv om jeg ikke har mottatt håndfaste bud, sier megler.
Høyeste strømpriser på sju år i andre kvartal
Strømprisen for husholdninger i andre kvartal var 35 prosent høyere enn samme periode i fjor. Ikke siden 2011 har strømprisene vært like høye.
Jensen tar høyde for 10 prosent rente
Finansminister Siv Jensen (Frp) tror ikke vi får en rente på 10 prosent, men tar selv høyde for muligheten. Hun oppfordrer resten av befolkningen til varsomhet.