Meny
Sport
Pochettino om Kane-retur til mesterligafinalen: – Jeg er veldig positiv
En ankelskade har holdt Harry Kane ute av spill siden den første mesterligasemifinalen mot Manchester City i starten av april. Nå kan han rekke finalen lørdag.
Pappa Ruud: – Håper Casper kan gjøre litt mer skade i denne turneringen
Christian Ruud ser tennissønnen Casper bli bedre og bedre for hver måned som går. Han er ikke i tvil om at 20-åringen kan ta flere skalper i Paris.
«Kriseløsningen» Hansen tilbake for Norge
André Hansen ga opp landslaget etter å ha havnet i skyggen av Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland år etter år. Nå er RBK-keeperen klar for et gjestespill.
Jakob Ingebrigtsen testes mandag
Jakob Ingebrigtsen (18) tester formen mandag etter virusinfeksjonen, og i løpet av tirsdag blir det klart om han stiller i torsdagens DL-stevne i Stockholm.
Cavendish trekker seg fra Tour of Norway
Den britiske sykkelstjernen Mark Cavendish stiller likevel ikke opp i Tour of Norway.
Lampard kan ta Derby til Premier League
Frank Lampard har vært på Wembley en rekke ganger tidligere som Chelsea-spiller. Mandag er han tilbake som Derby-trener i kampen om opprykk til Premier League.
Jevne om tapet av sønnen: – Det dypeste, verste mareritt
I årene etter at sønnen Erich Iver (4 1/2) ble påkjørt og drept ved familiegården i Øyer, har Erling Jevne bebreidet seg selv: – Det var min skyld, ene og alene.
Arsenal-keeper kritiserer Baku-avgjørelse
Arsenal-keeper Bernd Leno føyer seg inn i rekken over dem som klager på UEFAs avgjørelse om å legge europaligafinalen til Aserbajdsjan og Baku.
Åtte kneoperasjoner for Nora Mørk: – Ikke redd for å skade meg
Nora Mørk har vært forfulgt av alvorlige skader gjennom store deler av karrieren. Det stopper henne ikke i jakten på å bli verdens beste håndballspiller igjen.
Norge møter mesteren og Russland i neste års ishockey-VM
Gruppene i neste års ishockey-VM i Sveits er klare. Norge møter blant andre tittelforsvarer Finland og knalltøffe Russland.