Meny
Sport
Visumtrøbbel for fotballkommentatorer
Kommentatorduoen Kenneth Fredheim og Kjetil Rekdal mangler visum og kom seg aldri med flyet til Russland foran RBKs europaligakamp i St. Petersburg torsdag.
Northug: Treer på terningen, «overvåkes» etter Norge-retur
Petter Northug gjør som planlagt under høydeoppholdet for tiden. Planen videre er detaljspikret for å unngå tabben som felte langrennsstjernen for et år siden.
Emil Iversen om VM-nedturen: – Det ble stygt
Emil Iversen ser ingen grunn til å skjønnmale nedturen under Lahti-VM. Samtidig klarer han nå å se tilbake på mesterskapsdebuten med en porsjon stolthet.
Laurén håner Brækhus: – En skam at hun ikke slo meg tidligere
De verbale slagene mellom Cecilia Brækhus og utfordrer Mikaela Laurén fortsetter foran lørdagens naboduell.
Marerittstarten fortsetter for Zucca
Seieren glapp i siste liten for New York Rangers og Mats Zuccarello da de tapte 5-4 mot Pittsburgh Penguins natt til tirsdag.
Tre av fem proffboksere uten motstander før Brækhus-kampen
Det mye omtalte undercardet før tittelkampen til Cecilia Brækhus lørdag blir kraftig amputert. Tre av fem proffboksere står uten motstander.
BBC: Leicester-manageren fikk sparken
Craig Shakespeare skal være ferdig som manager i Premier League-klubben Leicester kun fire måneder etter at han fikk jobben på permanent basis.
Sverige møter Italia i VM-omspillet
Sverige får en tøff oppgave mot Italia i toeromspillet til fotball-VM i Russland, mens det blir irsk motstand for Åge Hareides Danmark.
Forfatter stiller spørsmål ved om langrennssporten har solgt sjelen sin
Lars Backe Madsen mener det er grunn til å spørre om langrennssporten har solgt sjelen sin, men at det ikke er noen grunn til å skrive dens nekrolog.
Bratt utfordring for Froome i 2018-Touren
Tour de France-arrangøren presenterte tirsdag en 2018-utgave som trolig vil gjøre det svært tøft for Chris Froome å forsvare tittelen.
Populært