Meny
Sport
Tidligere fransk svømmemester dømt for barnevoldtekt
En tidligere fransk svømmemester og hockeytrener er dømt til tolv års fengsel for barnevoldtekt og seksuelle overgrep mot barn.
Edvartsen blir dommerekspert
Tidligere toppdommer Svein-Erik Edvartsen blir dommerekspert for tippeselskapet NordicBet.
Grindhaug blir ny Haugesund-trener
Jostein Grindhaug gjør comeback som Haugesund-trener og erstatter Rosenborg-klare Eirik Horneland.
Emery: – Solskjær har gjort United farligere
Arsenal-manager Unai Emery er imponert over det Ole Gunnar Solskjær har fått til med Manchester United-laget siden han overtok etter José Mourinho.
Jansrud om bruddskaden: – Utrolig dårlig timing
Kjetil Jansrud, som tirsdag pådro seg brudd i to fingre under utfortrening i Kitzbühel, gir ikke opp håpet om VM-start, men innrømmer at skaden kom ubeleilig.
Kvitova til finale etter å ha gruset Collins i Australian Open
Tsjekkiske Petra Kvitová er klar for finale i Australian Open etter å ha grisebanket årets komet fra USA, Danielle Collins, i siste sett i semifinalen.
Eckhoff om de svake resultatene: – Ikke bekymret
To 16.-plasser er skiskytter Tiril Eckhoffs beste individuelle plasseringer i vinter. «Kant ut», sier hun selv om de svake resultatene.
Vil ha revansj etter Tysklands ufine grep, Myrhol går bare for gull
Tyskland har ødelagt titteljakten for Norge i to store håndballmesterskap for menn ved å jukse. Fredag vil Bjarte Myrhol straffe tyskerne for 1972 og 2016.
Tennisess fjernet fra reklame etter anklager om «hvitvasking»
En japanske produsent av nudler kutter ut reklamen med en tegneserieversjon av Naomi Osaka der den halvt haitiske tennisspilleren er gitt helt hvit hud.
Neymar slo opp skaden fra i fjor
Neymar haltet av banen da Paris Saint-Germain slo Strasbourg i den franske cupen onsdag. Første undersøkelse tyder på at han slo opp fotskaden fra i fjor.