Meny
Sport
Casper Ruud tilbake i full trening
Casper Ruud har slitt med hofteskade, men 19-åringen er tilbake i full trening igjen, melder VG.
WADA endret krav mot Russland: – Det kan ikke fortsette sånn som det er nå
Torsdag kan Russlands antidopingbyrå bli godkjent av WADA igjen, mindre enn tre år etter avsløringer om systematisk og statsstøttet doping i landet. Det vekker sterke reaksjoner.
FIFA utestengte tre på livstid for korrupsjon
Det internasjonale fotballforbundets (FIFAs) etiske kommisjon har utestengt tre personer på livstid etter at de erklærte seg skyldige i økonomisk kriminalitet.
NFF merker økende billettsalg etter priskutt
Norges Fotballforbund fikk kjeft for å ha for høye billettpriser til Nations League-åpningen mot Kypros. Med et lavere prisnivå ser NFF bedring i salget.
NRK kan miste hoppuke-renn
NRK står i fare for å miste retten til å sende to av rennene i hoppuka og det tradisjonsrike utforrennet i den østerrikske alpinmetropolen Kitzbühel.
Celtic-sjefen forventer defensivt RBK
Celtic-manager Brendan Rodgers tror Rosenborg kommer til å ligge kompakt og dypt i banen i torsdagens europaligamøte i Glasgow. Han kaller kampen vrien.
Skotsk vind gir RBK reisetrøbbel
Rosenborgs avreise til Glasgow er utsatt med flere timer. Det er restene av USA-stormen som forsinker trøndernes Skottland-tur, skriver Adresseavisen.
Arne Scheie om LSK-krisen: – Tabellen lyver ikke
NRK-legenden Arne Scheie husker godt sist Lillestrøm rykket ned fra den norske toppdivisjonen. Nå krysser han fingrene for at det ikke skjer igjen.
Bale kjenner mer på lagfølelsen uten Ronaldo
Gareth Bale har vunnet mesterligaen fire ganger på fem år med Real Madrid. Han ser ikke at Cristiano Ronaldos exit svekker den spanske fotballgiganten.
Jakob Ingebrigtsen er blitt myndig
Den doble EM-vinneren i friidrett Jakob Ingebrigtsen fyller 18 år i dag. Han er dermed myndig, men pappa Gjert er fortsatt sjefen, ifølge VG.