Meny
Sport
Kunstløpstjerne knivdrept i Kasakhstan
Kunstløperen Denis Ten, som vant OL-bronse i Sotsji-lekene i 2014, døde torsdag etter å ha blitt knivstukket, opplyser myndighetene i hans hjemland Kasakhstan.
EM i fare for Johaugs kjæreste etter pølseuhell
Roeren Nils Jakob Hoff sølte pølsevann på låret under fjelltur. Nå er EM i fare for bergenseren, skriver Bergens Tidende.
Rodgers forventer tøff kamp mot Rosenborg
Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til en reprise i mesterligakvalifiseringen mot Rosenborg. Nordiren mener eget lag må være tålmodig.
Rasfare skaper utfordringer i Vikersundbakken
Faren for ras tvinger Norges Skiforbund til å tenke alternativt når man gjør endringer i Vikersundbakken. – Vi har god dialog med FIS, sier Ståle Villumstad.
Komiker i VM-klinsj med fransk ambassadør
Fransk ambassadør til USA mener komiker Trevor Noah tar «franskheten» fra spillere ved å si at «Afrika vant VM».
Adama Diomande opplevde rasisme i cupkamp
Adama Diomande tar et oppgjør med rasisme etter at han hevder å ha blitt kalt «neger» under Los Angeles' cupkamp mot Portland Timbers i USA onsdag.
Tissebøtene regner over Tour de France-rytterne
Bare på tirsdagens Tour de France-etappe vanket det tissebøter til Luke Durbridge, Daryl Impey, Bauke Mollema og Anthony Turgis.
Folkeavstemning om Beckhams stadionplaner
David Beckhams siste MLS-stadionplaner i Miami skal opp til folkeavstemning, bestemte byens ledelse onsdag.
Mourinho sikker på at VM-suksess vil løfte Pogba
José Mourinho er sikker på at at Paul Pogba vil komme tilbake med en ny giv i Manchester United etter å ha løftet VM-trofeet med Frankrike.
Sky-løytnant i gult: – Froome er fortsatt vår kaptein
Diskusjonen om hvem som er Sky-lagets kaptein blusset opp igjen etter at Geraint Thomas vant onsdagens 11.-etappe i Tour de France og tok over ledertrøya.