Meny
Sport
Liverpool banket Bournemouth, Joshua King ut med skade
Joshua King måtte ut med skade etter en halvtimes spill i oppgjøret hjemme mot Liverpool. King og lagkameratene tapte hele 0-4 i møtet med Jürgen Klopps menn.
Fransk jerngrep stoppet Norge, tap i VM-finalen med 21-23
Nora Mørk og Norge ble taklet knallhardt av Frankrike og tapte VM-finalen i håndball med 21-23 søndag. De norske keeperstjernene lyktes ikke.
Lukaku og Lingard sikret knepen United-seier
Scoringer av Romelu Lukaku og Jesse Lingard sørget for at Manchester United slo West Bromwich 2-1 i Premier League og tok med tre poeng hjem til Old Trafford.
Forfang beste norske på fjerdeplass i Engelberg
Johann André Forfang ble nummer fire, mens Richard Freitag tok sesongens tredje seier i verdenscupen i hopp i Engelberg.
Sverige sluknet i sluttminuttene, Nederland sikret VM-bronse
Nederland ledet soleklart, men så en stund ut til å kaste vekk VM-bronsen i håndball. Til slutt måtte Sverige se slaget tapt med 21-24.
Råsterk Klæbo tilbake på toppen av pallen
Johannes Høsflot Klæbo viste under jaktstarten i verdenscupen i Toblach at kjempeformen ikke er borte. 21-åringen vant foran Sergej Ustjugov søndag.
Kristoffersen kun slått av overlegen Hirscher
Henrik Kristoffersen var fornøyd med andreplassen i verdenscuprennet i storslalåm i Alta Badia søndag, men ikke med avstanden opp til suverene Marcel Hirscher.
Marit Bjørgen med verdenscupseier foran fire lagvenninner i Toblach
Det ble norsk storeslem på jaktstarten over 10 kilometer klassisk i Toblach. Marit Bjørgen vant, etterfulgt av fire lagvenninner. Charlotte Kalla ble frakjørt.
Frankrike-sjef: – Norge best i VM
Frankrike-trener Olivier Krumbholz er ikke i tvil. Norge er soleklare favoritter før søndagens VM-finale i Hamburg.
Mesterlig VM-spill av Norge, møter Frankrike i finalen
Nora Mørk skjøt Norges håndballjenter til sin 20. finale. Etter 32-23-utklassingen av Nederland venter Frankrike i søndagens gullkamp.
Populært