Kultur
Roskva Koritzinsky (28) nominert til Nordisk råds litteraturpris
Den for mange ukjente 28-årige Roskva Koritzinsky er norsk kandidat til Nordisk råds litteraturpris 2018. Carl Frode Tiller er nominert for tredje gang.
Redaktørforeningen vil avvikle Kringkastingsrådet
Norsk Redaktørforening mener Kringkastingsrådet bør avvikles i sin nåværende form og heller erstattes med ordninger i NRKs egen regi.
Poppe laget Utøya-film for å minne om hvordan høyreekstremisme kan se ut
Erik Poppe sier han ville lage en film om Utøya for å vise hvordan høyreekstremisme kan se ut. – Minnet om det som skjedde på Utøya, falmer hos folk, mener han.
Prisdryss til amerikansk dramakomedie under årets BAFTA
«Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» ble årets film under BAFTA-utdelingen søndag, og Frances McDormand vant prisen for beste kvinnelige skuespiller. 
Gary Oldman vant Bafta-pris for Churchill-tolkning
Gary Oldman vant Bafta-prisen for beste mannlige skuespiller for sin tolkning av britenes nasjonalhelt Winston Churchill i filmen «Darkest Hour». 
– TV 2 sa nei til «En natt»
39 dager. To språk. En baby. Innspillingen av «En natt» var alt annet enn ordinær. Akkurat som serien, forteller produsent Anders Tangen. – Folk trenger litt håp og kjærlighet.
Utøya-overlevende: – Spekulativt å lage film bare om drapene
Mandag vises Erik Poppes film om Utøya-terroren for første gang. Overlevende Kent Rune Pedersen mener det er spekulativt at det er drapene som er i fokus.
Frykter for fremtiden til norske tv-programmer
Ifølge TVNorge og TV3 kan minst 150 millioner kroner i inntekter bli borte i år om regjeringen forbyr pengespillreklame. Det vil ramme norske tv-programmer.
Dagsland på bedringens vei: – Kunne ha endt med dødsfall
Den prisbelønte musikeren roser helsevesenet og flaksen for at han er på bedringens vei etter en alvorlig frontkollisjon i januar.
Skei Grande fikk spørsmål om Norges flaggbærer: – Er det Bjørndalen?
Kulturminister Trine Skei Grande bommet på alle spørsmål i en liten sportsquiz. Hun har hentet inn idrettskompetanse rundt seg.