Meny
Kultur
Tyske leger tror Pussy Riot-medlem kan ha blitt forgiftet
De tyske legene som behandler Pussy Riot-medlemmet Pyotr Verzilov, mener det er svært sannsynlig at han er blitt forgiftet.
Tidal tapte 28 millioner kroner i Europa i fjor
Pengene renner ut og egenkapitalen er tapt i den norskutviklede strømmetjenesten Tidal. De amerikanske eierne har forpliktet seg til å fylle på med penger.
60 aviser risikerer å gå dukken etter postomlegging
Landslaget for lokalaviser (LLA) frykter at et sekstitall aviser må legges ned dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag.
Fem Emmy-priser til The Marvelous Mrs. Maisel
Komiserien The Marvelous Mrs. Maisel gjorde storeslem under årets Emmy-utdeling og ble tildelt hele fem priser. Game of Thrones vant beste dramaserie.
Frank Løke ute av «Skal vi danse»
Tidligere håndballspiller Frank Løke kastes ut av TV 2-programmet «Skal vi danse» etter helgens mye omtalte stunt. Nå går han glipp av nok en TV2-satsing som han etter planen skulle delta i.
Skavlan mistet over 200.000 seere
Men den store bomben var det «Senkveld med Helene og Stian» som stod for.
Time Magazine har fått nye eiere
En av USAs eldste og mest kjente nyhetspublikasjoner Time Magazine er solgt til ekteparet Marc og Lynne Benioff for 190 millioner dollar.
Google-ansatte sier opp i protest mot Kina-sensur
Flere ansatte i Google har sagt opp i protest mot selskapets planer om å utvikle en søkemotor tilpasset Kinas ønske om sensur.
Reddet liv ved å endre hårsveisen
Veronica Lake var filmstjerne, Hollywood-rebell og selvutnevnt «sex-zombie». Men da hun på statens forespørsel skiftet hårsveis for å redde kvinneliv, markerte det starten på nedturen.
Sveitser fikk Ibsenpris på 2,5 millioner kroner
Den sveitsiske teaterregissøren og komponisten Christoph Marthaler fikk fredag tildelt årets internasjonale Ibsenpris på 2,5 millioner kroner.