Meny
Tester
Test: Dette er årets beste juice-presser
Frister det med et glass hjemmelaget juice til søndagsfrokosten? Ta en titt på topplisten for årets beste juicer.
Årets tv-er er smartere enn noen gang
Visste du at tv-er har utviklet seg enormt mye de siste årene? Nå er tv-skjermen attraktiv enten du bruker den til å se på Netflix og HBO eller lineær-tv. Sjekk ut listen over de aller beste tv-ene på markedet her.
6 av 11 indiske ferdigsauser fikk terningkast 6
I jakten på den beste indiske ferdigsausen, ble smak den viktigste faktoren for vurdering av terningkast. Og det ble ikke spart på 6-ere.
Tørketromlene som tørker best
Tørketromler er mer energieffektive enn noensinne, men ikke alle tørker like godt. Les videre for å lære hvilke tromler som er verdt å kikke nærmere på, og hvilke modeller du bør styre unna.
Fjellskoene som tar deg frem overalt
Fottøyet er blant det aller viktigste utstyret du tar på deg på tur. Her er de beste fjellskoene du kan velge i 2018, pluss noen tips til hvordan du finner akkurat de riktige skoene for deg.
Stor test av fiskegrateng: – Vi gleder oss til å spise vinneren igjen
Ferdigkjøpt fiskegrateng kan definitivt inngå i kostholdet til den økende mengden kvalitetsbevisste forbrukere.
Disse integrerte stekeovnene skiller seg ut
En komfyr er en mangeårig investering som gjerne benyttes hver eneste dag. Den bør steke jevnt, stabilt og nå riktig temperatur, samtidig som den bør være brukervennlig og enkel å rengjøre. Her er de beste innbyggingsovnene du kan kjøpe i 2018.
Måk snø i en fei med en snøfreser
Vil du gjøre jobben med snømåking litt enklere i vinter? Sjekk hvilke snøfresere som gjør det best i vår samletest.
Dette kan du drikke på Fårikålens dag
Den siste torsdagen i september feires hvert år Fårikålens dag. Her er tips til hva du kan ha i glasset når den populære matretten kommer på bordet.
Hybelkaninenes endelikt: Årets beste robotstøvsugere
Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.