Meny
Livet
Johnny Depp: – Så langt nede som jeg tror det er mulig å komme
I et lengre intervju med amerikanske Rolling Stone snakker skuespiller Johnny Depp ut om en tung tid. 
Lise Klaveness gjør «Heimebane» til virkelighet
Lise Klaveness (37) er proffspilleren som ble direktør for den norske elitefotballen. Hun er usikker på noe, men sikker på dette: – Det er umulig å hevde at noen er bedre enn Messi.
– Overbeskyttende voksne kan skade barna
Barn av overbeskyttende foreldre risikerer å få flere psykiske plager som voksne. Skader vi barna av misforstått kjærlighet?
– Du skal tåle oppmerksomheten
Det finnes menn som strikker. Du ser dem bare ikke ute i offentligheten.
Rike besteforeldre gjør barnebarna bedre på skolen
Jo mer penger besteforeldrene har, desto bedre presterer barnebarna på skolen, viser ny studie. - Ikke overraskende, sier norsk forsker.
– Vondt å oppleve en full mamma eller pappa
I en undersøkelse fra Respons Analyse sier 41 prosent av de spurte at de har sett nordmenn beruset sammen med barna på ferie.
Menn velger mer effektiv rute enn kvinner
Mens kvinner holder seg til kjente stier, finner menn snarveier på kartet og kommer fortere fram til målet på datamaskinen.
Hvordan bli lykkelig i åpent kontorlandskap?
Clean desk, åpent kontorlandskap eller free seating. Debatten preges av temperatur og steile fronter. Kan en forsker fra NTNU ha funnet løsningen på hvordan vi kan trives godt i det moderne kontorlandskapet?
WHO: Dataspillavhengighet får status som psykisk lidelse
Verdens helseorganisasjon (WHO) har bestemt at avhengighet av dataspill skal regnes som en egen form for psykisk lidelse.
– Ikkje ver redd sånne som meg
I boka «Ikkje ver redd sånne som meg», fortel Sumaya Jirde Ali om å skulle finne ein identitet og passe inn i møtet mellom somalisk og norsk kultur. Og ho fortel om kjensla av å vere eit problem.