Meny
Livet
Småordene er bedre enn sitt rykte
«Betydningsløse» småord som altså, da og visst skaper nyanser og mening i språket. De gjør kommunikasjonen mellom oss mer effektiv, lissom.
Eggbilde har blitt verdens mest likte på Instagram
Bildet av egget utkonkurrerte Kylie Jenner i høyest antall likerklikk med 28 millioner på ni dager. – Internett er helt utrolig, sier eieren av egg-kontoen.
Ønsker statlig regulering: – Ser økende tendens til ekstremavl i Norge
Ekstremavl kan gi alvorlige helseplager for de mest utsatte hunderasene, som alvorlig pustebesvær, ifølge veterinær. MDG etterspør statlig regulering av hundeavl.
Spør psykologen: Vi er intime stadig sjeldnere. Hva skal jeg gjøre?
Kvinne (48) savner det aktive sexlivet hun hadde med mannen sin. Hun spør psykolog Danielle Legland om råd.
Kan vi slutte å si at jenter «mister jomfruhinnen»?
Er det virkelig noe som er så verdifullt at man må ta vare på det, og ikke miste det?
Karin (84) tilbys vask hver tredje uke
For 84 år gamle Karin Aanonsen er det ikke lenger mulig å vaske selv. For å holde toalett og sengetøy rent tilbys hun halvannen time hjelp hver tredje uke.
OL-vinner Bjørg Eva Jensen åpner opp om familietragedie
Sønnen til Jensen valgte å ta livet sitt i fjor vår. Den tragiske hendelsen førte til et ønske om mer åpenhet rundt temaet for OL-vinneren.
Ny studie: Bare halvparten av de som trodde de hadde matallergi var virkelig rammet
Bare halvparten av amerikanerne som trodde de hadde en matallergi, fikk det bekreftet hos legen. Mange oppga symptomer som ikke en gang stemmer med matallergi, viser ny studie.
NRK viste eldre kvinne som døde
I programmet «113» følger NRK-teamet akuttberedskapen ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Søndag viste NRK episode 2, der seerne i en sekvens blir vist en eldre, dement kvinne som dør ved ankomst på sykehuset.
Forbyttet ved fødselen og adoptert ved en feil: – I 41 år levde jeg en annens liv
Alex Carter hadde skapt seg sin egen romantiske historie om hvordan han kom til verden, men så møtte han tvillingen han ikke visste at han hadde.