Meny
Livet
Campingkongens campingsommer
Grilldress, plaststoler, dansebandmusikk, myggolje, pølser og øl på boks. Det er campinglivet – den norske sommerens ryggrad.
Knuste 36 år gammel verdensrekord og 19 år gammel norgesrekord på Eggakanten
I nesten et år har de fem fiskekompisene fra Sverige planlagt en dypvannssatsing på Eggakanten utenfor Andøya. Resultatet ble en fisketur for historiebøkene.
Stolte like mye på leger med tatovering
Er tatovering og piercing blitt så vanlig at folk ikke lenger reagerer?
Minna dine frå barndomen kan vera oppdikta
Ein ny studie tyder på at hugset vårt ikkje er så godt som me trur: Dei tidlegaste minna våre kan i røynda vera baserte på bilete og familieforteljingar, skriv dei i The Guardian.
Tommy fisket etter håkjerring – knuste norgesrekorden på skolest
Tommy Ruste var på jakt etter en av verdens største haier da han mandag fisket i Trongfjorden i Møre og Romsdal. Han endte opp med Norges største skolest.
Sigrid (20) om plastikkirurgene: – Jeg håper de har lært av det
Flere unge jenter har fått kommentarer av plastikkirurger på Instagram. Nå beklager de. 
Advarer mot «valpefabrikker» i Norge: – Skyldes egoisme og grådighet
Rådet for dyreetikk mener antall useriøse hundeoppdrettere i landet har økt. De advarer folk mot å kjøpe hunder fra det de beskriver som kyniske «valpefabrikker». 
Kreftsyk 5-åring skrev sin egen dødsannonse
Kreftsyke Garrett Matthias fra USA døde tidligere denne måneden, men før den tid skrev han sin egen dødsannonse, hvor han blant annet planlagte sin egen begravelse.
Vil ha lovpålagt ID-merking av katter
Flere dyrevernorganisasjoner ønsker at det skal være lovpålagt å ID-merke kattene sine. – Problemet er å håndheve lovverket, sier Mattilsynet.
Kontroversiell forsker: – Kan se om du er homofil
Psykologen Michael Kosinski sier kunstig intelligens kan fastslå legning og politisk ståsted, bare ved å se på ansiktet ditt. Hva om han har rett?