Teknologi
Denne mannen hevder han kan redde dieselmotoren
Ny teknologi skal gjøre den mye renere.
Psykolog hevder at Facebook gjør ham til syndebukk
Psykologen Aleksandr Kogan hevder at han kun er en uheldig mann som har fått rollen som syndebukk i Facebook-skandalen. Tirsdag ble han grillet i Parlamentet.
Se hva de har funnet på i taket
Nytt leketøy for luksus-kundene.
Chatbots blir venner og psykologer
At det er effektivt er hovedgrunnen til at mennesker bruker chatbots. Men noen ser også på dem som potensielle venner, ifølge studien «Why people use chatbots».
NASA-satellitt skutt opp for å lete etter liv
NASAs nye TESS-satellitt skal skanne verdensrommet på jakt etter planeter, og kanskje til og med liv? Onsdag ble den omsider skutt opp.
App i Østerrike lar publikum melde fra om hatytringer på nett
Den østerrikske appen BanHate lar publikum melde fra anonymt om hatytringer på nett. Så langt har myndighetene mottatt mer enn 1.700 skjermdumper.
Flere apper kan ha hentet personopplysninger fra Facebook
EUs forbrukerkommissær Vera Jourová sier hun har fått opplysninger om at flere apper kan ha samlet personopplysninger fra Facebook.
Studenter hacket NTNU – kunne endre egne karakterer
Et sikkerhetshull oppdaget over lunsjbordet kunne gitt en gjeng med masterstudenter full kontroll over professorenes brukerkontoer på NTNUs internsystem.
– Vi må ta tilbake den desentraliserte webben
Tredje generasjons internett vil skape en helt ny økonomi, med forretningsmuligheter på steder ingen hadde drømt om å lete.
Strømkunder er villige til å flytte forbruk for å spare penger
I en undersøkelse svarer 56 prosent av de spurte at de er villige til å flytte deler av strømforbruket sitt til natt og helg hvis de sparer penger på det.