Teknologi
Regjeringen vil ha flere datasentre til Norge
Antallet store datasentre globalt vil øke kraftig de neste årene. Regjeringen har en strategi for å få flest mulig av disse gullgruvene til landet.
SpaceX kan komme i veien for norske satellitter
Det ble full krangel etter at Tesla og SpaceX-günderen Elon Musk søkte om å sende opp 11.000 satellitter. Planene kan komme i veien for flere andre aktører som fra før er uenige, blant annet Norge.
Disse bedriftene vil selge ditt DNA på internett
Menneskelig DNA er i ferd med å bli en milliardindustri, og verdifull valuta for forskere, legemiddelselskap og myndigheter. 
Blockchain i startgropa: Kan bli tidenes IT-revolusjon
Blokkjeder kan brukes til alt fra sikker overføring av helsejournaler og kontrakter til kjøp av kraft. Det har potensial til å bli et paradigmeskifte – men det vil ta tid. Det mener Roman Vitenberg, UiOs fremste ekspert på teknologien.
18 år etter børsboblen er Thin Film klar for å bli et industrieventyr
18 år etter børsboblen Opticom er avleggeren Thin Film endelig klar for å bli et industrieventyr. I front står amerikaneren Davor Sutija, som elsker norsk teknologi like mye som hytta på Nystølsfjellet.
SpaceX-raketten imponerer ikke flat Jord-tilhengere
– Det er ikke sant bare fordi du så det på internett, sier en moderator i foreningen for en flat Jord.
5 ting som gjør reisen mye bedre
Skal du på en lengre tur er det visse ting du bør ha på sjekklisten før avgang. Disse fem tingene bør alle ha med i innsjekket bagasje.
Slitt lader? Den må du kaste!
Om du lader mobilen med en slitt lader, spesielt om natten, utsetter du deg selv og de du bor med for brannfare.
Bil-sjef: Én ting kan bli ødeleggende for diesel
Her går utviklingen virkelig fort.
Bedre norsk med skreddersydd språk-app
En ny app har norske språkøvelser spesialtilpasset folk på deres eget morsmål. Appen som lanseres i dag, kan være et nyttig verktøy i voksenopplæringen.