Meny
Reisenyheter
Norwegian lanserer fire nye ruter
Fra sommeren 2018 vil for første gang tilby transatlantiske ruter fra Amsterdam, Milano og Madrid.
De beste og de dårligste dagene å fly i julen
– Mange er bundet til faste reisetider i jula, men dersom man er litt fleksibel, løper man langt mindre sjanse for forsinkelser, råder Andreas Hermansson i Airhelp.
Flyselskapet Niki konkurs
Det østerrikske flyselskapet Niki innstiller driften fra og med torsdag. Niki er et datterselskap av konkursrammede Air Berlin.
Nå får du geitost fra småskalaysteriet Den Sorte Gryte i Lødingen på SAS-reiser
Den Sorte Gryte Ysteri & Gårdsmat i Lødingen har inngått en avtale med SAS om levering av ost på deres flyvninger.
Ryanair-flygere går ut i julestreik
Ryanair blir rammet av flygerstreik i flere europeiske land de neste dagene. Også det mektige tyske flygerforbundet Cockpit stiller seg bak streiken.
For å besøke dette Stillehavs-paradiset må du signere et løfte
Den tropiske øystaten Palau vil for de fleste være synonymt med ordet paradis. Men for å besøke landet vil myndighetene at du signere et øko-løfte.
Norwegian-passasjerer trakk klagene sine
Om lag hundre Norwegian-passasjerer har trukket klagene sine fra Transportklagenemnda etter at å ha blitt enige med flyselskapet.
Snøvær skaper kaos i flytrafikken i Europa
Snøvær har skapt forsinkelser og kanselleringer på flere av Europas største flyplasser i helgen. Stavanger Symfoniorkester er værfast i Amsterdam. 
Fire råd til hvordan du kan slappe av når flyet rister
Turbulens er for mange hovedgrunnen til at de frykter å fly. Men fire gode råd kan hjelpe deg til å slappe mer av om flyet begynner å riste.
Nå kontrollerer Kim Jong-un også naturen
I småsko besteg Nord-Koreas leder det 2744 meter høye Paektu. Fjellet priset besøket av «kommandøren som kontrollerer naturen» med et enestående godt vær, skriver partiavisa hans.
Populært