Meny
Reisenyheter
Ap reagerer på Hurtigrute-seilas til Svalbard
Arbeiderpartiet vil undersøke om Hurtigruten har lov til å legge ut på ekspedisjonscruise til Svalbard uten at mannskapet får norske lønns- og arbeidsvilkår.
Kongelig bryllupsfeber i skyene
British Airways markerer lørdagens prinsebryllup med en helt spesiell markering for dem som tar turen til byen der romansen mellom Harry og Meghan først slo rot.
Kongelig bryllup på britisk maner
Før bryllupet mellom britiske prins Harry og den amerikanske skuespilleren  Meghan Markle førstkommende helg, blomstrer en liten industri av hyllester og suvenirer.
Spanske strender er verdens beste - igjen
For 31. gang på rad går Spania seirende ut av konkurransen om å ha flest strender merket med blått flagg. Og antallet har økt siden i fjor.
Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter
Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen.
Slik har nordmenn endret reisevanene
Nesten 6 av 10 nordmenn har forandret sitt reisemønster de siste tre årene.
– Turisme står for 8 prosent av globale CO2-utslipp
Innenlands og internasjonal turisme står for åtte prosent av drivhusgassutslippene, fire ganger mer enn tidligere antatt, ifølge en ny studie.
Vil bevare Dødens jernbane for ettertiden
Tusenvis av liv gikk tapt i byggingen av Thailand-Burma-jernbanen. Nå har en thailandsk provins startet kampen for å få den inn på UNESCOs verdensarvliste.
Unikt plattformhotell kan bli ditt
I åtte år har den gamle plattformen i Atlanterhavet fungert som overnattingssted. Nå selges den på auksjon - og startbudet er ikke mer enn 10.000 dollar.
Få vil fly mindre for å spare miljøet
– Reduksjon av matsvinn kan ha en mye større effekt på klimautslipp enn å redusere antall flyreiser, mener NHO Reiseliv-direktør Kristin Krohn Devold.