Meny
Reisenyheter
Raser mot British Airways: – Jeg ble umiddelbart klar over at det kom til å bli et problem
En 51-åring fra Wales mener han pådro seg skader og påfølgende tap av inntekt fordi han måtte sitte ved siden av en overvektig passasjer. Nå saksøker han flyselskapet British Airways.
Hvordan sikre deg billige billetter til romjulen
Juleferien er, i likhet med andre skoleferier, høysesong for utenlandsreiser. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for hvor du vil dra i julen eller romjulen, bør du komme i gang nå.
Solberg gir millionstøtte til helelektrisk turistskip i Oslofjorden
Statsminister Erna Solberg (H) gir 22,7 millioner kroner til Norges andre helelektriske skip som skal trafikkere i Oslofjorden.
Kinas nye spektakulære luksushotell ligger i et steinbrudd
Like utenfor Shanghai kan man leve som Bond-skurk i et luksushotell som går 88 meter under bakken.
Byggingen av ny egyptisk hovedstad i gang
Egypt er i gang med byggingen av en ny hovedstad. Det er foreløpig ukjent hva den skal hete.
Dette kan gi deg klekkelig bot i Roma
Den italienske hovedstaden kommer med nye tiltak for å takle «uregjerlige turister». Bøter på hundrevis av euro kan bli delt ut for kostymer, alkohol og bading i fontener.
282 passasjerer strandet i Sibir
282 Air France-passasjerer satt fast i Sibir uten visum, pass og bagasje etter at både flyet og reserveflyet fikk tekniske problemer.
EU foreslår visumfrihet ved «no deal»
EU-kommisjonen foreslår at briter skal innvilges visumfri innreise etter brexit – også hvis Storbritannia krasjer ut av EU uten å ha noen avtale på plass.
Widerøe setter inn ekstra fly etter kritikk av hyppige kanselleringer
Widerøe setter fra og med neste år inn to ekstra fly for å begrense kanselleringer, etter å ha fått kritikk for hyppige kanselleringer i Nord-Norge.
Lars Monsen vil fly turistene inn i den norske villmarka
Eventyrer Lars Monsen vil åpne opp for mer snøskuterkjøring, og småfly- og helikoptertransport av turister inn i den norske villmarka. Andre mener at turistene heller vil betale for å være med på miljøvennlige opplevelser, som strandrydding.