Meny
Trening og kosthold
Ørkenby sikter mot tittelen «Verdens mest aktive»
Dubai ønsker å inspirere besøkende til en sunnere livsstil og fysisk aktivitet gjennom gratisarrangementer og idrettskonkurranser i 30 dager.
Nå kommer avokado «light»
Lettavokado kan gi mindre kalorioverskudd og mindre vektøkning.
Nøtteallergi - symptomer og årsaker
Nøtteallergi er en av de vanligste allergiene du kan ha. Symptomene kan variere fra mild kløe i halsen, til mer alvorlige hvor du opplever allergisk sjokk.
Fant giftstoff i populært kosttilskudd
Blågrønne alger markedsføres som supersunt, men NRK har funnet gift i ett av produktene.
Dette er mer effektivt enn å trene
Mange overvurderer hvilken effekt trening vil kunne ha på vekta.
Studie: – Husarbeid forlenger livet
Forskere mener 30 minutters aktivitet fem dager i uken - for eksempel husrengjøring eller å gå til jobben – kan forhindre ett av tolv globale dødsfall i løpe av en femårsperiode.
Forskere slår alarm om stillesitting: – Øker risikoen for tidlig død
Beveg deg hver halvtime, stillesitting i lengre perioder øker risikoen for tidlig død, uansett hvor mye du måtte trene, viser ny amerikansk forskning.
Hårete mål ble virkelighet
Elite Helse-gründeren drømte om å tjene nok penger til å flytte klinikken fra Røa senter til Tjuvholmen. Fire år senere ble det innflytningsfest.
Fant legionella og sæd på Norges største spa
To av Norges største spa måtte stenge et boblebad på dagen etter at «TV 2 helper deg» fant legionellabakterier i vannet. I en badstue ble det funnet sædrester.
Studie: – Det er aldri for sent å trene
Hvis du er i dårlig form kan du, ved å bedre formen din, ha samme risiko for slag som de som alltid har vært i god form, slår fersk studie fast.
Populært