Meny
Inspirasjon
7 gode tips til Lofoten
Vinteren er faktisk en utmerket tid å besøke Lofoten på.
Kapp Verde knuser alle i ny popularitetskåring
Den afrikanske øygruppen er feriedestinasjonen som viser størst økning i søkeinteresse på Google, med en økning på 3.000 prosent siden 2004.
Syv av verdens mest ekstreme eventyr
Har du lyst til å oppleve noe helt utenom det vanlige?
For å besøke dette Stillehavs-paradiset må du signere et løfte
Den tropiske øystaten Palau vil for de fleste være synonymt med ordet paradis. Men for å besøke landet vil myndighetene at du signere et øko-løfte.
Belfast: Det handler om trøbbel, Titanic og fred
Her er vår guide til den fascinerende hovedstaden i Nord-Irland.
Lyn, torden og kystidyll i Kroatia
Det er lett å skjønne hvorfor Kroatia er blitt så populært blant nordmenn. Landets vakre, små kystlandsbyer er det nemlig lett å bli betatt av. For selv når tordenværet truer og sjøen piskes hvit er idyllen ikke langt unna.
Håper å bli verdens sommerfugl-hovedstad
Med sine mer enn 500 ulike arter sommerfugler, ønsker den indiske delstaten Uttarakhand å lokke til seg turister med svakt hjerte for insekter med florlette, vakre vinger.
Gjenreiser hotell med dansk dynamitt
Eyvind Hellstrøm klarte ikke rydde opp. Nå har en danske satset sparepengene på fjordhotellet med en brokete konkursfortid.
Reiste til Norges østligste øy for å filme lundefugler
Da Miles Barton skulle filme lundefugler til «Blue Planet II»-episoden om dyreliv langs kysten, tok han med seg kamerafolk til Hornøya i Finnmark.
Byen der «Dyret» bestemte over liv og død
Mafiaen kaster fremdeles en mørk skygge over Sicilia, selv etter at en av organisasjonens gjennom tidene mest fryktede sjefer nå er død. Det gjør et besøk i Salvatore «Toto» Riinas hjemby Corleone ekstra fascinerende.
Populært