Meny
Inspirasjon
Norges beste hytte-til-hytte-turer
Marius Nergård Pettersen har vært helt ute i 10-15 år, både på mikro- og makroeventyr. Nå har han skrevet en ny bok om Norges beste hytte-til-hytteturer.
Fem gode grunner til å reise til Taipei
Storby-tur, strandferie, kulturopplevelser eller naturferie – Taiwan har alt. Og alt innen rekkevidde fra hovedstaden Taipei. 
– Lesbos er en fantastisk ferieøy!
– Lesbos er en helt fantastisk ferieøy! Og det er utrolig viktig at turistene kommer tilbake til denne vakre, greske øya, sier forlegger og flyktninghjelper Kristina Quintano.
Yngste nordmann på toppen av Mount Everest
Til dagleg sveisar han understell til oljeplattformar. No har Ole Hovstad (23) nådd toppen av Mount Everest, som yngste nordmann nokon gong
Slik cruiser du med to barn til fire land
Her er våre beste tips til en familievennlig cruiseferie i Middelhavet.
Derfor er det ulovlig å fotografere Eiffeltårnet om kvelden
Paris er ofte blitt omtalt som «Lysenes by», men om du befinner deg i nærheten av byens mest kjente landemerke, bør du tenke deg om før du foreviger det med kameraet.
Drone ved Oslo lufthavn stengte for innkommende flytrafikk i 20 minutter
Oslo lufthavn ble tirsdag ettermiddag stengt for innkommende flytrafikk i 20 minutter etter at det ble observert en drone i luften i nærheten av flyplassen.
Baltimore: Liljen i Chesapeake Bay
Baltimore har fått hard medfart i populære tv-serier og amerikanske nyhetsmedier. Det skygger for andre og mer forsonende sider ved kystbyen, som er et godt stykke på vei mot å gjenoppfinne seg selv.
De fem største akvariene i verden
Enorme undervannstunneler, dykking med haier og prehistoriske sjødyr ... De fem største akvariene i verden har både hummer og kanari.
Minst ti gode grunner til å besøke Hamar
Et museum i verdensklasse, Skibladner, seks festivaler og påfyll av lokal akevitt. Det er mange grunner til å stoppe på Hamar.