Meny
Inspirasjon
10 ting du ikke visste om dovendyret
I dag er det «International Sloth Day», altså dovendyrets dag, og i den anledning har vi funnet frem ti av de mest interessante faktaene du kanskje ikke visste om det sjarmerende dyret.
Kåret til verdens beste restaurant
Fine franske spisesteder og en dyr restaurant i millionbyen New York måtte se seg slått av en familiedrevet gastropub i landlige, engelske omgivelser.
Sjekk inn med spøkelser ... hvis du tør
Noen hoteller kan kanskje ikke garantere gjestene en god natts søvn. Her er en liste over de mest hjemsøkte hotellene i verden.
Hit vil vi helst reise akkurat nå
Akkurat nå ønsker nordmenn aller helst å dra til Barcelona, viser en fersk undersøkelse.
– Magisk å få gå tur seks uker i strekk
Skogbiolog Trude Myhre fikk merke det på kroppen hvor viktig skog er som beskyttelse da hun fulgte Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim i sommer.
På tide – tysk mat skal bli enda bedre
Markeder, matfestivaler og matvogner er blitt faste innslag i tyskernes urbane liv.
En smak av høyfjell på Harahorn
Naturen har tatt bolig i kjøkkensjef Jørgen Kolderups fenomenale cuisine. Det gjør et opphold på Harahorn til en helt spesiell opplevelse.
Feriebyen Västervik forfører med vel 5.000 øyer
Västervik tiltrekker seg aktive mennesker og fjellklatring er populær aktivitet.
Her sikrer du deg den «gode» Halloween-stemningen
31. oktober er den skumleste dagen i året. Mens mange reisemål ønsker å frarøve turistene nattesøvnen, benytter andre anledningen til å feire de døde med lys og blomster.
Ni smarte tips om du skal ut og fly
Erfarne forretningsreisende har gjerne over hundre reisedager i året. Her er de beste tipsene deres for å gjøre reisen både enklere og billigere.
Populært