Meny
Inspirasjon
– Kvifor fare til Syden for å dykke, når ein kan dra til Svestad?
Det spør Einar Yohsuke Kosaka. Han fortel Framtida.no litt om kvifor han er glad i å dykke i Oslofjorden no sumarstid.
Livet i en kapsel
Du har kanskje hørt om japanske kapselhotell – de avlange, stablede rommene som kun har plass til en seng og deg selv. Hvordan er egentlig livet i en slik kapsel? Her får du svaret.
Modellene hoppet i vannet med enorme krokodiller
Den amerikanske fotografen Ken Kiefer tok med seg sin modellkone og to andre modeller på en to timer lang båttur på øya Chinchorro i Mexico.Målet med turen? Jo, det var å ta en rekke flotte fotografier med ville amerikanske krokodiller. 
10 kule bortgjemte hoteller
En ny generasjon reisende vil ha overnatting på hoteller i jungler, ørkener og grotter. Her er de 10 beste hotellene utenfor allfarvei.
Topp 10 langdistanseturer på sykkel gjennom Europa
Enten du liker noen dagers kosetur langs Normandie-kysten eller en spektakulær 1800 km lang fjellrute fra Canterbury til Roma – blant lesernes kontinentale sykkelturer finner du inspirasjon til din neste tur på to hjul.
– De ansatte trodde jeg var gal!
– Vi må tenke annerledes, sier hotelleier Rafael Chapur, og har innført luksus for barna. Han har en årlig omsetning på sine hoteller på 6,5 milliarder kroner.
– Ikke utsett turen til neste år
Norge er et land med storslagen natur med tusenvis av flotte fjelltopper, og det er lett å finne en tur som passer for alle. I 2018 er langturer den store trenden.
Biltur i Slovenia: Kjærlighet, bier og retur fra Helvete
Så grønt at man skulle tro landet ble dekorert med en vibrerende grønn pensel.
Turismeforsker: – Dropp «10 på topp»-attraksjonene på ferie
Glem alt om «alle» stedene du bør se som turist, oppfordrer en dansk turismeforsker. – Verden har ikke kun syv undre. 
Stadig flere går for teltferie
Nordmenns interesse for å overnatte i naturen er høyere enn noensinne. Men årets telt-bonanza skyldes ikke bare den varme sommeren i store deler av landet.