Helse og livsstil
Krise på skrei-festival i Oslo - vogntog må omdirigeres
Skreien er landet også i mang en restaurant i hovedstaden. Men da Indre Oslofjord Fiskerlag og Fisketorget åpnet helgens skreifestival fredag, tok det helt av.
– Det var et panikkanfall. En følelse av å miste pusten. Som å dø
Om lag ett og et halvt år etter at Ari Behn og prinsesse Märtha Louise gikk fra hverandre, snakker Behn om tiden etter bruddet.
Stor studie: – Antidepressiva hjelper ved akutt depresjon
– Det stemmer med det mange opplever i klinisk praksis, nettopp at de fleste pasienter har nytte av antidepressive medisiner, sier professor Ole Andreassen. 
Studie: Høyt alkoholinntak gir stor økning i demensrisiko
– Alkohol er ødeleggende, uansett organ. Nå kan vi legge hjernen til i listen som allerede inneholder lever, nyrer og hjerte, sier forsker.
Har ikke e-post – fikk ikke trene: – Jeg ble lang i maska
– Er det virkelig sånn at de utelukker folk som ikke er oppdatert på det siste innen data? spør Thorleif Skålerud.
– En katastrofe for mor og barn
Opposisjonen på Stortinget frykter et svekket barseltilbud. – Forferdelig å være vitne til at barselomsorgen nærmest blir definert ut av det offentliges ansvarsområde, sier Kjersti Toppe (Sp).
Åttebarnsmoren må kjøpe leiligheten hun leier – eller flytte
Kjøp til 80 prosent av markedspris, eller flytt! fikk beboerne i kommunale Hagegata 31 beskjed om. For åttebarnsmoren Arifi Ali er ikke dette et særlig realistisk tilbud.
Slutter heller å spise gluten enn å sjekke seg for kreft
De færreste er klar over at konstant oppblåsthet kan være et symptom på eggstokkreft, viser en ny spørreundersøkelse. Laura Everly var én av dem.
SpaceX kan komme i veien for norske satellitter
Det ble full krangel etter at Tesla og SpaceX-günderen Elon Musk søkte om å sende opp 11.000 satellitter. Planene kan komme i veien for flere andre aktører som fra før er uenige, blant annet Norge.
Nyresyk kvinne døde – taxien kom aldri
Helsebyråd i Oslo kommune, Tone Tellevik Dahl (Ap), ber helseminister Bent Høie (H) ta tak i problemene med pasienttransporten ved Oslo universitetssykehus.