Politikk
Trump vet ikke om han vil gripe inn i Russland-etterforskningen
President Donald Trump sier han har bestemt seg for å ikke gripe inn i Russland-etterforskningen – men varsler samtidig at han kan komme til å ombestemme seg.
Brende handlet på egen hånd i Frode Berg-saken
Tidligere utenriksminister Børge Brende (H) tok opp Frode Berg-saken med Russlands utenriksminister Sergej Lavrov uten å konferere med Utenriksdepartementet.
Trumps lege trekker seg fra kampen om ministerpost
Ronny Jackson, som er president Donald Trumps personlige lege i Det hvite hus, gir opp forsøket på å bli minister for krigsveteraner.
Mobileieren vurderer å anmelde etter Navarsete-meldingen
Sp-politikeren Morten Søberg vurderer å anmelde bruken av mobiltelefonen hans til politiet, skriver Adresseavisen.
Hvor er de muslimske stemmene i omskjæringsdebatten?
Flere unge muslimer lurer på hvorfor politikere med muslimsk bakgrunn, og ledere vegrer seg til å delta, skriver Qasim Ali og Soleman Razzaq.
Nye store protester i Armenia – krever regjeringens avgang
Opposisjonen i Armenia har igjen samlet tusenvis av mennesker til protester i hovedstaden Jerevan, og den politiske krisen blir stadig dypere. 
Bondeorganisasjonene krever 1830 millioner kroner i ramme
Sjelden har staten og bøndenes organisasjoner hatt et vanskeligere utgangspunkt for en ny jordbruksavtale. Bondeinntektene har stupt i stedet for å gå opp.
Senterpartiet politianmelder sexmeldingen
Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende meldingen til Liv Signe Navarsete. Hendelsen ble torsdag politianmeldt.
– Frp kutter skattene til landets elite, ikke folk flest
Kutt i formuesskatten bedrer ikke hverdagen til folk flest, mener SV. Vi skaper arbeidsplasser og reduserer en særnorsk skatt, mener Frp-lederen.
Haugesund Ap nekter å feire 1. mai med LO etter Tajik-nekt
Når LO i Nord-Rogaland utelukker Aps nestleder på 1. mai, så vender organisasjonen også ryggen til oss, melder Haugesund Ap.