Politikk
Ordføreropprør mot Solvik-Olsen etter Intercity-brems
Ordførere over hele Østlandet reiser seg i protest etter at Bane Nor fastslår at den planlagte Intercity-utbygging er urealistisk.
Flertall for strengere straff for å spre nakenbilder
Et flertallet på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke.
Putin skal ha stoppet israelsk storangrep på Syria
Etter at syriske styrker skjøt ned et F-16 fly, stoppet en sint telefon fra Putin en israelsk hevnaksjon, ifølge gravejournalisten Ronen Bergman. 
KrF: – Presidentskapet må ansvarliggjøres for byggesprekken
KrF avviser ikke at de vil støtte et mistillitsforslag mot stortingspresident Olemic Thommessen. 
Hastemøte i presidentskapet etter ny kostnadssprekk
Torsdag ble det kjent at byggesprekken på Stortinget har steget med ytterligere 500 millioner. Mandag møtes Stortingets presidentskap til hastemøte. 
Greske politikere etterforskes for bestikkelser
Hellas' nasjonalforsamling innledet torsdag gransking av en rekke toppolitikere for å ha tatt imot bestikkelser fra legemiddelfirmaet Novartis.
Rangerte alle USAs presidenter
Republikaneren Abraham Lincoln på topp, republikaneren Donald Trump på siste plass. Slik rangerte de amerikanske statsviterne samtlige amerikanske presidenter.
Svak måling for de rødgrønne
Til tross for at Senterpartiet fortsatt står sterkt, er oppslutningen om de rødgrønne partiene svært labre 39,8 prosent på en fersk meningsmåling.
Russisk «troll» fikk politiet på døra etter intervjuer
Marat Mindijarov valgte å ta bladet fra munnen om hvordan han hadde jobbet som russisk «troll» i St. Petersburg. Kort tid etter ble han pågrepet. 
– En katastrofe for mor og barn
Opposisjonen på Stortinget frykter et svekket barseltilbud. – Forferdelig å være vitne til at barselomsorgen nærmest blir definert ut av det offentliges ansvarsområde, sier Kjersti Toppe (Sp).