Meny
Norge
Skogbrann på byfjellet Løvstakken i Bergen
Det brenner i terrenget på fjellet Løvstakken i Bergen, og brannmannskapene har foreløpig ikke kontroll. Et helikopter deltar i slokkingen.
Equinor og partnerne investerer milliarder i Aserbajdsjan
Equinor og åtte partnere i et oljefelt i Kaspihavet skal investere 6 milliarder dollar – drøyt 50 milliarder kroner – i bygging av ytterligere en plattform.
Hest berget opp av isen med helikopter på Finnskogen
Travhesten Finnskog Lux ble heist opp av helikopter etter å ha gått gjennom isen på innsjøen Røgden i Grue. Det har gått bra med både hest og kusk.
Folk bes om å samle jervebæsj
Finner du bæsj fra jerv når du er ute og går tur? Da vil Rovdata at du skal plukke den opp og levere den inn, slik at forskerne kan finne ut mer om bestanden.
Dette skjer i dag
Dette er blant de ventede hendelsene langfredag 19. april.
Dette skjedde i natt
Dette er de viktigste nyhetene fra natt til langfredag 19. april.
Fange fikk penger fra Nav mens han var på rømmen fra fengsel
En mann i 30-årene er tiltalt for å ha lurt til seg arbeidsavklaringspenger fra Nav mens han skulle sone en bedrageridom i Hedmarken fengsel.
Russebråk flere steder i landet
I Oslo har det natt til fredag vært slagsmål mellom russ, og politiet i Innlandet har på en drøy time fått 18 klager om bråk. Støy har det også vært i Rogaland.
Mann dømt til fengsel for å laste ned overgrepsmateriale av barn
En mann er i Fosen tingrett dømt til ett år og seks måneders fengsel for å ha lastet ned overgrepsbilder- og videoer av barn.
Tre turister havnet i havet – tankskip etterforskes
Tre turister havnet i havet etter at en småbåt kantret utenfor Mefjordvær i Troms torsdag. De har fortalt at båten veltet etter et sammenstøt med et tankskip.