Meny
Norge
Eldre mann fastklemt etter utforkjøring
En eldre mann satt fastklemt etter en utforkjøring på Askøy mandag. Mannen ble fløyet til sykehus med ambulansehelikopter. Skadeomfanget er ukjent.
To menn dømt til 10 og 15 års fengsel for uaktsomt drap på Paul Simmons
To menn på 38 og 35 år er dømt til 15 og 10 års fengsel for grovt bedrageri og uaktsomt drap på musikeren Paul Simmons, skriver VG.
Mæland: – Jeg har ikke lovhjemmel for å gjøre det Troms vil
Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og Troms' fylkesrådsleder Willy Ørnebakk enige om at Stortinget nå må ta ballen i strid om tvangssammenslåing av Finnmark og Troms.
Jordskjelv registrert i Sogn og Fjordane
Et jordskjelv med en styrke på 2,8 ble mandag morgen registrert utenfor Måløy kommune i Sogn og Fjordane. Skjelvet ga utslag helt til Hedmark.
Stavanger-biskopen går av
Ivar Braut slutter som biskop i Stavanger på grunn av helseproblemer. Braut har slitt med en øyesykdom, og måtte nylig fjerne det ene øyet.
Helga Pedersen: – Disse klimautslippene kunne Mæland spart verden for!
– Jeg har vanskelig for å se hva dette møtet skal bidra til, sier Helga Pedersen om møtet Ap-politiker Willy Ørnebakk fra Troms har med Monica Mæland om tvangssammenslåing med Finnmark.
Funn av listeria i Coop-salat – trekkes fra markedet
Det er funnet listeriabakterier i pakker med ferdig kuttet salat fra Coop som er distribuert til butikker i Stavanger og Rogaland.
34-åring i retten etter å ha drept familievenn i bursdag
Denne uken behandles saken hvor en 34-åring fikk permisjon fra psykiatrisk avdeling i tre timer, og dro ut og drepte en venn av familien på Røyneberg i Sola.
Byggmester møter i retten i søksmål mot staten
Seks år etter at han ble frikjent for bedrageri, møter byggmester Harald Langemyhr staten i Oslo tingrett mandag i et erstatningssøksmål.
Topproduksjon av solenergi har ført til at strøm kastes
Mens tørre vannmagasiner driver strømpriser i været og småskala solenergiprodusenter tjener bra, må storskala produsenter hive solenergi med dagens regler.