Meny
Norge
Flere spør etter fastrente
Etterspørselen etter fastrentelån fortsatte å øke i fjerde kvartal i fjor, viser en rapport fra Norges Bank.
Mann skadd etter mulig knivstikking i Oslo
En mann i 30-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter en mulig knivstikking i Oslo torsdag kveld. Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner.
Moxnes: – Ropstad bør grue seg til 8. mars
Rødt-leder Bjørnar Moxnes varsler «Norges største protesttog» mot KrF-nestleder Kjell Inge Ropstad på kvinnedagen 8. mars.
LO-lederen skuffet over regjeringen: – Øker ulikhetene for pensjonistene
LO-leder Hans-Christian Gabrielsen er skuffet over den nye regjeringsplattformen og mener regjeringen øker ulikhetene blant pensjonistene.
KrF-ere melder seg ut i protest
Seks KrF-medlemmer i Rogaland og én i Trøndelag melder seg ut av partiet etter at det ble enighet om en ny firepartiregjering.
Solberg: Kan bli aktuelt å utvide regjeringen med flere statsråder
Statsminister Erna Solberg (H) er i full gang med å legge sin nye regjeringskabal, men vil foreløpig ikke si noe om hvordan den vil se ut.
Grande om angivelig klimabråk med Frp: – Vi måtte alle ta pauser
Venstre-leder Trine Skei Grande bekrefter at hun forlot rommet under forhandlingene med Frp, Høyre og KrF. – Men det gjorde også alle de andre, sier hun.
KrF inn i regjering – med et nødskrik
Etter drøyt seks år fikk statsminister Erna Solberg (H) omsider oppfylt sin store drøm: En borgerlig flertallsregjering. Men det var bare så vidt.
Knut Arild Hareide kjente på blandede følelser da han gikk av
– Selvsagt kjenner jeg på blandede følelser. Men jeg fulgte det jeg mente var best for KrF og landet, lød meldingen fra Knut Arild Hareide etter nederlaget.
Ropstad: – Klarer du å bære fram ett barn, klarer du to
KrF-nestleder Kjell Inge Ropstad mener kvinner som bærer fram ett barn, bør klare å bære fram to.