Norge
Kvinne siktet for drapsforsøk løslatt fra varetekt
En 31 år gammel kvinne som er siktet for drapsforsøk på ektemannen, er løslatt fra fengsel etter å ha sittet fire måneder i varetekt.
To fløyet til sykehus etter alvorlig ulykke i Telemark
To luftambulanser ble tilkalt for å hente ut to personer etter en kollisjon mellom en bil og en lastebil på E134 ved Vinje i Telemark. Skadeomfanget er ukjent.
Thommessen mener han har holdt Stortinget orientert om byggesprekken
Stortingspresident Olemic Thommessen (H) avviser kritikken fra blant annet KrF om at han ikke har orientert Stortinget godt nok om byggesaken.
Tror norsk OL-feber i internasjonale medier gir gull i norgesreklame
Også i omtale må Sverige se seg grundig slått av Norge.
Høyretopp: Kan bli ny gransking av Stortingets byggesprekk
Det kan bli aktuelt å be Riksrevisjonen gjenoppta granskingen av overskridelsene i Stortingets byggeprosjekt, mener finanskomiteens leder Henrik Asheim.
Kan bli 20 minus i Oslo
Et høytrykk vil gi lave temperaturer i neste uke.
Mann dømt til 15 års fengsel for nettovergrep
En 26 år gammel mann er dømt til 15 og et halvt års fengsel for ulike seksuelle nettovergrep mot 49 jenter fra hele landet. Ofrene var mellom 12 og 15 år gamle.
Bane Nor snur om svindyr parkering – innfører billigere ordning
Bane Nor innførte en pendlerparkering som kostet opptil 1.290 kroner mer i måneden. Etter kraftige reaksjoner fra pendlerne er prisen nedjustert.
Advarer mot Kim Jong-uns OL-plan
Nord-Koreas OL-motivasjon kan føre til hardere fronter, frykter idrettspolitisk ekspert. – Vi skal ikke være godtroende, advarer Utenriksdepartementet. 
Mann dømt til 15 års fengsel for nettovergrep mot 49 jenter
En 26 år gammel mann er dømt til 15  og et halvt års fengsel for ulike seksuelle nettovergrep mot 49 jenter fra hele landet. Ofrene var mellom 12 og 15 år gamle.