Meny
Norge
Michelle Obama avslører at hun frykter Trump
Den tidligere førstedamen skriver i sin nye bok at hun alltid kommer til å lure på «hva som fikk så mange damer til å avslå en kvalifisert kvinnelig kandidat og heller velge en misogynist til deres president».
Arbeiderpartiet anklager NHO for å sette EØS-avtalen i fare
– EØS trues fra mange hold. Én trussel kommer fra de kreftene som bruker EØS til omkamper om beslutninger som er fattet i det norske systemet.
Bergingseksperter kritiserer bruk av vaiere på HMK Helge Ingstad
Flere bergingseksperter er kritisk til bruken av vaier for å holde den havarerte fregatten HMK Helge Ingstad stabil. De viser til at kjetting er det beste.
Forsvarsdepartementet bekrefter at Russland forstyrret GPS-signaler under Trident Juncture
Forsvarsdepartementet bekrefter at de er kjent med at russiske landstyrker på Kolahalvøya forstyrret GPS-signalene mens NATO-øvelsen Trident Juncture pågikk.
Janne Jemtlands ektemann medgir å ha påvirket sønnen før politiavhør
Janne Jemtlands ektemann vedgår at han foret sønnen en historie som han ville at gutten skulle fortelle politiet om natten da moren hans døde på gårdsplassen.
Hadia Tajik refser Erna Solberg og Bent Høie: – De konstruerer et problem som ikke finnes
Ap-nestleder Hadia Tajik mener Høyre-ledelsen har konstruert et problem i abortstriden. – Tajik skaper usikkerhet hos kvinner som det ikke er grunnlag for, svarer helseminister Bent Høie. 
Nesten 10.000 færre minstepensjonister det siste året
Antall minstepensjonister har det siste året gått ned med nesten 10.000, fra 156.100 i september 2017 til 146.400 i september i år. Det viser tall fra Nav.
Gjelsten har tjent 400 millioner på seks måneder
Bjørn Rune Gjelsten kan trekke på smilebåndet.
Ny runde med spørsmål om lukkede dører i Janne Jemtland-saken
Hedmarken tingrett tok tirsdag ettermiddag pause i påvente av behandlingen av en begjæring om lukkede dører når barneavhørene skal spilles av.
TØI: Flere barrierer for klimavennlige byer
Mangel på kunnskap står i veien for klimavennlige byer. – Det er interessant at vi bygger byer for biler og byer for klima på èn og samme tid, sier TØI-forsker Aud Tennøy.