Høst- og vinterjakker 2020: Stilfulle og motstandsdyktige jakker for dame

Høsten er kommet og dagene blir kortere og kaldere inn mot vinteren. Her får du tips til varmende, vindbeskyttende og vannavvisende damejakker.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Høsten er en årstid fylt med motsetninger, ikke minst på værfronten – den ene dagen kan det være kraftig vind og kjølig, den neste kan være badet i tørr og varm høstsol. Når du kjøper ytterjakker for bruk om høsten, er det anbefalt å velge jakker som holder seg over tid, samtidig som mote og design ligger på linje med både funksjonalitet og bekvemmelighet.

Vi har gjort et utvalg av fine damejakker i ulik tykkelse, stil og prisklasse – perfekte for den norske høsten og vinteren:

Mellow Dunparkas fra Twentyfour

Den bestselgende dunparkasen fra Twentyfour får du nå i høstens nye farger; asfalt, nattblå, nøttebrun og tåkeblå. Dunkåpen har fast hette og er laget i et mykt, supermatt materiale. God lengde og innstrammingsmulighet på hetten gjør dette til en jakke som vil holde deg god og varm gjennom både høst og vinter. Jakken har mansjetter og innerkrage i mykt materiale, og er fylt med 80% dun og 20% fjær.

Du får Mellow Dunparkas fra Twentyfour hos GetInspired.

Nå får du også den bestselgende jakken i en enda varmere variant: Mellow Puffy Dunparkas er tykkere enn den klassiske parkasen.

Mølster Jacket fra Kari Traa

Mølster-jakken fra Kari Traa er perfekt til regnfulle dager! Her får du en enkel, men stilig jakke som er vannavvisende og designet med tanke på komfort. Den har et langt, parkalignende snitt for full dekning mot været og en ledig passform med høy krage. Det slitesterke ytre stoffet har en glanseffekt som gir en original look.

Du får jakken i mørk blå og grønn.

Parkasen Mølster Jacket fra Kari Traa får du hos GetInspired her.

Tomic Puffer Jacket fra Peak Performance

Bufferjakke designet i 100 prosent resirkulert materiale og foret med høyytelsesfôr som holder varmen for å gi en tørr og behagelig følelse. Jakken kommer med justerbar hette og elastiske mansjetter som holder vind og snø borte. Kommer i tre ulike fargevalg; rød, blå og svart.

Kjøp Tomic Puffer Jacket på Sportamore her.

Klassisk trenchcoat: Sally fra Gina Tricot

Du kan aldri gå feil med en klassisk trenchcoat på høsten og hos Gina Tricot får du nå denne jakken i en klassisk modell med krage, slag og dobbel knapping. Knytebeltet i midjen kan du enkelt ta av om du ønsker å bære jakken uten. Sally trenchcoat kommer i klassisk kamel/beige og en nydelig rødfarge.

Når det blir kaldere i været kan du kombinere jakken med en varmere vest eller tykk ullgenser under.

Her finner du Sally Trenchcoat fra Gina Tricot.

Codetta Coat fra Arc’teryx

Dette er et en ideell jakke når høstregnet ligger tungt over byen, samtidig som du holder en urban stil. GORE-TEX-stoffet er både holdbart, vanntett, vindtett og puster godt. Ren estetikk sikres ved skjulte glidelåser mens passformen gir rom for innerlag og mellomlag. Økt bevegelsesfrihet sikres gjennom formsydde ermer, kilestykker under armene og dobbel splitt i ryggen.

Kjøp Codetta Coat hos Anton Sport.

Lang boblejakke fra Cubus

Lang boblejakke i 100% resirkulert polyester som holder deg varm i bitende vinterkulde. Jakken har glidelås i front, med pressknapper hele veien ned, og splitt i hver side som lukkes og åpnes med pressknapper. Myk og god hette, og elastikk i ermeåpningene.

Jakken fås i både svart og grønn.

Her kjøper du lang boblejakke fra Cubus.

Stellar Down 3-in-1 Parka fra Johaug

Denne feminine og svært funksjonelle 3-i-1 parkaen tilbyr tre ulike muligheter: bruk skalljakken for regnfulle dager, den varme avtagbare liner jakken i dun på kalde dager, eller bruk begge for ekstra værbeskyttelse. Ytterjakken har ventilasjonsåpning på ryggen, og store lommer med glidelås i front. Stor og god hette. Jakken kan enkelt tilpasses i livet for en feminin og flatterende passform. En klassisk og tidløs parka som passer til enhver anledning.

Stellar Down 3-in-1 Parka fra Johaug får du kjøpt hos Anton Sport.

Lett dunjakke fra Cubus

Klassisk dunjakke med hette som er lett og behagelig å ha på. Jakken er like fin alene, som den er under en skalljakke eller trenchcoat. Den egner seg altså godt som et lag-på-lag plagg. Jakken er laget med sertifisert dun, med 90% dun og 10% fjær, og kommer i svart, lys blå, gul og lys grønn.

Kjøp lett dunjakke fra Cubus her.

Osanna Coat fra Arc’teryx

Osanna er en god og varm ytterjakke med trykknapper som holder høststrekken ute. Jakken er designet for fri bevegelse i bymiljø og kombinerer pustende vind- og vanntett på høyt nivå med syntetisk isolasjon som resulterer i god varme med lav vekt. Regulerende hette gir ekstra beskyttelse og varme.

Her kjøper du Osanna Coat hos Anton Sport.

Jinny Parka fra 8848 Altitude

Varm, eksklusiv og funksjonell damejakke i vind- og vanntett materiale. Den har mykt innefór, den faste stormhetten er justerbar og fuskepelskragen er avtakbar. For personlig passform er den utstyrt med justerbar snor i midjen. Jakken har tre romslige lommer med glidelås og to innerlommer. Kommer i fire ulike farger.

Kjøp Jinny Parka hos Sportamore her

Fant du ingen jakker du likte i vårt utvalg? Sjekk ut hele sortimentet hos Gina Tricot , Cubus , Sportamore , GetInspired og Anton Sport.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.