Meny

Ti destinasjoner som har blitt mer populære

ØKT MEST I POPULARITET: Da Nang i Vitenam er den destinasjonen som øker mest i popularitet i 2014 blant TripAdvisors brukere. Foto: TripAdvisor
ØKT MEST I POPULARITET: Da Nang i Vitenam er den destinasjonen som øker mest i popularitet i 2014 blant TripAdvisors brukere. Foto: TripAdvisor

Disse ti reisemålene har økt mest i popularitet i 2014 hos TripAdvisors brukere.

Reisenettstedet TripAdvisor er basert på at brukerne anmelder hoteller, restauranter og destinasjoner. Nå har det internasjonale nettstedet laget en topp ti liste over de destinasjonene som har økt mest i popularitet blant sine brukere i 2014.

Les også: Ti fosser som vil gjøre deg målløse

ABC Nyheter har samlet inn tips fra flere reiseeksperter til hva du kan gjøre på noen av disse destinasjonene.

10. plass: Eilat, Israel

ISRAELS RESORTPERLE: Eilat er Israels mest populære Resortby, med sin flott strandpromenade og deilige badevann. Foto: TripAdvisorISRAELS RESORTPERLE: Eilat er Israels mest populære Resortby, med sin flott strandpromenade og deilige badevann. Foto: TripAdvisor

I Israels sørligste by skinner sola nesten året rundt. Eilat ligger ved Rødehavet med varmt, klart vann som er veldig populært blant dykkere. Vakre Korallstranda Naturreservat yrer av dyreliv, og er perfekt for en undersjøisk oppdagelsesferd.

En annen populær aktivitet er å besøke Timna Nasjonalpark fylt av gamle kobbergruver og kule steinformasjoner.

Eilat har også en strandpromenade med hyggelige butikker, barer og restauranter.

9. plass: Manaus, Brasil

SKJULT PERLE: Manaus er svært lite besøkt av nordmenn. Har du lyst til å utforske regnskogen er dette et fint sted å starte. Foto: TripAdvisorSKJULT PERLE: Manaus er svært lite besøkt av nordmenn. Har du lyst til å utforske regnskogen er dette et fint sted å starte. Foto: TripAdvisor

Manaus er en by nord i Brasil i nærheten av Amazonasjungelen. Herfra kan du utforske regnskogen enten til fots eller på elven, aller helst med en guide.

– Manaus er for de fleste et start- og sluttsted for elvecruise langs Amazonas. Men millionbyen, og fotball-VM-byen, midt i jungelen er også verdt et besøk i seg selv, mener Gjermund Glensnes, reisejournalist i Magasinet Reiselyst.

Han kan fortelle at de fleste som stopper her, gjør det for å se operahuset berømt fra Werner Herzogs filmklassiker «Fitzcarraldo» - et kunstverk av importert italiensk renessanse dypt inne i jungelen.

Les også: Seks skjulte skatter i Rio

– Men du bør også få med deg markedet - en kopi av Paris-markedet Les Halles - og byens zoologiske hage, trolig den eneste dyreparken hvor du kan se like mange ville dyr utenfor innhegningene som inni sier Glensnes til ABC Nyheter.

8. plass: Kazan, Russland

STORSLÅTT ARKITEKTUR: Kul Sharif-moskeen er en av mange vidunderlige byggverk i den russiske byen Kazan. Foto: TripAdvisorSTORSLÅTT ARKITEKTUR: Kul Sharif-moskeen er en av mange vidunderlige byggverk i den russiske byen Kazan. Foto: TripAdvisor

Byen Kazan troner over elven Volga med sin majestetiske arkitektur som besøkende via TripAdvisor beskriver som leken og storslagen på samme tid.

En anbefaling er å besøke den karakteristiske Kul Sharif-moskeen (bildet), og tempelet av alle religioner, et fargerikt bygg som er en fest for øyet uansett om du er religiøs eller ikke.

7. plass: Hurghada, Egypt

POPULÆRT TURISTMÅL: Hurghada ligger ikke langt unna Sharm el Sheik, og har blitt et populært turistmål i Egypt de siste årene. Foto: TripAdvisorPOPULÆRT TURISTMÅL: Hurghada ligger ikke langt unna Sharm el Sheik, og har blitt et populært turistmål i Egypt de siste årene. Foto: TripAdvisor

Hurghada er en gammel fiskerlandsby som har blitt til en turistby med lange strender og turkist vann. Her går det hovedsaklig i soling og bading. Det er også gode muligheter for vindsurfing og dykking.

Elisabeth Larsen-Vonstett jobber som informasjonssjef i reisebyrået Star Tour, og er selv svært glad i å reise. Hun vil anbefale de som reiser til Egypt å koste på seg noen dager til å reise sørover.

Les også: Slik blir fremtidens fly

– Egypt har mye mer å by på enn turiststedene. Dra sørover, dra på elvecruise, se de fantastiske templene i Luxor bli lyst opp på kveldstid eller besøk Aswan på grensen til Sudan, sier hun til ABC Nyheter.

Hun beskriver Aswan som en grønn oase i ørkenen, og Luxor som en svært spennende by med mye god kulturarv. Det er mulig å ta tog mellom de to byene.

– I Luxor ligger kongenes dal med alle de gamle gravene. Der kan du gå inn i graven til Tut Ankh Kamon. Det er utrolig mye flott historie og mye man kan se i Egypt, så kom deg ut av hotellet og opplev kulturen, sier Larsen-Vonstett.

Star Tour tilbyr ikke reiser til Egypt.

6. plass: Naha, Japan

RENOVERT TEMPEL: Shuri slottet ligger i sentrum av det gamle kongeriket Ryukyu i flotte omgivelser. Foto: TripAdvisorRENOVERT TEMPEL: Shuri slottet ligger i sentrum av det gamle kongeriket Ryukyu i flotte omgivelser. Foto: TripAdvisor

I Naha kan du bevege deg fra 1200-tallet til 2000-tallet på en dag. Besøk byens fremste turistattraksjon, Shuri Slottet (bildet), som nylig har blitt restaurert.

Les også: Opplev te-festival i Japan

Byens hovedgate er full av moderne barer, restauranter og nattklubber, og holder alltid et høyt tempo.

5. plass: Bodrum, Tyrkia

FLOTT UTSIKT: Fra toppen av tårnet i St. Peters slott får du er fantastisk utsikt over Bodrum-halvøya. Foto: TripAdvisorFLOTT UTSIKT: Fra toppen av tårnet i St. Peters slott får du er fantastisk utsikt over Bodrum-halvøya. Foto: TripAdvisor

Bodrum-halvøya pleide å være en stille liten fiskelandsby med et par tusen innbyggere. I dag er det et av Tyrkias mest populære reisemål.

– Om du elsker chilloutmusikk, hvite sofalounger og lange netter på hippe diskotek, er Bodrum stedet, sier redaktør i Magasinet Reiselyst, Torild Moland til ABC Nyheter.

Hun anbefaler utendørsdiskoteket Halikarnas, som åpnet i 1979 og har plass til 5.000 mennesker. Ifølge Moland er dette stedet grunnen til at Bodrum regnes som det beste partystedet i Tyrkia etter Istanbul.

Les også: Tyrkia: Denne steinen er et hotell

– Livet skjer i selve Bodrum by, mens resten av halvøya faktisk er rolig, tilbakelent, vakkert og perfekt for fine fotturer. Bodrum har praktisk beliggenhet med mange fine utflukter i nærheten. Gå ikke glipp av de unike ruinene Efesos, som er helt spektakulært, eller kalksteinformasjonene i Pamukkale, sier Moland.

4. plass: Ao Nang, Thailand

BILLEDLIG: Ao Nang er stedet du ser avbildet på veldig mange bilder fra Thailand med krystallklart vann og høye kalksteinsklipper. Foto: TripAdvisorBILLEDLIG: Ao Nang er stedet du ser avbildet på veldig mange bilder fra Thailand med krystallklart vann og høye kalksteinsklipper. Foto: TripAdvisor

Ao Nang er det perfekte utgangspunktet for en oppdagelsesferd i den sørthailandske øyverdenen, ifølge informasjonssjef i Star Tour, Elisabeth Larsen-Vonstett.

– Mitt tips til Ao Nang er å leie seg en longtailbåt med kaptein for en dag eller flere og reise på dagsturer til en av de mange øyene utenfor. Det er også mulig å bli med på utflukter med motorbåt til øyer som Koh Racha hvor det er fantastisk å snorkle, sier hun til ABC Nyheter.

Ao Nang er en destinasjon Star Tour tilbyr reise til. Larsen-Vonstett har selv vært der, og omtaler det en av hennes personlige favoritt-destinasjoner.

– Jeg anbefaler å dra på overnattingstur til steder som fantastiske Koh Mok og sjekke inn på bittelille Charlies for en natt eller to. Alternativt en dagstur eller overnattingstur til Phi Phi-øyene. Mulighetene er nesten uendelige, sier informasjonssjefen i Star Tour.

Les også: 14 drinker du bør styre unna

3. Limassol, Kypros

HYGGELIG STED: I tillegg til sine flotte strender, er Limassol en populær shopping-by, også blant kypriotene. Foto: TripAdvisorHYGGELIG STED: I tillegg til sine flotte strender, er Limassol en populær shopping-by, også blant kypriotene. Foto: TripAdvisor

Limassol er en annen solfylt destinasjon Star Tour tilbyr reiser til.

– Limassol er et veldig hyggelig sted med lang havnepromenade og veldig bra shopping. Det er også et perfekt utgangspunkt for deg som vil reise på utflukter med leiebil, sier informasjonssjef i Star Tour, Elisabeth Larsen-Vonstett til ABC Nyheter.

Les også: Kypros: Trekkfuglenes paradis

Hun forteller at både Larnaka, Pafos, Nicosia og de grønne Troodosfjellene ligger innen rekkevidde fra Limmasol, og at det er flere golfbaner i nærheten.

– En av kollegaene mine mener også at det er nettopp her Arne Treholt har slått seg ned. Kanskje han har noen gode reisetips, sier Larsen-Vonstett.

2. plass: Sihanoukville, Kambodsja

TREKKER TURISTER: Sihanoukville har tidligere vært en populær avstikker for vante Thailand-turister. Nå er det mange som reiser direkte til Sihanoukvilles strender i et land som opplever stadig økende turisme. Foto: TripAdvisorTREKKER TURISTER: Sihanoukville har tidligere vært en populær avstikker for vante Thailand-turister. Nå er det mange som reiser direkte til Sihanoukvilles strender i et land som opplever stadig økende turisme. Foto: TripAdvisor

Det er de hvite sandstrendene og det varme badevannet som trekker flesteparten av turistene til sjarmerende Sihanoukville.

– Sihanoukville på sørkysten av Kambodsja er ikke den hemmeligheten det en gang var. Dette er landets mest populære badeby, hvor det meste er laget for turisme – med alt fra store luksushotell til små gjestehus, sier reisejournalist i Magasinet Reiselyst, Runar Larsen til ABC Nyheter.

Han forteller at de fleste turistene reiser til Sihanokville etter de har besøkt den fenomenale tempelbyen Angkor i innlandet.

– Leter du etter mer skjulte perler, er det et godt utgangspunkt for å utforske virkelige hemmeligheter ute i havgapet: Herfra kan du ta båt ut flere øyer, for eksempel Koh Rong – hvor hengekøyefaktoren er høyere og slaraffenlivet fortsatt råder utenfor masseturismens radar, sier Larsen.

1. plass: Da Nang, Vietnam

ØKER MEST: Da Nang er den destinasjonen som har økt mest i popularitet blant TripAdvisors brukere i 2014. Foto: TripAdvisorØKER MEST: Da Nang er den destinasjonen som har økt mest i popularitet blant TripAdvisors brukere i 2014. Foto: TripAdvisor

Da Nang er et senter for matturister fra hele verden som samles her for å smake de friske og modige smakene av sentral-vietnamesisk mat. Smak deg gjennom gatene til fots eller på sykkel, for det arrangeres guidede kulinariske turer gjennom sentrum.

Les også: Langs Vietnams lange kyst

Et sted du må sjekke ut hvis du drar til Da Nang er Marble Mountains eller Marmorfjellene med sine grotter og kule steinformasjoner.

Hvis du planlegger å være ute på nattestid, bør du ta deg en tur forbi Dragebroen ved midnatt når «hodet» på broen blåser ut flammer over elven Han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
06:30 Rapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29 Gunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:16 Kjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:11 Fem omkom under konsert i Algerie05:56 Dette skjedde i natt05:53 En uke med full bompengestrid for regjeringen05:51 Rekordmange ran i europeisk feriefavoritt05:50 Dette skjer i dag05:03 Indonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56 Viktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54 Gebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21 YouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51 MDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30 Bolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08 Ikke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38 Boligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32 Interpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51 Tutta åpnet ett slag under par i Canada01:47 Oslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06 Svensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36 Småbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28 Sjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20 Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10 Sagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41 Venstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39 Senterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31 Russisk robot bistår astronauter på ISS23:22 Spektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12 Størseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07 Spektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46 FCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35 Brasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32 Fem døde i lynnedslag i Polen22:07 Hissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56 FN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28 Kvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10 VG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59 Sør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45 Hjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36 Italias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28 Rettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24 Siv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15 Ny måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12 Orkla tilbakekaller kyllingrett20:08 Pentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07 Valg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02 Verdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05 Fem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33 Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27 Fire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23 Macron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36 Norges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50 Utrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46 – Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02 Sjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01 Innfører rabattkort for personreiser på ferger15:32 Død person funnet i bekk – stort område sperret av15:24 Nordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08 Håper på snarlig bompengeløsning14:18 Enova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14 Trump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55 300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54 VIF-profil ute med brudd i armen13:46 Beskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44 Tyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15 Svenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15 Religiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10 Her får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42 Italiensk mafiatopp pågrepet12:22 72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21 Brann på elvebåt i St. Petersburg12:17 Irans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49 Kosovos nasjonalforsamling oppløst11:49 Indonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29 Kallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26 Trailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10 Vil øke fartsgrensene på flere veier10:36 Blindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14 VAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13 Tause om mulige nye bommøter09:50 Israelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50 Pompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20 IS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14 Ap stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13 Ytterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42 Trump vil ikke kutte skatten likevel08:38 USAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24 Støre er valgkampens flykonge08:14 Mann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44 Equinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36 Vanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36 KrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30 Amerikanske soldater drept i Afghanistan06:30 Hovland hylles før neste PGA-matchball06:25 Eminem saksøker Spotify06:17 Advokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01 Eksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00 Mange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55 Trump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50 Dette skjer i dag
Siste nytt
06:30VerdenRapport: Teknologiselskaper setter verden i fare med drapsroboter06:29SportGunnarssons Palermo-mareritt: Fikk verken lønn eller spilletid06:16NorgeKjempehopp for Oslo Ap på meningsmåling siden juni06:11VerdenFem omkom under konsert i Algerie05:56NorgeDette skjedde i natt05:53NorgeEn uke med full bompengestrid for regjeringen05:51VerdenRekordmange ran i europeisk feriefavoritt05:50NorgeDette skjer i dag05:03VerdenIndonesisk mann går baklengs for å stoppe avskoging04:56SportViktor Hovland med god åpningsrunde i Boise04:54NorgeGebyret for familiegjenforening er mer enn 17 ganger høyere enn i 200204:21VerdenYouTube har stengt kontoer som forsøkte å påvirke situasjonen i Hongkong03:51NorgeMDG suser fram på bergensmåling – kan sikre rødt byråd03:30VerdenBolsonaro mener Macron har mentalitet som en kolonialist03:08NorgeIkke egentlig så dyrt med tidenes høyeste boligpriser02:38NorgeBoligbyggingen i Norge nesten halvert i år02:32VerdenInterpol har utstedt arrestordre på tidligere geriljaleder fra Colombia01:51SportTutta åpnet ett slag under par i Canada01:47NorgeOslo-politiet vil ikke si om de fulgte ordre om å kontakte moskeer01:06VerdenSvensk politi vil ikke gå med navn på tjenestekortet00:36NorgeSmåbarnsfar (27) i Bergen tar drapssiktelsen tungt00:28VerdenSjiraffen får status som beskyttet dyreart00:20NorgeFrp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut00:10SportSagøy til kvartfinale i parabadminton-VM23:41PolitikkVenstre hadde med seg tydelige krav til bompengemøte23:39NorgeSenterpartiet puster Ap i nakken på ny måling23:31VerdenRussisk robot bistår astronauter på ISS23:22SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde håp før returkampen23:12SportStørseth på 5.-plass i EM paradressurridning23:07SportSpektakulært Bolly-mål gir Molde-håp før returkampen, 1-2-tap i Beograd22:46SportFCK slet, men tok langt steg mot europaligaen22:35VerdenBrasiliansk påtalemyndighet gransker Amazonas-branner22:32VerdenFem døde i lynnedslag i Polen22:07Helse og livsstilHissig debatt: – Føler dette sterkt, jeg ble bestefar i dag21:56VerdenFN-sjefen og Frankrikes president uroet over Amazonas-branner21:28Helse og livsstilKvinne fanget ørret med to munner: – Bisart vakker21:10KulturVG erkjenner brudd på fem punkter i Vær varsom-plakaten20:59VerdenSør-Korea bryter etterretningsavtale med Japan20:45NorgeHjemløse nordmenn utvandret: Fortsetter presset mot Jensen20:36VerdenItalias president gir partiledere tid til å løse regjeringskrisen20:28NorgeRettssaken om Røkke-utpressing utsettes igjen20:24PolitikkSiv Jensen står på sitt – vil ikke forhandle mer om bompenger20:15PolitikkNy måling: Velgerne flykter fra Ap og Høyre20:12Mat og drikkeOrkla tilbakekaller kyllingrett20:08VerdenPentagon bekrefter at Hamza bin Laden er død20:07PolitikkValg 2019: Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum møtes til duell i Lofoten20:02SportVerdens raskeste mann i dopingtrøbbel19:05VerdenFem personer døde etter lynnedslag i Polen18:33NorgeMann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland18:27NorgeFire frifunnet i narkosak – undercoveragenter kan ha framprovosert handlingen18:23PolitikkMacron mener det er for sent for en ny brexitavtale17:36SportNorges U16-jenter i basketball til EM-semifinale16:50VerdenUtrolige bilder: Titanic i ferd med å bli spist opp16:46Verden– Tyrkias ambassade driver systematisk overvåkning16:02Helse og livsstilSjøgress trekkes tilbake etter mistanke om virus16:01ReiseInnfører rabattkort for personreiser på ferger15:32NorgeDød person funnet i bekk – stort område sperret av15:24VerdenNordmann i Thailand kvalte brite til døde15:08PolitikkHåper på snarlig bompengeløsning14:18NæringslivEnova gir 2,3 mrd til stort klimatiltak: Verdens største flytende vindkraftverk til havs14:14VerdenTrump fyrte løs mot Danmark - nå får han høre det: – Du er patetisk13:55Helse og livsstil300 ansatte har opplevd seksuell trakassering på universiteter og høyskoler13:54SportVIF-profil ute med brudd i armen13:46VerdenBeskyldt for å bruke organer fra henrettede fanger til forskning13:44VerdenTyrkia arrangerer toppmøte om Syria13:15VerdenSvenske Säpo advarer mot høyreekstrem vold13:15NorgeReligiøs leder dømt for nedlasting av overgrepsmateriale13:10MotorHer får vi et unikt glimt av fremtiden til BMW12:42VerdenItaliensk mafiatopp pågrepet12:22Norge72 millioner tonn krill i fangstområdet i Antarktis12:21VerdenBrann på elvebåt i St. Petersburg12:17PolitikkIrans utenriksminister advarer Norge mot å delta i flåtestyrke11:49PolitikkKosovos nasjonalforsamling oppløst11:49VerdenIndonesia stenger nettet for å stanse rykteflom11:29PolitikkKallmyr presiserer: – Departementet og ikke Frp som gir UDI instruks11:26MotorTrailersjåfør gjør livsfarlig manøver: – Fikk sjokk11:10MotorVil øke fartsgrensene på flere veier10:36Helse og livsstilBlindtarmskirurgi kobles til depresjonsrisko10:14SportVAR gjør norsk debut på Lerkendal10:13PolitikkTause om mulige nye bommøter09:50VerdenIsraelske styrker åpnet ild mot israelsk fly09:50VerdenPompeo med utstrakt hånd til Danmark09:20VerdenIS-fange vil hjem: – Jeg ble ved en feiltakelse med i en mafia09:14PolitikkAp stuper i Trøndelag – Sp haler innpå09:13VerdenYtterligere to menn pågrepet etter København-bombe08:42PengerTrump vil ikke kutte skatten likevel08:38PengerUSAs budsjettunderskudd passerer 1.000 milliarder dollar08:24PolitikkStøre er valgkampens flykonge08:14NorgeMann i 20-årene siktet for drap på Ronny (43)07:44NorgeEquinor får flere hundre millioner i havvind-støtte fra statlige Enova, ifølge Teknisk Ukeblad07:36SportVanvittig Kamara-mål da Rooney fikk rødt kort og D.C. United tapte07:36NorgeKrF ber regjeringen snu og ta imot migranter fra Ocean Viking07:30VerdenAmerikanske soldater drept i Afghanistan06:30SportHovland hylles før neste PGA-matchball06:25KulturEminem saksøker Spotify06:17VerdenAdvokat sier norsk UD forhindret hjemtransport av sykt barn fra Syria06:01VerdenEksiliranere protesterer mot iransk ministerbesøk06:00PolitikkMange fylker taper listetopper i de nye regionene05:55PolitikkTrump mener folk som stemmer på demokratene, er illojale mot jøder05:50NorgeDette skjer i dag
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus