14 drinker du bør styre unna

Risvin med babymus går for å være en helsefremmende drikke i enklete land. Foto: Flickr
Risvin med babymus går for å være en helsefremmende drikke i enklete land. Foto: Flickr
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tørsten på korbravin eller død måke? Her er stedene for deg som liker å drive med ekstrem-shots.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nettstedet Viralnova har lagt frem en liste på drinker en aldri burde prøve rundt om i verden. Her er deres 14 uforglemmelige brygg:

1. Mekongelvens ålvin

Ålen hentes fra Mekong-elven og gjærer med vin i et år før drikken er klar for smak.

2. Kobravin

Denne drinken inneholder hele Kobraslangen (også giften). Slangevin generelt skal være å finne i Kina, Vietnam og Sørøst Asia.

3. Bacon Vodka

Bakon vodka, anbefales i drinker som Bloody Mary. Foto: JasonParis (Flickr)Bakon vodka, anbefales i drinker som Bloody Mary. Foto: JasonParis (Flickr)

Denne alkoholen produseres blant annet av det amerikanske selskapet Bakon Vodka. Navnet tro smaker drikken nettopp av bacon, og produsentene anbefaler å bruke den i drinker som Bloody Mary eller Caesar.

4. Heste «Manhood»

Drinken er egentlig laget av melk og øl, men skal være så hatet av lokalbefolkningen at den fikk tilnavnet «manhood».

5. Risvin med babymus

Denne vinen kommer med to- til tre dagers gamle mus i flasken. Musungene har gjæret i mer enn et år og drikken er å finner i Korea og Kina.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Svelget tå på bar

6. Bacon Mapleøl

Bacon Maple øl:etterligner smaken av bacon-lønne donuts. Foto: FlickrBacon Maple øl:etterligner smaken av bacon-lønne donuts. Foto: Flickr

Det mørke ølet er inspirert av Portlands berømte Voodoo Donuts og skal prøve å gjenskape selskapets berømte smak av Bacon Maple donuts.

7. Pizzaøl

Ølet som er brygget på pizzarester, er blant annet å finne i Chicago og skal ifølge nettstedet være et sant mareritt.

8. Skarpionvodka

Drikken inneholder spiselige, livløse og ,ifølge nettstedet, ufarlige skorpioner fra Sør-Kina.

– En drikk som skal få frem mannen i enhver.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

9. Måkevin

Alkoholen skal være en oppfinnelse gjort av inuittene i et desperat behov for en drink i den arktiske kulden. Oppskriften er lett: Putt en død måke ned i en flaske med vann, tett og la den ligge til den har gjæret.

10. Firfislevin

Dette skal være en populær drink i Kina. Vinen lages ved at man tar en gekko og lar den gjære i 12 måneder før den er klar til servering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

11. Kumis

Kumis, den hvite drikken er laget av gjæret hoppemelk. Foto: WikimediaKumis, den hvite drikken er laget av gjæret hoppemelk. Foto: Wikimedia

En populær drikke i sentral Asia. Brygget er laget av gjæret hoppemelk og skal ifølge Viralnova være en verdifull handelsvare.

Les også: Leger advarer mot drinker

12. Mescal

Dette er et samlenavn på meksikansk destillert brennevin. Vinen stammer fra Oaxaca eller stater rundt og endel produsenter er kjent for å legge mølllarver i drikken under produskjonen.

13. Chicha

Finnes i Sør og sentral Amerika. Drikken består av en blanding av mais og menneske spytt og lages ved at en tygger ubehandlet mais og spytter det i en felles pott. Væsken gjæres før den er klart.

14. Lone Star øl

Ølet ble markedsført som «The National Beer of Texas», men ifølge nettstedet står det dårlig til på hjemmebane, da ølet ikke selger så mye som en flaske i staten.