Meny

Alle ni løslatt etter skyteepisoden på Lørenskog

De ni som ble pågrepet etter en skyteepisode i Lørenskog torsdag kveld, er løslatt. Politiet sperret av området rundt restauranten Egon etter skyteepisoden Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ni personene som ble pågrepet etter skyteepisoden på Lørenskog torsdag kveld, er løslatt. Alle er fortsatt siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

– Vi mistenker dem ikke lenger for å være gjerningspersoner. Dette på bakgrunn av vitneavhør og avhør av de pågrepne, sier politiadvokat Åse Kjustad Eriksson i Øst politidistrikt til Aftenposten.

Politiet jobber nå videre med å finne ut hvem som sto bak skytingen, sier Eriksson til avisen.

De ni som er løslatt, ble etter skytingen siktet for grov, ulovlig bevæpning på offentlig sted. Siktelsene er ikke frafalt, opplyser jourhavende jurist Andreas Christiansen i Øst politidistrikt til NTB lørdag kveld.

Ifølge TV 2 er bakgrunnen for skytingen en konflikt mellom to kriminelle gjenger fra Oslo. Kilder i Oslo-politiet sier til kanalen at beredskapen er hevet flere hakk, og at det i helgen jobbes i kulissene for å hindre åpen gjengkrig.

Ingen ble skadd da noen begynte å skyte utenfor Egon-restauranten ved kjøpesenteret Triaden klokken 21.53 torsdag kveld.

NB! I artikkelen sto det opprinnelig at siktelsene for de ni var frafalt. Det ble senere korrigert av NTB.

SE VIDEO: Politiets innsatsleder forteller om hendelsen natt til fredag.

Les bakgrunn:

Siktede etter Lørenskog-skytingen er kjenninger av politiet

Lørenskog-skyting: Ni siktet for ulovlig bevæpning

Les også:

Mann (28) knivstukket på Lørenskog

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus