Mann (28) knivstukket på Lørenskog

En 28 år gammel mann ble knivstukket utenfor Kjenn skole på Lørenskog fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som ble knivstukket er fraktet til skadelegevakten ved Akershus Universitetssykehus (Ahus).

Han skal ha fått kuttskader, men disse skal ikke være livstruende.

Ifølge Romerikes Blad skal det dreie seg om tre mulige gjerningsmenn. To av dem skal ha norsk utseende, mens den tredje skal ha utenlandsk utseende.

– Den ene med norsk utseende hadde på seg en rød jakke. Den andre med norsk utseende hadde en Adidas-t-skjorte. Mens han med utenlandsk utseende skal ha hatt en hvit fiskerhatt, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Øst politidistrikt til lokalavisen.

Politiet lette etter de tre med helikopter og alt tilgjengelig mannskap.

– Det søket er nå avsluttet og saken følges opp med videre etterforskning, sier operasjonsleder Jon Andorsen til NTB.

Knivstikkingen fant sted ved Kjenn skole, like ved Lørenskog rådhus. Skolen ligger bare et par kilometer unna Triaden Lørenskog Storsenter, der det oppsto en skyteepisode ved Egon-restauranten torsdag kveld.

Ifølge NTB skal også knivstikkingen fredag ha oppstått i kjølvannet av en slåsskamp, slik tilfellet også var i forkant av torsdagens skyteepisode. Foreløpig er det imidlertid ikke kommet indikasjoner på at de to hendelsene har noe med hverandre å gjøre.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus