– Hareide blir ny dansk landslagssjef

Norske Åge Hareide kan bli ny dansk landslagssjef i fotball. Foto: Andreas Hillergren (NTB scanpix)
Norske Åge Hareide kan bli ny dansk landslagssjef i fotball. Foto: Andreas Hillergren (NTB scanpix)

Ifølge den danske fotballkommentatoren Flemming Toft, blir Åge Hareide (62) ny sjef for det danske landslaget i fotball.

Det skriver både NRK og TV 2 onsdag.

Også danske Politiken mener å vite at Hareide er mannen som tar over etter Morten Olsen. Sistnevnte ga seg som landslagssjef etter at Danmark ikke klarte å kvalifisere seg til EM.

– Det blir Åge Hareide fra Norge. Det er mye som tyder på det. Jeg har det fra svenske kilder, sier Toft til dansk TV 2.

Les også: Mesterlig triumf for Hareide

Politiken skriver at Malmö-trener Hareide ikke ønsker å kommentere saken. Avisen har heller ikke lyktes i å få Det danske fotballforbundet (DBU) i tale.

– DBUs ledelse er i gang med ansettelsen av en ny trener. Planen er at vedkommende skal bli presentert før året er omme, skriver forbundet om trenerprosessen på sin egen hjemmeside.

Tidligere onsdag skrev nyhetsbyrået Ritzau at navn som Michael Laudrup og Kasper Hjulmand har blitt koblet til Danmark-jobben. Nå er det altså norske Hareide som virker å være i førersetet.

Les også: Briljant Zlatan sendte Sverige til EM

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus