avatar

Thomas Vermes

Journalist i ABC Nyheter

Spesialist innen miljø, EU, EØS og WTO

Mine siste artikler
KrF og Venstre har bondefanget bonden i Frps garn
KrF og Venstre støttet Sylvi Listhaugs frislipp av statlige penger til de største bøndene. Nå vil de at bondeorganisajonene skal godta det Jon Georg Dale vil gi dem på disse premissene.
Norges stol tom da EU-ministre diskuterte ACER og energi
Norge var invitert på politisk nivå til å delta på energi-, klima- og ACER-debatt sammen med EUs energiministre torsdag, men stilte ikke.
Ap stopper ikke konsesjonssøknaden til EU-sponset NorthConnect-kabel til Skottland
Arbeiderpartiets Runar Sjåstad slo fast allerede som 2. taler i debatten om Rødts forslag, at partiet vil stemme det ned.
«Min tolkning av sionisme er Struma»
Den kjente israelske politikeren Yossi Beilins beretning om to folks tragedie - palestinernes og jødenes - kan passe idet Israel 19. april feirer 70-årsdagen for opprettelsen.
Erna Solberg lover ikke å oppfylle Stortingets mål for bøndene i år
Vil statsministeren i år sørge for at Stortingets mål om å redusere inntektsgapet mellom bønder og andre, blir oppfylt i jordbruksoppgjøret i år?
– ACER-strid virvler opp EØS-strid på Island
Representanter for alle tre regjeringspartier på Island er skeptiske til ACER, melder Sp-politikere etter et møte i Reykjavik. – ACER har virvlet opp EØS-debatten, oppsummerer islandsk ekspert. 
NHO-presidenten: – Vi kan ikke bare tenke på lavutslipp i framtida
Kombinerer ikke Norge elektrifisering og CO2-kutt med å skape arbeidsplasser, vil velferdssamfunnet komme ille ut å kjøre i framtida.
De kristne i Syria raser mot vestlig bombing av landet
De greskortodokse, syriskortodokse og katolske menighetene i Syria fordømmer Vestens angrep på Syria.
Fylkes-sammenslåinger utløser full strid om vannkraft-formuer
Et problem som ikke ble vurdert før Stortinget vedtok fylkes-sammenslåinger er: Hvordan skal verdiene av kraftressursene deres fordeles? Sogn og Fjordane går til rettssak.
Fagforbund slår tilbake mot kraftbransjens ACER-beskyldninger
– Jeg registerer at kraftbransjen reiser til Brussel for å begynne å kjefte på oss om ACER-striden. Det er symbolikk i det.