Meny
avatar

Thomas Vermes

Journalist i ABC Nyheter

Spesialist innen miljø, EU, EØS og WTO

Mine siste artikler
– Justisminister Wara tøver om Frps støtte til muslimske trossamfunn
Raymond Johansen (Ap) slakter Tor Mikkel Waras forklaring på at Frp fortsatt gir statsstøtte til muslimske trossamfunn.
– Monica Mæland har malt seg inn i et hjørne i Finnmark
Monica Mæland har ikke noe svar på hva hun nå skal gjøre for å få gjenstridige Finnmark sammenslått med Troms. – Hele regionreformen står på spill hvis Finnmark skal bestå, mener hun.
– Det offentlige helsevesenet har ikke råd til alle nye behandlingsformer
– Det vil alltid være behandlingsformer som ikke blir prioritert fordi man ikke kan dokumentere god nok effekt, men som noen vil velge å betale for privat, sier helseminister Bent Høie.
Anniken Huitfeldt: – Stram dere opp, Høyre - Frp forpester debatten!
Aps utenrikspolitiske talskvinne beskylder Frp for å forpeste debatten om innvandring - og mener at vi heller ikke har noe å lære av Einar Gerhardsen om integrering. 
Wara vil ha slutt på all offentlig støtte til muslimske trossamfunn
Enten muslimske trossamfunn fremmer eller hindrer integrering, vil Frp-statsråd Tor Mikkel Wara avvikle all støtte til dem. Den norske kirke skal få beholde offentlig støtte.
Wara: – Å velge hvor du vil ha asyl, er ingen menneskerett
Trine Skei Grande: – Ingen vil forbli i samme yrke resten av livet
Automatisering og robotisering vil ryste arbeidshverdagen for 850.000 nordmenn. Partilederne kom med høyst ulike tilnærminger til det i partilederdebatten.
– Denne sommeren er farligere enn Putin og terror
Partilederne havnet i skuddveksling om regjeringens manglende oppfylling av beredskapsmål. MDGs Une Bastholm ser klimaet som den største trusselen.
– Regjeringserklæringen er som å støtte trikkesnikerne
Solbergregjeringens plattform uttrykker anerkjennelse for de som ikke vil organisere seg. – Som å si til trikkesnikerne at det er greit å reise uten billett.
Søviknes vil ikke begrense tappingen av norske vannkraftmagasiner
Olje- og energiminister Terje Søviknes avviser kravet fra Kathrine Kleveland om å begrense kraftsalget til utlandet før ACER innskrenker handlefriheten på energisektoren.