En låneagent hjelper deg med forbrukslån

Har du behov for ekstra finansiering? Da er det bedre å søke forbrukslån enn å handle på kreditt. Gjennom en låneagent som Axo Finans får du hjelp til å finne det beste forbrukslånet - helt kostnadsfritt og uforpliktende.

I kommersielt samarbeid med Crew Media

Med et forbrukslån får du hjelp med dine økonomiske behov. Du får en oversiktlig nedbetalingsplan, og fleksibel finansiering til akkurat det du trenger - det er nemlig ikke nødvendig å oppgi noen årsak til hvorfor du søker. Det er derfor opp til deg å bestemme hva pengene skal gå til.

Låneagenten arbeider for deg

Er du på markedet for et forbrukslån, har du mye å tjene på å benytte deg av en låneagent. Overlat til profesjonelle å finne det beste tilbudet for deg, og du sparer både tid og penger. Slik fungerer det:

  • Du sender inn en søknad om forbrukslån via låneagentens hjemmesider.
  • Låneagenten videresender den samme søknaden til en rekke forskjellige banker og långivere. På den måten er det bankene som konkurrerer om å få deg som kunde, og ikke motsatt.
  • Låneagenten sammenligner tilbudene som kommer i retur, og ser blant annet på effektiv rente og nedbetalingsplan.
  • Låneagenten presenterer det aller beste tilbudet for deg - sluttbrukeren.

Låneagenten har bare lov til å ta betalt fra bankene og långiverne de formidler tilbud fra. Dette betyr at for deg som kunde, er slike tjenester helt gratis. Hos låneagenten Axo Finans er det i tillegg helt uforpliktende å sende inn en søknad.

Lån til forbruk

Et forbrukslån er en form for lån uten sikkerhet. Dette betyr at det ikke er nødvendig å tilby banken noen form for sikkerhet eller garanti i bytte mot å låne penger.

Forbrukslånet kan brukes til hva som helst, og pengene går vanligvis til nettopp forbruk. De vanligste grunnene til at folk søker forbrukslån er i forbindelse med renovering og oppussing. Ved slike prosjekter er det ikke uvanlig at det oppstår uforutsette utgifter, og skulle dette være tilfellet vil man nødig stanse prosjektet. Derfor benytter mange seg av alternativ finansiering.

Andre årsaker til at folk søker forbrukslån er at de ønsker å dra på ferie eller gjennomføre et prosjekt, og av ulike grunner ikke har anledning til å spare. I slike tilfeller kan et forbrukslån være den beste og mest effektive løsningen.

Lån til refinansiering

Det er også vanlig å bruke et lån uten sikkerhet til refinansiering av forbruksgjeld. Dette er et enkelt grep i privatøkonomien, som potensielt åpner opp for store besparelser. Gjennom refinansiering av gjeld kan man få tilbud om en lavere rente av banken, og dermed kutte i de månedlige rentekostnadene.

Samle lån

Dersom du allerede har forbruksgjeld og betaler flere fakturaer i måneden, er du høyaktuell for refinansiering. Det er nemlig svært lite lønnsomt å ha flere slike låneavtaler - du betaler sannsynligvis mye mer i renter og gebyrer enn du egentlig må, og har kanskje en rotete og uoversiktlig økonomi. Dette kan gjøre det vanskelig å få innvilget lån eller kreditt.

Ved å samle all smågjelden i et refinansieringslån, vil du nesten alltid få tilbud om en lavere rente. Årsaken til dette er at de fleste långivere er villig til å senke renten, jo mer desto høyere lånet er. I tillegg vil du kutte alle doble gebyrer, som faktura- og termingebyr.

Du vil få mer å rutte med, og en mye mer oversiktlig privatøkonomi.

Tilbud om lån bør sammenlignes

Uansett om du velger en låneagent eller ikke, bør ulike tilbud sammenlignes før du gjør et endelig valg. Det er ikke uvanlig med store variasjoner i lånetilbud. Dersom du er ute etter det best mulige lånet for akkurat deg, kreves det at du sammenligner ulike tilbud på lån.

For å finne den beste låneavtalen bør du sammenligne følgende:

  • Nominell og effektiv rente
  • Gebyrer og andre kostnader
  • Nedbetalingsplanen
  • Andre vilkår eller forbehold

Det hjelper ikke at du har funnet lånet med den laveste renten, hvis du ender opp med å betale skyhøye gebyrer. Vær derfor nøye med å se på totalbildet av hvert eneste lånetilbud.

Vil du være på den sikre siden? I så fall bør du velge en låneagent. Da trenger du bare å sende inn en elektronisk søknad, så gjør profesjonelle resten. Enkelt og greit.

Søk forbrukslån her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.