Utvider reiseforsikringen for kunder i Hurghada

Tryg Forsikring utvider reiseforsikringen for kunder som oppholder seg i Hurghada i Egypt, hvor tre turister ble såret under et angrep fredag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selskapet opplyser at for dem som vil reise hjem fra Hurghada vil reiseforsikringen dekke hjemreise til og med mandag 11. januar. Det samme gjelder dem som vil kansellere reiser som allerede er bestilt. Forsikringsselskapet melder at de vil gjøre en ny vurdering i løpet av helgen for å se om perioden for hjemreise og avbestilling skal utvides, og ber kunder ta kontakt.

Les også: Turistminister: – Angrep på hotell var ransforsøk

Hurghada er et kjent reisemål for turister, og ligger ved kysten av Rødehavet. Norske myndigheter fraråder ikke reiser dit.

«Utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold som ikke er strengt nødvendig til Egypt, med unntak av Kairo og Alexandria og strekningen mellom disse byene, turistområdene ved vestsiden av Rødehavet (inkludert Hurghada) og Nildalen mellom Luxor og Abu Simbel samt reiser mellom disse delene av Nildalen og turiststeder ved Rødehavskysten» heter det i departementets reiseråd.

Les også: Nordmenn i Hurghada hørte skrik og skuddsalver

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus