Giftet seg i hemmelighet

Trine Rein giftet seg med Lars Monsen i juli, noe de har holdt hemmelig frem til nå Foto: Kent Skibstad (NTB scanpix)

Trine Rein og Lars Monsen avslørte lørdag på Facebook at de giftet seg i all hemmelighet i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Siden juli har vi holdt på en stor hemmelighet som nå er blitt realisert, og vi har gleden av å dele nyheten med dere som trofast følger oss her: Vi har giftet oss» , skriver Lars Monsen (52) på sin Facebook-side lørdag kveld.

At de går ut med nyheten akkurat nå er neppe helt tilfeldig, da Trine Rein nettopp i dag feirer sin 45-årsdag.

De to har siden de fant hverandre i 2008 vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

Lars Monsen ble for ti år siden rikskjendis gjennom NRK-serien «Canada på tvers» som dokumenterte Monsens ekspedisjoner gjennom Nord-Alaska og Canada, fulgt opp av «På tur med Lars Monsen» på samme kanal kort tid etter den første suksessen.

Les også: – Han har totalt mangel på kunnskap

Hans ekspedisjoner ble fulgt videre av det norske folk gjennom programmene «Nordkalotten 365», og senere «Ingen grenser», der friluftsmannen tok med seg 12 funksjonshemmede på tur.

Monsens nylige samboer - nå hans ferske kone - Trine Rein er kjent fra en helt annen sammenheng, og har bakgrunn som popartist med stor suksess på 1990-tallet. Hennes største hits var «Just Missed The Train» (1993), «Stay With Me Baby» (1994) og «Torn» (1996), som senere ble en kjempesuksess verden rundt med australske Natalie Imbruglia.

Les også: Trines «hit» var en rein kopi

Den siste tiden har hun vært igjen vært i søkelyset gjennom tredje sesong av «Stjernekamp» på NRK1, der hun sang seg helt frem til finalen forrige helg, men der hun til slutt måtte se seg slått på målstreken av Maria Haukaas Mittet.

Verken Trine Rein eller Lars Monsen har vært tilgjengelig for kommentar om giftermålet lørdag kveld.

Les også: Raser etter hundedrap - etter­ly­ser gjen­nom­gang av sau­e­næ­rin­gen

Personvernpolicy