JulematSlik lager du surkål og rødkål til jul

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hjemmelaget rødkål og surkål til juleribba? Vi lærer deg hvordan. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Surkål og rødkål hører med til julemiddagen. Det er kjempeenkelt å lage selv. Følg disse trinnene, og se videoen øverst for å se hvordan.

Les også: Slik lager du nøttestek til jul

Slik lager du rødkål

1. Snitt rødkålen i tynne skiver. Del opp epler i båter, og legg lagvis sammen med rødkålen i en kjele.

2. Tilsett kraft, karve, sukker, salt, solbærsirup og eddik. Rør om og la koke i ca. 45 min.

Les også: Dette skal du drikke til ribbe

Slik lager du surkål

1. Kutt opp hodekål i skiver. Fres tynne løkskiver før du strør over karve, sukker og salt. Rør om og legg i kålen.

Ingredienser

Rødkål

Epler

Karve

Sukker

Salt

Kraft

Solbærsirup

Eddik

Hodekål

Løk

2. Hell over kraft og eddik og la koke i ca. 45 min.

Se videoen øverst i saken.

Les også: Test: Dette er det beste pinnekjøttet