Sjef i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet:

Din e-post er mål for kriminelle

Den amerikanske nettkjempen Yahoo! måtte i år innrømme en av de største kjente datalekkasjene av brukernavn og passord fra sine servere.
Den amerikanske nettkjempen Yahoo! måtte i år innrømme en av de største kjente datalekkasjene av brukernavn og passord fra sine servere. Foto: Albert Gea / Reuters

Dropbox, Yahoo, LinkedIn. Norske brukere er også rammet av de enorme datalekkasjene som har blitt kjent i år. – Dessverre vanskelig for folk å vite om de er rammet før nettstedene tar kontakt, sier avdelingsdirektør i NSM, Hans Christian Pretorius, til ABC Nyheter.

RÅD FRA NSM: – Skriv ned passordene med penn og papir

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) gikk denne uken for første gang ut med råd om passord til menigmann. Nedenfor er en forkortet utgave, skrivet i sin helhet finner du her.

«Passordkrav fra arbeidsgiver til den enkelte (…) tar ofte kun høyde for det ene passordet til arbeidsplassens systemer, og glemmer at nordmenn har et behov for mellom 15-20 unike passord. (…) Strenge sikkerhetsregler som følges, kan gi bedre sikkerhet. Men strenge sikkerhetsregler som ingen greier å følge, gir dårligere sikkerhet.»

Faren for at passordet ditt på ett eller annet tidspunkt kommer på avveie, er ifølge NSM stor.

Bruk 2-faktor autentisering

To-faktor autentisering er autentisering med noe man vet og noe man har, for eksempel et passord og en kodebrikke.

Bruk unike passord for ulike tjenester

NSM anbefaler at du går til Nettvett for gode råd om blant annet det å lage sterke passord.

Skriv gjerne ned passordene

Listen bør behandles som et verdipapir, og beskyttes deretter. Den bør heller ikke ligge synlig i nærheten av din datamaskin.

Velger du å skrive ned passordene dine, så gjør det med penn og papir. IKKE lagre dem som en fil på datamaskinen. Et annet alternativ er å bruke et passord-håndteringsprogram.

Rådet om å skrive passordene ned vil komme overraskende på noen, «men spør deg selv: greier vi å huske 15-20 unike passord som skal være av en viss kompleksitet og lengde?»

NOEN RÅD OM PASSORD

1.Passord skal være lange, komplekse og «uvanlige». Ingen andre i verden bør kunne ha valgt samme passord som deg.

2. Passord kortere enn ti tegn regnes som svake. Vanlige angrepsformer i dag kan teste milliarder av kombinasjoner og knekke kortere passord raskt. Flere tegn med variasjon: store og små bokstaver, tall og spesialtegn i et passord, eller mange ord i en passord-frase du lett kan huske, gjør det vanskeligere for angripere å gjette riktig kombinasjon.

3. Tjenester som inneholder mest sensitiv informasjon bør ha særlig høy passordsikkerhet. Eksempler: jobb-passord, e-post, helseopplysninger.

4. Bytt ikke et godt passord om det ikke er noen grunn til det.

Kilder: Anne-Marie Eklund Löwinder og rapporten Lösenord för alla (IIS).

Først i september ble det kjent at informasjon om en halv milliard Yahoo-kontoer kom på avveie i en av historiens største datalekkasjer i 2014. Navn, epostadresser, telefonnummer og (krypterte) passord.

– Det varierer hvordan disse lekkasjene skjer. Hackerne klarer noen ganger å bryte seg inn i selve brukerdatabasene, og skraper all informasjon knyttet til enkeltpersoner derfra, sier avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) avdeling for cybersikkerhet, Hans Christian Pretorius, til ABC Nyheter.

NSM er en av landets tre hemmelige tjenester, underlagt Forsvars- og Justisdepartementet.

Les også: Din e-post er mål for kriminelle

Tidligere i år måtte både Dropbox, LinkedIn og Myspace innrømme lekkasjer som berørte millioner av brukere.

– Jeg blir like forundret hver gang det lykkes hackere å få tak i denne mengden data. Vi anbefaler alltid kryptering som et opplagt tiltak. Man kunne forvente at denne typen informasjon ligger kryptert, sier Pretorius.

Kryptering er å gjøre data uleselige for andre enn rett mottaker.

– Dessverre er det vanligvis slik at alminnelige brukere i liten grad kan vite om de er rammet før tjenesteleverandøren kontakter dem direkte, sier Pretorius.

Aktuelt: Omfattende nettangrep mot USA påvirker Norge

Heldigvis finnes det visse sikkerhetstiltak man kan fatte som privatperson.

NSM gikk denne uken for første gang ut med råd om passord til privatpersoner (se forkortet versjon i faktaboks, eller klikk lenken for NSMs skriv).

Les også: Forbyr politikerne smartklokker: Frykter russisk spionasje

Kaprer Facebook-kontoer

– Vi har også sett eksempler på overtakelse av Facebook-kontoer, og siden bruk av Messenger til å lure vennekretsen, for eksempel for å tigge penger.

En kapret Facebook-konto kan være utgangspunkt for phishing og svindel. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.
En kapret Facebook-konto kan være utgangspunkt for phishing og svindel. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.

(Sjekk Facebooks sikkerhetsinnstillinger hvis du vurderer å skjerpe sikkerheten for din konto).

NSM tror likevel miljøet for denne typen kriminalitet er begrenset i Norge.

– Det aller meste som blir stjålet dukker opp til salgs på markedsplasser i Dark Web, sier han.

«Dark Web» er nettsteder man ikke får adgang til gjennom en ordinær nettleser, der IP-adressene man besøker og sitter på er skjult. Her kan både kjøper og selger ha reelt skjult identitet.

– Det kan for eksempel dreie seg om salg av informasjon av flere hundre tusen kredittkortnummer i slengen, inkludert CVC-koder og utløpsdatoer. Så testes de av kjøper, for å sjekke om noen av dem ikke er sperret enda.

Det meste netthandel fra norske bedrifter krever to-faktorautentisering (som med kodebrikken i nettbanken). NSM-avdelingsdirektøren mener slik handel er trygt.

– Men vi ser fortsatt flere utenlandske tilbydere som kun krever informasjonen på selve kortet, sier Pretorius.

Les også: Beredskapen sviktet under cyberangrep

Passordtips fra hysj-tjenesten

NSM har denne uken publisert et fyldig dokument med råd om passord på nett (se faktaboks).

Avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) avdeling for cybersikkerhet, Hans Christian Pretorius. Foto: NSM.
Avdelingsdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) avdeling for cybersikkerhet, Hans Christian Pretorius. Foto: NSM.

– Hovedbudskapet er at det er vanskelig å huske alle brukernavn og passord. Hackerne som stjeler passordet ditt befinner seg ikke på ditt hjemmekontor, ved din maskin. Så det å skrive passordet ned på en lapp hjemme er faktisk uproblematisk, sier Pretorius.

– Vi ber også brukere benytte tonivåautentisering der det er tilgjengelig, altså noe fysisk du har som gir deg innloggingsinformasjon utover brukernavn og passord, som med kodebrikken i nettbanken. Da blir det brått mindre farlig med slike store lekkasjer som vi har fått dokumentert i år. Men sluttbrukere får ikke gjort noe med det hvis de møter leverandører som ikke har dette tilbudet.

– Kravet av to nivåer sikkerhet bør også, ideelt sett, gjelde all bruk av kredittkort.

Pretorius forteller også at ID-tyveri begynner å bli et «ganske omfattende» problem i Norge.

– Det er at noen utgir seg for å være en annen, og siden bestiller noe, kjøper noe eller annet som du ender med å måtte betale. Den rammede ender med fakturaen, men ikke produktet. Det gjelder å følge litt med på kontobevegelser.

Sjekke om du er rammet?

Mange utenlandske nettbutikker er fremdeles så slappe på sikkerheten at en som har tilgang på kortnummer og den tresifrede CVC-koden på baksiden av kortet ditt vil kunne kjøpe varer og tjenester i ditt navn. Sett med 100.000-vis av stjålne kortopplysninger omsettes på nettsteder de kriminelle frekventerer. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
Mange utenlandske nettbutikker er fremdeles så slappe på sikkerheten at en som har tilgang på kortnummer og den tresifrede CVC-koden på baksiden av kortet ditt vil kunne kjøpe varer og tjenester i ditt navn. Sett med 100.000-vis av stjålne kortopplysninger omsettes på nettsteder de kriminelle frekventerer. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

Tjenesten «Have I been pwned» (slang-uttrykk fra online-dataspill; «owned») drives av regionsdirektør hos Microsoft Troy Hunt som har spesialisert seg på nettsikkerhet. Her kan man sjekke om ens innloggingsopplysninger har vært omfattet av noen av de mest kjente lekkasjene hos de store tjenestene de siste åra.

Pretorius understreker at man må utvise forsiktighet også ved bruk av slike «hjelpsomme» nettsider.

– Det hender at det etter store lekkasjer dukker opp tjenester der du kan sjekke om dine data er på avveie. Her må man utvise forsiktighet, siden noen av dem ber deg oppgi både brukernavn og passord, sier han.

Les også: – Tvungent passordbytte er direkte skadelig

Tester stjålne data systematisk

I en britisk studie nylig opprettet forskerne 100 falske epostkontoer, for å se hvordan datatyver ville benytte dem da innloggingsopplysningene ble «lekket».

Et overraskende funn var at datasnokene ikke umiddelbart tok over og støvsugde kontoene for data. Isteden var det en del tidlig aktivitet av «nysgjerrige» som sjekket at innloggingsopplysningene stemte, og at kontoen var aktiv. Siden ble det stille en stund.

Kontoene lot til å bli overvåket slik at tyvene kunne vurdere verdien av informasjonen som strømmet gjennom dem, melder BBC News.

Ofte gikk det mellom dager og uker fra første innlogging til tidspunktet da misbruket startet for fullt.

Etter lekkasjene kommer en periode med «utprøving», der innloggingsopplysningene blir testet. Mye av testingen utføres av dataprogrammer. I år har det blitt registrert en kraftig økning i slike programmers forsøk på å ta seg inn på ulike nettkontoer med stjålne data, ifølge BBC-artikkelen.

Les også: Dataangrep avdekker alvorlige sikkerhetsmangler

Støvsuger epostkontoer

Innholdet i epostkassen din kan være selve indrefileten for driftige datasnoker. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.
Innholdet i epostkassen din kan være selve indrefileten for driftige datasnoker. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.

– Det vi har observert er hvordan tyvene bruker innloggingsinformasjon fra et nettsted og aktivt tester denne annensteds. Når de stjeler epost-innlogginger går de ofte inn og henter ut alle meldingene som ligger der. Det finnes ofte mail med informasjon om brukernavn og midlertidige passord. Tyvene leter etter informasjon som har verdi, typisk kontoinformasjon, sier avdelingsdirektør Pretorius i NSM til ABC Nyheter.

Den norske datasikkerhetseksperten Per Thorsheim mener det er en mer nedstemmende grunn til at så store mengder lekkede data har dukket opp i år:

– De legger det ut for salg så de kan presse de siste få tusen dollarene ut av det, sier han til BBC News.

Thorsheim mener data-tyvegodset som har blitt kjent i 2016 allerede er grundig bearbeidet i det skjulte.

Øvrige kilder: PC World

Les også:

– Millioner av biler utsatt for «kodeknekkere»

Hva gjør man når hackerne kan stenge en oljeplattform?

Biologisk bank-ID kan være dødelig (kommentarartikkel)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
15:01 Saudi-Arabia øker oljeeksporten15:01 OL får førsterett – friidretts-VM utsettes til 202214:27 Bodø: Død mann funnet i havet14:27 Barcelona-stjernene kutter lønnen med 70 prosent14:02 Benzema med syrlig stikk til Giroud14:01 Bryants håndkle dro inn hundretusener13:51 Savnet isklatrer i Rjukan fortsatt ikke funnet13:45 Hevdet seg coronasmittet: tatt med hasj og piller13:45 Twitter fjerner meldinger fra Brasils president13:38 Sommer-OL starter 23. juli 202113:37 Soldater og politi drept i Afghanistan12:48 Stord lufthavn kansellerer alle rutefly til og fra Oslo12:47 Helsetopp i Stockholm: – Stormen tiltar i styrke12:29 Coronasmittet Frp-topp brøt karantenen og la det ut på Facebook: – Ekstremt uklokt11:57 I USA smitter også coronaviruset valgkampen11:40 Grande fortsetter som Venstre-leder fram til høsten11:33 NFF vurderer tre overgangsvinduer i 202011:31 Juventus med aksjehopp etter spillernes lønnskutt11:30 Tyske økonomer spår økonomisk nedgang11:05 Tolletaten øker grensekontrollen langs kysten11:05 Fører frigjort etter kollisjon med tankbil10:49 Betydelig snøskredfare i Nord-Norge10:34 FN: Coronaviruset kan rasere utviklingsland10:33 Rana opphever krav om karantene etter reise innad i Nord-Norge10:33 Phuket stenger resten av Thailand ute10:31 Over 300.000 har søkt om dagpenger siden 12. mars10:04 Kane åpner for å forlate Tottenham10:03 Oslo Børs faller videre10:03 Kjempeoppslutning om undersøkelse om smitteveier09:48 NVE ber kommunene forberede seg på flom09:44 Britisk lord langer ut mot norsk hvalfangst09:38 En halv million i bot til oppdrettsselskap09:20 Senatorer granskes etter aksjesalg09:19 Antall coronasmittede i Japan har økt kraftig etter OL-utsettelsen08:53 EasyJet setter alle sine fly på bakken08:44 Kollektivtrafikken i Norge kan stanse opp08:25 Fire pågrepet etter påsatt bilbrann i Oslo08:04 Ikke optimistisk med tanke på Hegerberg-comeback08:03 UD: Geriljagruppe i Colombia erklærer våpenhvile08:02 Laveste oljepris siden 200307:59 Intensivkapasiteten på Ahus er nesten sprengt07:18 To amerikanske musikere døde etter coronasmitte06:49 Bursdagsfeiring for Lunde (40): Sikter mot 202306:46 Kritisk for countrylegenden John Prine06:46 Velfersdstatsforkjemper: Tiltakene har gått for langt06:29 Haaland og lagkameratene tilbake på treningsfeltet06:25 Dette skjer i dag06:03 Venter stor streik blant sykepleiere i Papua Ny-Guinea05:38 Dette skjedde i natt05:37 Brøt karantenen tre ganger – pågrepet av politiet05:35 Operasanger Plácido Domingo innlagt på sykehus05:30 Støre ber samfunnets sterkeste om å ta ansvar05:30 Biden leder fortsatt over Trump på ny måling05:18 4.227 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 12505:03 Trump nekter å betale for sikkerheten til Harry og Meghan05:00 Over 40 prosent av verdens befolkning er i coronakarantene05:00 SV savner krisehjelp til de mest sårbare barna04:37 Nord-Korea testet rakettutskytingssystem04:35 Ferjesambandet Langevåg – Buavåg innstilt etter grunnstøting03:49 Bolsonaro: – Brasils økonomi kan ikke stoppes av corona03:47 Trump tror ikke lenger på en rask viruskamp i USA03:02 Michelin-restauranter vil ha fritak fra moms og arbeidsgiveravgift02:47 Virussituasjonen kan føre til digital rekonstruksjon av drapsforsøk i Trondheim02:17 Garasjebrann i Oslo – minst 30 personer evakuert01:54 Hurtigtest godkjent i USA01:19 Regjeringen vil ha krav om relevant masterutdanning i barnevernet01:12 Anbefaler ikke å skille coronasyk mor og nyfødt baby23:55 Tørre forhold og vind ga mange branner i helga22:22 Aukland-brødrene og Joar Thele gikk 516 kilometer på ski22:19 Erik Alfred Tesaker vant «Farmen Kjendis»21:53 Farmen kjendis: Mimir (33) slått ut før finalen21:37 92 beboere i boligblokk i Oslo overført til hotell etter coronasmitte21:35 Trump nekter å betale for sikkerheten til Harry og Meghan21:03 Uvær stenger fortsatt fjelloverganger20:46 Folk bekymrer seg like mye for økonomien som for helsen20:02 Helsedirektøren: Den jevne stigningen betyr at tiltakene virker19:59 Coronapasient døde på Diakonhjemmet i Oslo19:39 Eksperter: Ikke ta av Oljefondet - la seddelpressa gå for å skaffe krisemilliarder19:11 Seksualisert siden hun var ti – med morens tillatelse18:57 Frida Karlsson misfornøyd tross seier over Johaug: – En drittsesong18:54 Boris til britene: Det blir verre18:48 Enighet om lokale karanteneregler – til slutt18:41 756 coronadødsfall i Italia siste døgn18:38 Mæland oppfordrer til norgesferie i sommer18:36 Ambulansefly styrtet i Filippinene18:35 Orbán med overraskende demokrati-garanti under corona-unntakslov17:36 Pelosi: Trumps benektelse av corona koster liv17:33 Frykter hundre tusen coronadødsfall i USA16:58 Gareth løper maraton i sin egen hage16:39 Letingen etter antatt omkommet isklatrer gjenopptas mandag16:12 Over 10.000 smittet av coronavirus i Nederland16:10 Elleve under 40 år på intensiv15:56 Xavi vil fortsatt bli trener i Barcelona – ønsker å kjøpe Neymar15:52 209 nye corona-dødsfall i Storbritannia siste døgn15:50 110 døde corona-smittede i Sverige15:37 Én av tre synes coronareglene er uklare15:34 Kriseforskrift åpner for innkvartering av asylsøkere i brakker og teltleirer15:04 Tysk minister tok sitt eget liv14:45 Fra drømmeår i 2019 til stor usikkerhet i 2020 for Magnus Carlsen14:43 Uvær stenger fortsatt fjelloverganger
Siste nytt
15:01PengerSaudi-Arabia øker oljeeksporten15:01SportOL får førsterett – friidretts-VM utsettes til 202214:27NorgeBodø: Død mann funnet i havet14:27SportBarcelona-stjernene kutter lønnen med 70 prosent14:02SportBenzema med syrlig stikk til Giroud14:01SportBryants håndkle dro inn hundretusener13:51NorgeSavnet isklatrer i Rjukan fortsatt ikke funnet13:45NorgeHevdet seg coronasmittet: tatt med hasj og piller13:45PolitikkTwitter fjerner meldinger fra Brasils president13:38SportSommer-OL starter 23. juli 202113:37VerdenSoldater og politi drept i Afghanistan12:48ReiseStord lufthavn kansellerer alle rutefly til og fra Oslo12:47Helse og livsstilHelsetopp i Stockholm: – Stormen tiltar i styrke12:29PolitikkCoronasmittet Frp-topp brøt karantenen og la det ut på Facebook: – Ekstremt uklokt11:57StemmerI USA smitter også coronaviruset valgkampen11:40PolitikkGrande fortsetter som Venstre-leder fram til høsten11:33SportNFF vurderer tre overgangsvinduer i 202011:31SportJuventus med aksjehopp etter spillernes lønnskutt11:30PengerTyske økonomer spår økonomisk nedgang11:05NorgeTolletaten øker grensekontrollen langs kysten11:05NorgeFører frigjort etter kollisjon med tankbil10:49NorgeBetydelig snøskredfare i Nord-Norge10:34Helse og livsstilFN: Coronaviruset kan rasere utviklingsland10:33NorgeRana opphever krav om karantene etter reise innad i Nord-Norge10:33ReisePhuket stenger resten av Thailand ute10:31PengerOver 300.000 har søkt om dagpenger siden 12. mars10:04SportKane åpner for å forlate Tottenham10:03PengerOslo Børs faller videre10:03Helse og livsstilKjempeoppslutning om undersøkelse om smitteveier09:48NorgeNVE ber kommunene forberede seg på flom09:44VerdenBritisk lord langer ut mot norsk hvalfangst09:38PengerEn halv million i bot til oppdrettsselskap09:20PengerSenatorer granskes etter aksjesalg09:19SportAntall coronasmittede i Japan har økt kraftig etter OL-utsettelsen08:53ReiseEasyJet setter alle sine fly på bakken08:44NorgeKollektivtrafikken i Norge kan stanse opp08:25NorgeFire pågrepet etter påsatt bilbrann i Oslo08:04SportIkke optimistisk med tanke på Hegerberg-comeback08:03NorgeUD: Geriljagruppe i Colombia erklærer våpenhvile08:02PengerLaveste oljepris siden 200307:59Helse og livsstilIntensivkapasiteten på Ahus er nesten sprengt07:18KulturTo amerikanske musikere døde etter coronasmitte06:49SportBursdagsfeiring for Lunde (40): Sikter mot 202306:46KulturKritisk for countrylegenden John Prine06:46Helse og livsstilVelfersdstatsforkjemper: Tiltakene har gått for langt06:29SportHaaland og lagkameratene tilbake på treningsfeltet06:25NorgeDette skjer i dag06:03VerdenVenter stor streik blant sykepleiere i Papua Ny-Guinea05:38NorgeDette skjedde i natt05:37NorgeBrøt karantenen tre ganger – pågrepet av politiet05:35KulturOperasanger Plácido Domingo innlagt på sykehus05:30PolitikkStøre ber samfunnets sterkeste om å ta ansvar05:30PolitikkBiden leder fortsatt over Trump på ny måling05:18Norge4.227 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 12505:03KulturTrump nekter å betale for sikkerheten til Harry og Meghan05:00Helse og livsstilOver 40 prosent av verdens befolkning er i coronakarantene05:00PolitikkSV savner krisehjelp til de mest sårbare barna04:37VerdenNord-Korea testet rakettutskytingssystem04:35NorgeFerjesambandet Langevåg – Buavåg innstilt etter grunnstøting03:49PengerBolsonaro: – Brasils økonomi kan ikke stoppes av corona03:47VerdenTrump tror ikke lenger på en rask viruskamp i USA03:02PengerMichelin-restauranter vil ha fritak fra moms og arbeidsgiveravgift02:47NorgeVirussituasjonen kan føre til digital rekonstruksjon av drapsforsøk i Trondheim02:17NorgeGarasjebrann i Oslo – minst 30 personer evakuert01:54Helse og livsstilHurtigtest godkjent i USA01:19NorgeRegjeringen vil ha krav om relevant masterutdanning i barnevernet01:12Helse og livsstilAnbefaler ikke å skille coronasyk mor og nyfødt baby23:55NorgeTørre forhold og vind ga mange branner i helga22:22SportAukland-brødrene og Joar Thele gikk 516 kilometer på ski22:19KulturErik Alfred Tesaker vant «Farmen Kjendis»21:53KulturFarmen kjendis: Mimir (33) slått ut før finalen21:37Norge92 beboere i boligblokk i Oslo overført til hotell etter coronasmitte21:35VerdenTrump nekter å betale for sikkerheten til Harry og Meghan21:03NorgeUvær stenger fortsatt fjelloverganger20:46PengerFolk bekymrer seg like mye for økonomien som for helsen20:02Helse og livsstilHelsedirektøren: Den jevne stigningen betyr at tiltakene virker19:59Helse og livsstilCoronapasient døde på Diakonhjemmet i Oslo19:39MakroøkonomiEksperter: Ikke ta av Oljefondet - la seddelpressa gå for å skaffe krisemilliarder19:11LivetSeksualisert siden hun var ti – med morens tillatelse18:57SportFrida Karlsson misfornøyd tross seier over Johaug: – En drittsesong18:54PolitikkBoris til britene: Det blir verre18:48Helse og livsstilEnighet om lokale karanteneregler – til slutt18:41Helse og livsstil756 coronadødsfall i Italia siste døgn18:38ReisenyheterMæland oppfordrer til norgesferie i sommer18:36VerdenAmbulansefly styrtet i Filippinene18:35PolitikkOrbán med overraskende demokrati-garanti under corona-unntakslov17:36Helse og livsstilPelosi: Trumps benektelse av corona koster liv17:33Helse og livsstilFrykter hundre tusen coronadødsfall i USA16:58VerdenGareth løper maraton i sin egen hage16:39NorgeLetingen etter antatt omkommet isklatrer gjenopptas mandag16:12Helse og livsstilOver 10.000 smittet av coronavirus i Nederland16:10Helse og livsstilElleve under 40 år på intensiv15:56SportXavi vil fortsatt bli trener i Barcelona – ønsker å kjøpe Neymar15:52Helse og livsstil209 nye corona-dødsfall i Storbritannia siste døgn15:50Helse og livsstil110 døde corona-smittede i Sverige15:37Helse og livsstilÉn av tre synes coronareglene er uklare15:34NorgeKriseforskrift åpner for innkvartering av asylsøkere i brakker og teltleirer15:04VerdenTysk minister tok sitt eget liv14:45SportFra drømmeår i 2019 til stor usikkerhet i 2020 for Magnus Carlsen14:43NorgeUvær stenger fortsatt fjelloverganger