Gratis gjenbruksmarked til studenter

Studenter kan finne seg brukte ting til hybelen gratis på gjenbruksmarkedet til Studentsamskibnaden i Oslo til helga.
Studenter kan finne seg brukte ting til hybelen gratis på gjenbruksmarkedet til Studentsamskibnaden i Oslo til helga. Foto: SiO

Lørdag 15. januar inviterer Studentsamskipnaden SiO til bruktmarked på Kringsjå torg i Oslo. Alt gis bort (gratis!) til studenter.

- Vi ønsker å bidra både til miljøet og lette noe av presset på studentenes lommebok. Derfor har vi samlet inn stort og smått fra rause studenter som ønsket å gi tingene sine videre. Nå vil lamper, kjøkkenutstyr, nattbord, spill og sportsutstyr kunne få nye eiere, sier boligdirektør i SiO Gunn Kirsti Løkka i en pressemelding.

Den siste tiden har SiO samlet inn lopper fra studenter som har flyttet ut. I tillegg til dette har Oslo Kommune bidratt med masse flotte ting fra sine gjenbruksstasjoner.

Kun for studenter

Gjenbruksmarkedet vil være åpent fra 12-16. Vi oppfordrer studenter til å komme og bidra til å gi gjenstander et nytt liv. Husk å bruke munnbind og hold minst én meters avstand til andre.

- Det er kun studenter som kan delta, og fordi alt er gratis er det også satt en grense på hvor mye hver kan ta med seg. Møt opp på lørdag og sørg for å ta med deg en skatt eller to hjem, sier Løkka.

Personvernpolicy