Signatur Favn: - Nytt kjøkkenkonsept inspirert av naturen

Signatur Favn - front Bølge og Favn
Signatur Favn - front Bølge og Favn
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sigdal ønsker Signatur Favn velkommen til sitt sortiment. En idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur og dets letthet, strukturer og organiske former.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dette er et blogginnlegg fra Sigdal

Signatur Favn er mer enn et kjøkken.

Det er en idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur. Vår visjon er at kjøkkenet skal gi deg samme ro og harmoni som et besøk i naturen selv.

Inspirasjonen har vi hentet fra våre vakre eikeskoger. Organiske former fra majestetiske eiketrær. Barkens tekstur og levende overflate. Vindens krusninger på elver og vann. Gresset som vaier og skogens rike og naturlige fargepalett.

Naturkjøkken Foto: Sigdal
Naturkjøkken Foto: Sigdal

Naturens formspråk i sentrum

Naturens inspirasjon har ført til flere spennende nyheter. Dører, benkeplater, håndtak og detaljer som gjør at du selv kan utforme ditt eget Signatur Favn eksakt slik du vil ha det.

Nyheten Favn, er en vakker brunbeiset eikedør med stående finér som gir liv til hele kjøkkenet. Beisfargen har fått navnet Nøtt. Vi lanserer også flere ulike skaprammer som tilfører kjøkkenet en vakker møbelfølelse med tydelige linjer.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Foto: Sigdal
Foto: Sigdal

Fronten Bølge, også i beisfargen nøtt, er en dør som er spesielt designet for høye skap. Den har tydelig preg av den karakteristiske eikestammens strukturer som skifter med lyset. De vakre vitrinene gjenskaper vannets krusninger, som en estetisk ramme rundt dine fineste gjenstander. Kan kombineres på flere måter.

I tillegg til trefrontene har vi også designet en vitrinedør til Signatur Favn, der det bølgende glasset gir kjøkkenet liv. Vitrinen skaper en stemningsfull eksponering av ditt fineste kjøkkentøy og bidrar til et personlig preg på innredningen. Vitrinedøren med smal sort aluminiumomramming fås i flere størrelser. Sorte hengsler skaper et gjennomført uttrykk.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Bølge vitrinedør med sort ramme Foto: Sigdal
Bølge vitrinedør med sort ramme Foto: Sigdal

Håndtak Signatur Favn

Akkurat som i naturen er det ofte de små detaljene som skaper helheten. Til Signatur Favn har vi designet en ny grepserie i brunbeiset eik. Disse naturlige og elegante grepene fås i forskjellige bredder tilpasset frontene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Runde former

Det mest påfallende med naturens egne former, er fravær av rette vinkler og harde kontraster. Inspirert av en verden preget av organiske linjer har vi gitt innredningen et avrundet look, slik som på denne kjøkkenøyen.

Dette myker opp kjøkkenets design og skaper en helhet som er levende og innbydende.

Runde former Foto: Sigdal
Runde former Foto: Sigdal

Signatur Favn helramme

Gjennom lanseringen av Signatur Favn introduserer vi helt nye løsninger som gir kjøkkenet et variert uttrykk.

Skapene fremstår i en håndverkspreget stil, derfor vil Signatur Favn utmerke seg i form av høynet møbelfølelse. Denne løsningen kjennetegnes ved uthevet ramme rundt hvert skap. Med grepene plassert øverst på fronten, så er de med på å skape en komplett innramming.

Dette gir kjøkkenet en livfull struktur og tydelige seksjoner.

Foto: Sigdal
Foto: Sigdal

Signatur Favn utvendig ramme

En annen mulighet er å benytte utvendig ramme, som bygges rundt hele skapseksjonen. Dette byr på et rolig og samlende uttrykk. Det går fint an å tilpasse ulike rammeløsninger til ulike deler av kjøkkenet, for variasjon og fremheving av seksjoner. Velg det skapdesignet du mener vil tilføre kjøkkenet ditt den stemningen du er ute etter. Markert og livfullt, eller rolig og homogent.

Foto: Sigdal
Foto: Sigdal

Naturen byr på vakre strukturer og organiske former. Denne inspirasjonen har skapt et kjøkken som kan kombineres og formgis på flere måter. Fra det store, klassiske bondekjøkkenet til et kompakt og moderne bykjøkken.