Flyet måtte omdirigeres: – Jeg ble dårlig av lukten

United Airlines Boeing 777 lander på en flyplass. Illustrasjonsfoto.
United Airlines Boeing 777 lander på en flyplass. Illustrasjonsfoto.  Foto: Vytautas Kielaitis / Shutterstock / NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Flyturen til Seattle ble antagelig noe annerledes enn det passasjerene hadde sett for seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et fly fra det amerikanske selskapet United Airlines så seg nødt til å omdirigere og lande i Dallas istedenfor den opprinnelige destinasjonen Seattle, skriver Business Insider.

Underveis på flyturen meldte tydeligvis en ubehagelig lukt seg i flykabinen. Ifølge en av passasjerene som på flyet var den skyldige tydeligvis en hund som hadde hatt et uhell nært toalettet for passasjerer som reiste med første klasse.

Se video: Måtte avbryte landingen flere ganger:

– Lukten forsvant aldri

«Hunden hadde en ulykke i midtgangen i første klasse. Flyet ble omdirigert. Bakkemannskapet brukte over to timer på å rengjøre tepper med tørkepapir», skrev en passasjer på nettsiden Reddit.

«Jeg ble dårlig av lukten. De ansatte kjeftet hele tiden på passasjerene og kabinpersonalet. Lukten forsvant aldri helt. Toalettet på første klasse ble erklært ubrukelig fordi det tilsynelatende ikke var gjort noe med hundemøkka der inne», fortsatte passasjeren.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Passasjeren skriver videre at når flyet landet i Dallas fikk de ikke lov til å forlate flyet når det hadde landet og renholdere måtte komme inn på flyet flere ganger da det var deler av «uhellet» som ikke var blitt vasket opp skikkelig.

Raskt omdirigert

Ifølge nettsiden Flightradar rakk ikke flyet fra Houston i Texas å være i luften i mer enn en time etter avgang før flyet ble omdirigert.

Den uheldige på flyreisen skal ha vært en servicehund.

United Airlines har bekreftet hendelsen.