Turistkontor lurte «alle» med Dundee-oppfølger

Filmtraileren til «Dundee Movie» var bare et markedsføringsstunt. Heldigvis.

I slutten av forrige uke tok de nokså snodige filmtrailerne til «Dundee Movie» publikum på senga. Tilsynelatende skulle konseptet melkes på nytt, men med den amerikanske skuespilleren Danny McBride i rollen som Dundees amerikanske sønn.

Det første klippet, som ble lagt ut på Youtube 19. januar, åpner med vakre landskapsscener fra «down under» før det viser McBride som hilser seerne «G`day...loosers».

Reaksjonen i kommentarfeltet lot ikke vente på seg:

«Noen ganger kommer det filmer som INGEN har lyst til å se. DETTE er en slik film.»

«Dette må være en spøk?»

«Jeg liker Danny McBride, men dette er virkelig tullete! »

Klippet ble fulgt opp med et 45 sekunder langt klipp hvor Dundees sønn hopper av en turistbuss og møter den australske skuespilleren Chris Hemsworth, kjent fra filmer som «Thor».

«Yo, where them kangaroos at?», spør McBride.

Se hele klippet her (saken fortsetter under):

Etter å ha sett det andre klippet begynte flere å reagere. Hemsworth er nemlig ambassadør for Tourism Australia. Og disse filmtrailerne var kun et markedsføringsstunt fra Tourism Australia.

Les også: – Sør-Australia er en fantastisk destinasjon

Reklamefilmene skal også vises på Superbowl i februar, melder nyhetsbyrået AFP Relaxnews.

«Crocodile Dundee» er forøvrig en australsk romantisk actionkomedie fra 1986 med Paul Hogan og Linda Kozlowski i hovedrollene. Hogan vant Golden Globe for sin rolleprestasjon i filmen, som også fikk to oppfølgere «Crocodile Dundee 2» og «Crocodile Dundee i Los Angeles».

Se traileren til den originale Crocodile Dundee-filmen her:

Personvernpolicy