Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser står i fare

<p>Kleven Verft i Ulsteinvik bekrefter at en kontrakt om bygging av et forsyningsskip er kansellert. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix</p>
Kleven Verft i Ulsteinvik bekrefter at en kontrakt om bygging av et forsyningsskip er kansellert. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix

Atlantic Towing Shipping har kansellert kontrakten om bygging av et forsyningsskip ved Kleven. Daglig leder ved verftet anslår opptil 70 tapte arbeiderplasser.

– Kanselleringen er ikke ønskelig, og betyr om lag 60 til 70 arbeidsplasser for Kleven, og i tillegg kommer underleverandører. Å finne en ny kjøper av skipet vil prioriteres fremover, sier daglig leder Kjetil Bollestad til E24.

Skipet var ett av to som var under bygging ved Kleven da verftet gikk konkurs 3. juli. Bollestad vil foreløpig ikke kommentere hvor mye verftet har fått betalt for jobben som er gjort med forsyningsskipet.

Klokka 10 er det allmøte ved Kleven verft. Til E24 vil ikke den nye eieren utelukke oppsigelser eller permitteringer. Verftet har om lag 440 ansatte.

Det var Nett.no som først omtalte den kansellerte Kleven-kontrakten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden