Melania Trump må avlyse: Føler seg ikke frisk

<p>Donald Trump og kona Melania skulle etter planen reise sammen til Pennsylvania tirsdag for å holde et nytt valgmøte i presidentens valgkampturné.</p>
Donald Trump og kona Melania skulle etter planen reise sammen til Pennsylvania tirsdag for å holde et nytt valgmøte i presidentens valgkampturné. Foto: Kena Betancur/AFP

Oppgir vedvarende hoste som årsak til avlysningen.

– Fru Trump har det fortsatt bedre hver dag etter at hun kom seg gjennom covid-19, men med en vedvarende hoste, og ut fra et forsiktighetshensyn, vil hun ikke reise i dag, opplyser hennes talskvinne, Stephanie Grisham, ifølge AP og CNN.

Donald Trump og kona Melania skulle etter planen reise sammen til Pennsylvania tirsdag for å holde et nytt valgmøte i presidentens valgkampturné.

Trump holdt mandag et folkemøte i Arizona, en delstat han vant i 2016, men nå utfordres av demokratene i. Tirsdag står vippestaten Pennsylvania for tur.

Også der skulle han holde et stort folkemøte med sin kone. Det ville i så fall vært første gang USAs nåværende førstedame deltok på et slikt valgmøte det siste pret.

Presidentparets sønn, Barron (14), ble bekreftet smittet i begynnelsen av oktober.

Video: Melania Trump sier ektemannen er USAs beste håp for framtiden

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden