Familiens sang om corona tar internett med storm: – Vi har åpenbart truffet en nerve

Video: Familiens opptreden har appellert til flere hundre tusen på sosiale medier. 
Artikkelen fortsetter under annonsen

Familiens corona-versjon av sangen «One day more» fra klassikeren Les Misérables, har så langt engasjert flere hundre tusen på sosiale medier. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I disse dager er folk ekstra kreative med å få tiden til å gå, spesielt om man har barn i huset som er hjemme på grunn av tiltakene som er satt inn for å stanse spredningen av coronaviruset.

Det er familien på seks fra England et bevis på (se video øverst i saken).

Familiens parodi av sangen «One day more», kjent fra stykket Les Misérables, har i skrivende stund fått over 300 000 likerklikk og 410 000 delinger på Facebook.

– Vi har åpenbart truffet en nerve, sier far i huset, Ben Marsh til den britiske avisa KentOnline.

Kan bli umulig å svare alle

– Vi har mottatt mange fine kommentarer og jobbet med å svare på de, men det kan se ut til å bli umulig, fortsetter han.

I videoen tar familien for seg alle klager og følelser folk har uttrykt i forbindelse med corona-pandemien som har satt folks hverdag på hodet. Fra å ikke kunne dra på jobb, drive med aktiviteter og handle i fysiske butikker til å se sine kjære besteforeldre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har fått beskjeder fra folk som må være i karantene alene og til og med folk med kreft på sykehuset som sier videoen har fått dem til å smile eller gråte, sier Marsh.

Er svært rørt

Det er ikke første gang familien har opptrådt og lagt ut videoer av sine sangprestasjoner, men aldri fra stykket Les Misérables.

– Vi har aldri fått muligheten til å synge en sang fra «Les Mis» fordi guttene ikke ønsker å synge romantiske sanger, forklarer Marsh.

Deres andre videoer har ikke på langt nær fått like mange likerklikk, så at denne videoen skulle engasjere så mange, hadde de aldri drømt om, sier de til avisa.

- Vi forventet virkelig ikke dette. Og vi er svært rørt over hvordan den har appellert til folk.

Video: Artisten Pink og den tre år gamle sønnen hennes fikk corona: – Det verste jeg har opplevd