Meny

Nordtveit bekrefter West Ham-avtale

– Jeg har alltid hatt en drøm om å spille i Premier League. Nå har jeg fått en stor mulighet til å gjøre det med West Ham, sier Håvard Nordtveit.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Håvard Nordtveit har skrevet femårig avtale med Premier League-klubben West Ham. Det bekrefter landslagsspilleren overfor Haugesunds Avis.

Det har lenge vært klart at Nordtveit forlater tyske Mönchengladbach. Nordtveit er i lang tid blitt koblet til West Ham, men først nå bekrefter 26-åringen at London-klubben blir neste stoppested.

– Jeg hadde mange andre tilbud, både fra toppklubber i Tyskland og andre Premier League-klubber. Men jeg fikk en veldig god følelse da jeg var på besøk i London i vinter og møtte West Ham-manager Slaven Bilic. Det er alltid en risiko, men jeg er trygg på at jeg har gjort det rette valget, sier Nordtveit til Haugesunds Avis.

Les også: Nordtveit vil ha stopperplass

Nordtveit kommer på fri overgang fra Gladbach.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å spille i Premier League. Nå har jeg fått en stor mulighet til å gjøre det med West Ham, sier Nordtveit til West Hams nettsted.

Vats-gutten var tidlig i karrieren i Arsenal, men klarte ikke å ta steget opp i Premier League den gangen. Totalt fikk han 187 kamper for Mönchengladbach.

Nordtveit, som står med 28 A-landskamper, kan spille både i forsvar og på midtbanen.

Les også: Nordtveit bekreftet overgang fra Gladbach

– Jeg er en spiller som kan bekle mange roller, men siden jeg er fra Norge handler det vel om å løpe litt mer, takle og fordele baller rundt meg, sier Nordtveit.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus