Start-scoring på overtid reddet poeng mot Molde

Mathias Rasmussen reddet ett poeng for Start da han satte inn 1-1 mot Molde på overtid. Foto: Tor Erik Schrøder.
Mathias Rasmussen reddet ett poeng for Start da han satte inn 1-1 mot Molde på overtid. Foto: Tor Erik Schrøder. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En scoring fra Petter Strand så ut til å sende Molde på tabelltopp, men unggutten Mathias Rasmussen dundret inn 1-1-scoringen på overtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

18-årige Rasmussen kom inn etter 65 minutter og tok sjansen to minutter på overtid. Ballen suste inn i nettet forbi Ethan Horvath og reddet ett poeng for Steinar Pedersens mannskap.

– Det var helt fantastisk å kjenne at den traff så godt og at den gikk rett i mål. Jeg tenkte med en gang jeg fikk ballen at jeg skulle ta et touch og skyte, sa Rasmussen rett etter kampslutt.

Les også: RBK til topps med seier

Det meste av beholdningen fra kampen utspilte seg etter hvilen. Før pause var det kun Mohamed Elyounoussi som hadde en kvalifisert sjanse, men hans forsøk gikk utenfor. Molde styrte banespillet, men slet med å skape de store mulighetene i Kristiansand.

Les også: Espejord og Moussa sikret første TIL-seier

Derfor var ingen av de to lags kapteiner veldig tilfreds med egen innsats da de gikk til pause.

– Det er en helt grei kamp. Vi må prøve å få tak i ballen, men vi er brukbart fornøyd og har alle muligheter, sa Starts Rolf Daniel Vikstøl før han gikk i garderoben.

Les også: Orlov senket Glimt