Full splid i Roma – kaptein Totti vraket

<p>Francesco Tottis kontrakt med Roma går ut neste sommer. 39-åringen truer nå med å finne seg en ny klubb. Foto: Giampiero Sposito (Reuters / NTB scanpix)</p>
Francesco Tottis kontrakt med Roma går ut neste sommer. 39-åringen truer nå med å finne seg en ny klubb. Foto: Giampiero Sposito (Reuters / NTB scanpix)

Roma-legenden Francesco Totti er havnet i unåde hos trener Luciano Spalletti. Totti er vraket fra søndagens kampen mot Palermo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder italienske medier. Alt tyder på at 39 år gamle Totti legger opp ved sesongslutt.

Totti gikk lørdag ut mot treneren. – Jeg kan ikke fortsette i Roma om det fortsetter slik, sa Totti om manglende spilletid.

– Vondt å sitte på benken

Utspillet ble ingen suksess. Spalletti svarte med å vrake kapteinen.

– Jeg føler meg som en spiller som er i fysisk god form og ønsker å spille. Skadeproblemene har jeg lagt bak meg. Spiller jeg ikke, er det kun av taktiske årsaker, hevdet Totti.

– Det gjør vondt å sitte på benken. Jeg kan forstå at man i min alder spiller mindre, men dette er ikke bra etter alt jeg har gitt for Roma. Jeg krever mer respekt etter alt jeg har gjort for klubben, sa Totti til TV-kanalen Rai.

Les også: Hevder United velger Giggs foran Mourinho

I klubben siden 1989

Tottis kontrakt med hovedstadslaget går ut etter sesongen. Han har fått lite spilletid etter at Spalletti erstattet Rudi Garcia i januar.

– Hvordan er mitt forhold til Spalletti? Vi sier «god morgen» og «god kveld». Det er det. Han sier fine ting om meg i avisene, men aldri ansikt til ansikt.

– Jeg respekterer ham som trener, og jeg mener han har det som skal til for å fortsette i Roma, sa Totti.

Angriperen har vært i AS Roma siden 1989. Totti ble seriemester med klubben i 2001. Hele åtte ganger er Roma blitt Serie A-toer med Totti på laget.

I 2006 ble Totti verdensmester med Italia.

Les også: Ødegaard spilte 64 minutter i Castilla-seier

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus