Rooney om Ronaldo-exiten i Manchester United: – Trist å se det ende slik

Cristiano Ronaldo er ferdig i Manchester United med umiddelbar virkning. Her er han under trening med Portugal før VM. Foto: Armando Franca, AP / NTB
Cristiano Ronaldo er ferdig i Manchester United med umiddelbar virkning. Her er han under trening med Portugal før VM. Foto: Armando Franca, AP / NTB Foto: NTB
Artikkelen fortsetter under annonsen

Wayne Rooney synes det er synd å se sin tidligere lagkamerat i Manchester United, Cristiano Ronaldo, forlate klubben etter sjokkintervjuet med Piers Morgan.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Å se det ende slik … Han er en tidligere lagkamerat, og som Manchester United-fan, er det trist å se det ende slik, sa Rooney til Visa Match Center Live, ifølge Aftonbladet.

Tirsdag annonserte Manchester United at Ronaldo er ferdig i klubben med umiddelbar virkning. Det skjer i gjensidig forståelse mellom klubb og spiller, ifølge klubbens nettsted.

– Jeg tror ikke de hadde noe annet valg etter at alle hadde sett intervjuet med Piers Morgan og hvordan han angrep klubben. Er jeg overrasket? Nei. Men det er trist, fordi han har vært fantastisk for klubben, fortsatte Rooney.

De to angrepsspillerne var lagkamerater i Manchester United fra 2004 til 2009. Sammen var de med på å vinne tre Premier League-titler, Champions League og en rekke andre mindre cuper.

Ronaldo selv er i Qatar for å spille VM med Portugal. Han bekreftet i en egen uttalelse at partene etter samtaler ble enige om å avslutte kontrakten før tiden. 37-åringens avtale med klubben hadde varighet til sommeren 2023.