Nok en tyrkisk spiller coronasmittet – scoret mot Norge

<p>Caglar Söyüncü (til v.) nikker inn 2-0 for Tyrkia i VM-kvalifiseringskampen mot Norge. Leicester-stopperen er coronasmittet og var isolert hjemme i tyrkia da klubbkameratene møtte Manchester City lørdag. Foto: Geir Olsen / NTB</p>
Caglar Söyüncü (til v.) nikker inn 2-0 for Tyrkia i VM-kvalifiseringskampen mot Norge. Leicester-stopperen er coronasmittet og var isolert hjemme i tyrkia da klubbkameratene møtte Manchester City lørdag. Foto: Geir Olsen / NTB Foto: NTB

Caglar Söyüncü var savnet i Leicester-forsvaret i 0-2-tapet for Manchester City lørdag. Etterpå bekreftet manager Brendan Rodgers at han er coronasmittet.

– Flere av Tyrkias spillere har testet positivt, og han er en av dem. Han er fortsatt der, i en boble. Vi jobber med prosessen for å få ham tilbake. Vi snakker med det tyrkiske forbundet, og forhåpentlig får vi ham hit snart, sa Rodgers ifølge BBC Leicester.

For en uke siden var det Söyüncü som stanget inn Tyrkias 2-0-mål i seieren over Norge i VM-kvalifiseringskamp i Spania. Han er ett av flere smittetilfeller i den tyrkiske troppen.

Det er blitt kjent at Merih Demiral, som ble igjen i Tyrkia da resten av troppen reiste til Spania for å møte Norge, hadde testet positivt på coronaviruset. Etter den siste kampen i landslagspausen testet også Kaan Ayhan, som var Söyüncüs makker i midtforsvaret mot Norge, positivt.

Det bekreftet hans italienske klubb Sassuolo. Lørdag kom beskjeden om at også Söyüncü er coronasmittet.

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy